Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Ljusets dag
Du i några ekonomiska svårighe...
  by Elena

Ljusets dag
Hej Har du ekonomiska bekymme...
  by ANGELLA CATERINA

Ljusets dag
Hej Har du ekonomiska bekymme...
  by ANGELLA CATERINA

Ljusets dag
Hej Har du ekonomiska bekymme...
  by ANGELLA CATERINA

Ljusets dag
Hej Har du ekonomiska bekymme...
  by ANGELLA CATERINA

20 Nov 05
Antony & The Conan Disaster
Först, on a positive note. Antony & the Johnsons på Tavastia på torsdag var oförglömlig. Jag kommer inte ihåg att jag skulle ha varit på en vackrare konsert, ever. Jag blev på som så bra humör. Antony utstrålade lugn och värme. Jag tog emot ALLT, avfärdade inget. Lotta hade beväpnat sig med en bunt näsdukar som hon tog i bruk redan efter andra låten. Jag sköljdes med i en lång, het ström av den ljuvaste musik. Han sjöng “Candy Says“ som ett extranummer! Och så var han rolig, till råga på allt.

On a less positive note: Jag råkade se den officiella video-inbjudan till Conan idag. Det var några typer som hade tagit Conan på orden när han nämnde att han kunde tänka sig att köpa en stuga här och arrangerat ett Conan-party på Marilyn. På plats fanns någon ur stadsstyrelsen i Åbo för att läsa upp inbjudan. Spektaklet filmades och skall, om Gud inte ingriper, sändas till Conan. Det låter kanske int så hemskt, men alla nära och kära som har sett den kan säga att det var något så ohyggligt styggt att det knappast låter sig beskrivas med vanlig svenska. Alla, även de som normalt är lugna som filbunkar och tar saker med en klackspark, tyckte att videon var ett Satans verk, en totalt frånstötande, deprimerande uppvisning i dåligt omdöme.

Jag har flera gånger tänkt skriva om det faktum att Conan blivit så populär här i Finland. Jag har inte vetat hur jag skall vinkla det hela. Efter att ha sett videon vet jag. De borde sluta sända Conan i Finland på så bra sändningstid (och gratis). Jag vill ha honom mer eller mindre för mig själv. De vidriga typerna på Marilyn borde int få se på TV över huvud taget.
written by Mattias
Comments:
Name:
Comment:
The sum of 5 and 10
Back