Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Hair pomade/wax review
We offer loan, financing and...
  by dancilatania

Ljusets dag
Brådskande lån: caravellamarie...
  by caravella

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

11 Dec 06
Chou chou
Läs vidare för en snygg övergång:

Dagens huvudmål var en styggelse, ett kulinariskt klavertramp, en smaklökarnas skräckupplevelse. Projektet var dömt att misslyckas redan från start. Detta emedan inte ens Mat-Tina hade kunnat tillreda något ätbart av de torftiga ingredienserna som stod till mitt förfogande. Vitkål, tagliatelle och sesampasta var de råvaror som jag torterade ihop min middag av.

Det var den fjärde dödssynden, lathet, som begränsade mig till denna oortodoxa triplett. Världspremiär, skulle optimisten ha utropat. Exkrementer lägger sig ofta i helt nya mönster, skulle jag nog ha kontrat.

Inte ens optimisten hade dock kunnat hålla kvar leendet vid en provsmakning. Beskheten i sesampastan hade obönhörligen vridit ner mungiporna medan vitkålen framkallat minnen av svårare tider. Den osaltade, överkokta bandspaghettin förmådde endast späda ut allt det onda, ungefär som en sjöfartsrapport bland många eländiga nyheter.

På tal om Tinor så var Tiina här i helgen, vilket jag får tacka så mycket för. Hon är fantastisk och jag hade verkligen roligt, även om staden kanske inte visade sitt bästa ansikte. Nåja, i går såg man i alla fall solen för första gången på länge. Men hon noterade att stämningen är råare, buffligare här än i Lund och det kan jag gott tro.
written by Mattias
Comments:
haha
posted by   johan
GRÖNKÅL och tahini funkar ju (fast det kräver en rejäl dos vitlök och lite citron) och mat-Tina har väl aldrig lagat något ätbart, eller?
posted by   Linda
Jag var rätt nära något ätbart i sådana fall, för jag skvättade minsann dit lite såndär citronsaft från en citronformad flaska.
posted by   Mattias
en av mina favorit kryddor är chili, det är min vuxna ketchup. men vet inte om den hade hjälpt så mycket...
posted by   jyrki
Name:
Comment:
The sum of 4 and 2
Back