Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Hair pomade/wax review
We offer loan, financing and...
  by dancilatania

Ljusets dag
Brådskande lån: caravellamarie...
  by caravella

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

27 May 07
Upp med vindbryggan!
På fredag var jag och Andréa vid Älvsborgen på någon sorts Nöjesguiden-evenemang. Det var två chartrade båtar, en korg med alkohol och mat samt lite musikalisk underhållning. Den gamla fästningen hemsöktes alltså av Nöjesguiden-eliten samt sådana som gillar att få gratis mat och alkohol. Det kanske inte låter som världens mest sympatiska upplägg och det var det inte heller. Men med gott sällskap gick det an.

Det var inte världens säkraste upplägg heller. Att servera gratis sprit att förtäras uppe på de regnhala borgväggarna verkade ganska farligt. En kraftigt berusad kille kom vinglande nerför kullerstensrampen som gick upp mot väggarna. När han kom fram till mig stannade han och sa ”två brutna ben”. Eftersom det är början av andra versen på ”Astray” så tänkte jag att det kanske är ett Cats on fire-fan och väntade spänt på att få höra vad mer han skulle säga. Han sökte efter orden en stund och utbrast sedan ”och en bruten task!”, för att sedan gå iväg. Det var nog inte ett Cats on fire-fan.

I går såg jag Liechtenstein för första gången och det var något i hästväg. Definitivt en av top 4-spelningarna jag sett i gbg i år. Renée sjunger fantastiskt och det basdrivna, svängiga bandet är aggressivt och välljudande. Jag gillade alla melodier, förutom möjligtvis den sista. Men två tummar upp alltså! Tre om jag hade.
written by Mattias
Comments:
Name:
Comment:
The sum of 6 and 10
Back