Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Hair pomade/wax review
We offer loan, financing and...
  by dancilatania

Ljusets dag
Brådskande lån: caravellamarie...
  by caravella

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

31 May 07
Jestas
I går skulle jag gå upp till köket för att hämta ett litet kvällsmål. Det var ganska sent och Loudon Wainwright III spelade på Conan. Jag hade tagit ett par steg då jag plötsligt fick för mig att jag egentligen ville se framträdandet. Då vände jag mig om och snubblade. Eftersom jag höll i ett glas kunde jag inte ta emot falet med händerna ordentligt. Jag föll mot min egen ytterdörr, som smällde emot granndörren med en väldig fart. Hoppas killen inte var inne. Jag trippade snabbt in i lägenheten igen och låste om mig.

Det var mina nedgångna tofflor som orsakade det snöpliga fallet. Å andra sidan är trappan här ganska lömsk. Det är egentligen en enda lång böjd plåtskiva. En billig studenttrappa om man så vill. Kanterna är rundade, eftersom man inte kan böja en tjock plåtskiva så att kanterna blir skarpa. Flera gånger har jag varit nära att halka och slå mig sanslös.
written by Mattias
Comments:
Tycker i alla fall det låter som att du klarade dig undan oskadd. Själv dansade jag ner för en trappa till tonerna av "Higher grounds". Härligt-ända tills jag plötsligt befann mig mitt i luften. Det var sex veckor sen men vänsterfoten min minns ännu den lilla flygturen. De är inte att leka med, trapporna, fast det är svårt att låta bli.
posted by   Amanda
Name:
Comment:
The sum of 5 and 1
Back