Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Hair pomade/wax review
We offer loan, financing and...
  by dancilatania

Ljusets dag
Brådskande lån: caravellamarie...
  by caravella

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

10 Sep 07
Febrigt
Nu skall jag skriva febrigt.

Jag ämnar följa med Finlands fortsatta kamp för en plats i EM-slutspelet. Den fortsätter i Helsingfors på onsdag, då laget möter Polen. Jag har dock inga större förhoppningar, emedan jag mycket väl vet hur det brukar gå. Och om det inte skiter sig nu så gör det det säkert i ett senare skede.

Jag har tappat bort en av de bästa skivorna jag har, Fox Confessor Brings the Flood med Neko Case. Om någon har sett den ligga och damma någonstans, säg till.

Jag upptäckte förlusten när jag i går placerade in mina skivor i Lundiabokhyllan. Den blev för övrigt sned. Jag fattar inte.

Måndag mental matthet.

Läser "The Selfish Gene". Läste tidigare Coelhos "Alkemisten", vilket innebär att jag gjort ett enormt genrehopp. (Postmodernt lagda skribenter skulle här foga in "Eller gör det verkligen det?")

Mamma har varit här i helgen. Ännu svårt att inte hamna i gamla roller.
written by Mattias
Comments:
Jag har din Neko Case-skiva + en Go-Betweens-samling. Du lånade ut dem då skivan skulle mastras. Hade glömt att jag har dem.
posted by   Henry
Va tyckte du om Alkemisten? Jag har försökt förstå mig på fascinationen med Coelho... men fattar det faktiskt inte riktigt..
posted by   Mikaela
Fint! Nyttigt med blogg. Mikaela, jag kan inte säga att jag var särskilt förtjust i den. Den hade en sorts självgod ton som jag inte riktigt kunde svälja.
posted by   Mattias
Ja! Du har så rätt, det är precis den ton jag också retat mig på. Fast jag har aldrig läst till slut Alkemisten.. bara två andra.
posted by   Mikaela
Name:
Comment:
The sum of 3 and 0
Back