Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Hair pomade/wax review
We offer loan, financing and...
  by dancilatania

Ljusets dag
Brådskande lån: caravellamarie...
  by caravella

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

24 Dec 07
Kval
Här hemma i Vasa håller jag på övar mig på att spela klarinett. Det låter förstås för djävligt och jag kommer aldrig att lära mig det där konstiga klaffsystemet. Herregud att de inte hittat på nåt enklare, säger man alltid. Och sen kanske man läser på lite och så börjar man förstå varför det blivit som det blivit. Synd, synd. Men alltid bättre än att vara naiv. DET är en synd. Är det en större synd än att vara cynisk?

Jag tror inte naivitet och cynism är varandras motpoler, om nu någon har sagt det. Jag vet många människor som är både och. Det är en skrämmande kombination och det retar mig att jag tror mig kunna förvandlas, lite då och då, till en sån vämjelig hybrid.

Ja, på tal om synd. Jag har inte betalat tv-avgiften sedan jag kom hem från Sverige och jag skämdes som en hund när YLE meddelade att de skulle lägga ner Extra och vad det nu var, pga lincensbortfallet. Men det blev värre när jag satte mig ner framför TV:n här hemma (själv har jag inte skaffat digibox) och slog på Yle Extra. Det första jag såg var Kirsty MacColls ”A New England”. I dag har jag sett en Smiths-konsert på samma kanal. Samma kanal som skall läggas ner.

Okej, det var inte mina idolers framträdande i etern som fick mig på fall. Det var bara viljan att göra rätt för sig som nu hade samlat sig som hårboll i halsen. Så, fast det känns jävligt orättvist att betala 200 € i året, helt själv, så får jag nu krypa till korset. Det svider, men det är det mindre onda av de två alternativen. Så, kontonumret, herr Rundradio?written by Mattias
Comments:
Name:
Comment:
The sum of 0 and 8
Back