Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Ljusets dag
För din brådskande och allvarl...
  by Carine

I wear a different kind of garment
100.000, 500.000 eller 15000.0...
  by joannon1988

I wear a different kind of garment
100.000, 500.000 eller 15000.0...
  by joannon1988

I wear a different kind of garment
Erbjuder snabb och pålitlig lå...
  by joannon1988

Om att kasta sten
Sono un individuo che concede ...
  by accardi

01 Jan 08
Extra tears
Julspecialen av Extras var som väntat fantastisk. Jag har med spänning följt med Ricky Gervais andra serie och alltid tyckt att den hållit minst lika hög klass som the Office. Vad jag inte var förberedd på, inför det sista Extras-avsnitten någonsin, var att gråta. Men jag kunde inget annat åt den djävulskt uppslitande dialogen och, i synnerhet, den slutliga lättnaden.

Det är något speciellt med rytmen. Denna Gervais 80 minuter långa fallstudie i modernt kändisskap levereras i hårda, snabbt på varandra följande slag mot huvudet. Scenerna är effektiva, koncisa; In på provspelning, ut i förnedring. Gräl med Arga kocken, Clive Owen som pisshuvud, Maggies totala misär och Andy fullbordar övergången till den mörka sidan. Det är fruktansvärt obehagligt, men samtidigt spännande och roligt. Rekommenderas varmt, även om jag tror att man skall ha sett alla tidigare avsnitt innan man ger sig in på detta. Det tar dock inte så länge; de är bara tolv till antalet.
written by Mattias
Comments:
håller helt med, det var bland det bästa jag sett på tv 2007.
posted by   Philip
...och förresten hänger man utan problem med fast man bara sett två tre avsnitt, som jag. Julspecialen kändes betydligt mindre förnedrande än de avsnitt jag sett.
posted by   Philip
..och när det ändå snackas Gervais så måste jag bara rekommendera hans podcasts samt "hans" (ärligt talat känns Karl Pilkington som den drivande humorkraften) xfm-shower. De förstnämnda kan köpas på i-tunes, de sistnämnda kan hittas på varierande platser.
posted by   m
Name:
Comment:
The sum of 7 and 0
Back