Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Hair pomade/wax review
We have a direct genuine provi...
  by John Tim

Om att kasta sten
Behöver du ett personligt lån?...
  by Prisvärd lån erbjudande avantcworld@gmail.com

Om att kasta sten
Behöver du ett lån för att fin...
  by Alexander

Hair pomade/wax review
offerta di prestito in 48 ore....
  by mauro

Hair pomade/wax review
offerta di prestito in 48 ore....
  by mauro

11 Mar 08
Nånnå
Från Einars golv:

I går var en fin fin dag. Jag gick runt och pöste mest hela tiden. Inget nytt golv i lägenheten, men det struntar jag i just nu. Det som vägde upp var först lunch med en kär vän som det var lika kul som alltid att tala med, fast det var länge sedan. Sen kaffe med en helt ny vän som det var ännu roligare än sist att tala med. Okej, nu börjar det här låta som min kamrat Oski W (oski: no pun intended! others: don't bother looking for it.) Nä, nu var jag elak. Jag får helt enkelt ta och fortsätta i samma stil, bara för att visa att jag minsann inte är den...

Sen gjorde jag verkligt stora framsteg inom musikbranschen. And to top it all off... köpte jag fyra scarvar på Viking Line, för att gottgöra för de som försvann i Den Stora Väskstölden i november.

Jag åkte båt för att ta mig till Stockholm. Kom fram okristligt tidigt och fann mig tvungen att fördriva tiden fram till kl. nio när Kungl. Biblioteket öppnade. Började i rasande takt och var glad, men lyckan vände framåt eftermiddagen. Hoppas på bättre tur imorgon på Riksarkivet. Snart är allt över och då vet jag faktiskt ganska exakt vad jag skall göra.
written by Mattias
Comments:
Scarves are important. Kom att tänka på ett av årtiondets roligaste comment, om du minns!? Den långa tystnaden efter inlägget gjorde allt.
posted by   Jan L.
Haha, jag brukar quota den ibland.
posted by   Kje
Nice, bäst strax efter lukes joke. "Jan, Kalle, Kjell(!?) o Lukas i en båt i skärgården, allt var lugnt" Kalle- Fan de luktar skit här Jan - Mm-m Lukas - It's Kalle's rotten stench of genitalia. F'låt att jag smutsar ner din dagbok.
posted by   Jan L.
nu blev det smutsigt haha
posted by  
Name:
Comment:
The sum of 0 and 6
Back