Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Hair pomade/wax review
We have a direct genuine provi...
  by John Tim

Om att kasta sten
Behöver du ett personligt lån?...
  by Prisvärd lån erbjudande avantcworld@gmail.com

Om att kasta sten
Behöver du ett lån för att fin...
  by Alexander

Hair pomade/wax review
offerta di prestito in 48 ore....
  by mauro

Hair pomade/wax review
offerta di prestito in 48 ore....
  by mauro

07 Apr 08
Sprickan
Jag tror bestämt att jag har en spricka på ett av mina revben. Det är vad jag kommit fram till efter några dagars funderande. Ni får helt enkelt tro mig. Jag är inte en sådan som överdriver mina kroppsliga bekymmer bara för att få uppmärksamhet. Jag ger er mitt hederord; det finns en spricka någonstans.

Det var förra lördagen, under futsalturneringen. Jag kolliderade med en tung bjässe, men adrenalinstinn som man är tänkte jag inte desto mera på det. Det var först ett par dagar senare som krocken började göra sig påmind. Vänster bröstkorg (oui, j'ai deux) var plötsligt riktigt öm och det gjorde ont att svänga sig, lyfta något, böja sig, åla sig, vika sig och lägga sig över stolkarmen. Jag började fundera på ifall det var något jag gjort som kunde ha förvärrat saken efter krocken. En rask joggingtur var det enda jag kom på. Pratade med Markus ("sånt som går över när man värmer upp") och Anton ("har haft nåt liknande, gick nog om") och ingen av dem ordinerade mig något speciellt.

Sedan råkade jag nämna det för Vasa-83:orna och då sa Dick att det handlade om en spricka i revbenen. Han har hållit på med kampsport och haft sådana. Läker nog, sa han.

Fan, kan det faktiskt vara en spricka, tänkte jag och googlade lite. Och jo, symptomen stämmer. Det börjar göra ont först när läkningen kommer igång efter ett par dagar.

Så nu sitter jag här och känner mig själv på bröstet. Det ÄR en ojämnhet precis där det gör ont. Från och med lördagen den 29 mars 2008 tills den dag jag dör.
written by Mattias
Comments:
joo dedär är ganska vanligt. man kan tom få en spricka av att man hostar när man är förkyld. Det går om efter ett tag.
posted by   cikan
släck tills he int tar ont mera
posted by   ek
Tänkte fara på lenkki idag. Det gör int ont. Det är mera när man vrider och har sig.
posted by   Mattias
hoppas du kan börja åla dig snart igen...
posted by   Marie
Instämmer med senaste talare. Mitt liv skulle rasa om jag inte kunde åla mig.
posted by   Pär
Hmm.. jag ser ingredienser till en novelty-hit.
posted by   Mattias
Satan.. Jag "föll" i fredags, vänster arm är av ovanför armbågen och armbågen krossad på various places. Lots of titanium I tells ya.
posted by   Jan L.
Jo, jag hörde om det där. Fan vad det måste ha gjort ont.
posted by   Mattias
Jo, roligaste var att vi körde med taxi till sjukhuset (tog en tid) och att jag upprepade the chant "love the pain, love the pain" i huvu.
posted by   Jan L.
neurologyBile contains cholesterol a fatty substance bile acids and several bile pigments.Even in remission I am never okay.Does stress serve as a trigger for an asthma attack Studies looking at college students before an exam have found that stressedout
posted by   Geograg
Name:
Comment:
The sum of 4 and 4
Back