Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Ljusets dag
Du i några ekonomiska svårighe...
  by Elena

Ljusets dag
Hej Har du ekonomiska bekymme...
  by ANGELLA CATERINA

Ljusets dag
Hej Har du ekonomiska bekymme...
  by ANGELLA CATERINA

Ljusets dag
Hej Har du ekonomiska bekymme...
  by ANGELLA CATERINA

Ljusets dag
Hej Har du ekonomiska bekymme...
  by ANGELLA CATERINA

11 May 08
Fredag kväll, Alastaro
Vi tvålade till Alastaron Urheiliat med siffrorna 5-0 i vad som var föreningens (och byns) första match på vuxennivå. Även om man bortser från det fina resultatet, som befäster vår position i toppen på Åbo-regionens sexa zon 3, var det hela en angenäm upplevelse. Vi möttes av en släng av sån där byagemenskap som vi stadsbor tycker är så exotisk. Där fanns ett korvstånd. Dessutom var planen gjord av gräs. Sådant lyxunderlag får inga division 6-spelare trampa på inne i stan. Alastaro är 80 kilometer från Åbo.

Överlag var spelet medelsnällt, och vi skaffade oss en 3-0-ledning till halvtid. Men några duvor var de inte, och jag är ännu upprörd över de många sena tacklingarna. Det blev åtminstone två gula kort för ortsborna. Men den absolut VÄRSTA, när undertecknad blev brutalt överfallen bakifrån, såg domaren inte. Jag hade spelat bort bollen för länge sedan, och spelet var till och med avblåst efter en tidigare tackling av en av våra. Då smäller det till i ryggen och knät och jag segnar ner. Jag hinner aldrig se vem det är, och i två minuter springer jag planlöst runt, uppjagad. Mitt knä ömmar ännu och jag har inte kommit över det.

Det gjorde ont på flera ställen när jag skulle gå sova. Till exempel var mitt ögonbryn uppsvullet, och insidan av smalbenet var ömt som efter "röda gatan". Hälften av grejerna minns man inte varifrån de kom. Tyvärr var detta en snäll match på gräs, ett mycket mer förlåtande underlag än det normala gruset. Jag undrar hur jag kommer att må efter en tuff match på sand.
written by Mattias
Comments:
Name:
Comment:
The sum of 3 and 0
Back