Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Hair pomade/wax review
We offer loan, financing and...
  by dancilatania

Ljusets dag
Brådskande lån: caravellamarie...
  by caravella

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

02 Feb 10
Helgen i Skåne
Jag åkte med vanföreställningen om att vinterns grepp skulle vara svagare söderöver. Men lika mycket vinter var det där. Högtryck över Sibirien lär förorsaka denna den jobbigaste vintern i mannaminne. Där traskade man omkring med sin gitarr i snömodden. Trubadurromantiskt, skulle man kunna tänka, men så var det inte, jag lovar.

Jag var förkyld, och hade under veckans gång funderat på hur jag skulle lindra symptomen så mycket att jag skulle kunna spela. Hostmedicin och nässpray blev mitt slutgiltiga recept. Jag visste för övrigt inte exakt hur farligt beroendeframkallande vanligt nässpray kan vara. Jag kan inte tänka mig att heroin är mer beroendeframkallande än denna substans, vars frånvaro i näsan gjorde sig påmind på de mest drastiska sätt redan efter de första två spruten. Det blev heltäppt, som en vägg, vilket det absolut inte varit innan. Jag gav efter hela helgen. I dag har jag försökt återgå till det mer långverkande spray jag använder periodvis. Avvänjning.

Kajsa tog hand om mig i Malmö, och förde mig sedan till Lund, där jag övernattade. Den långa nattbussresan till Lund verkar vara känt jobbig. Jag satt och försökte låta bli att hosta. Ville inte väcka Kajsa, som kanske sov.

Själva spelningen var svår. Stimmigt i baren, stort, knaggligt, hest. Men trevlig respons efteråt. Jag dj:ade också. Kunde aldrig tro att det var så roligt att trycka på play.

På söndag hängde jag med Sara i Malmö. Malmövän.

*Mannaminne-mannaminne-mannaminne, en bra uppsjungningsövning.
written by Mattias
Comments:
Name:
Comment:
The sum of 9 and 1
Back