Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Hair pomade/wax review
We offer loan, financing and...
  by dancilatania

Ljusets dag
Brådskande lån: caravellamarie...
  by caravella

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

21 Apr 10
Schwarz club-turnén
Det blev ett märkligt veckoslut, fasiken. Först Pluto i Stockholm och en ”Soundcheck of Death”. Först Rage against the machine i en timme. Sedan fel på varenda kabel i huset. Sen känslan av att ha sinkat alla andras souncheck i och med att man gjorde det först.

Men, det skall sägas, Nisse från Manpower gjorde sitt jobb till slut. Han var rent av riktigt skicklig. Utöver tekniken förstod han sig tydligen på estetik också. Under spelningen kom instruerade han om hur mer rök skulle produceras ur rökmaskinen. "Ser ni den gröna knappen? Vid synthen, tryck på den!". Och ett par låtar senare: ”...RÖK?”. Annorlunda.

Sedan Göteborg. Vad skall man säga. Det var något som inte riktigt stämde. Undertryckta aggressioner fanns nog inte bara hos mig. För min egen del lyckades jag aldrig bli riktigt bekväm. Genesarets sjö, vårt gemensamma slutnummer, gick dock bra.

Köpenhamn var mycket lugnare. Ja, fullständigt bekväm var jag. Riktigt roligt var det. Roligt att spela, roligt att tala med Kajsa, roligt att tala med Stefan om den danske miljardären med en egen ö, roligt att dricka en extra stark whiskey. Jag drack så lite, så lite, och det tog så länge, så länge. Men ändå hoppade orden som små kaniner efteråt. Extra stark, måste den ha varit.

Tellus about the moon är goa pojkar, tack för ALLT!
written by Mattias
Comments:
JAA! Rökmaskin!
posted by   Jan L.
Kommer inte riktigt över att det var så pass mycket bättre feeling överlag i Stockholm än i Göteborg. Tiderna förändras?
posted by   Mattias (other)
Vakta Din tunga!!
posted by   K.
Jag har hellre en vaktel på min tunga.
posted by   Mattias (other)
Name:
Comment:
The sum of 5 and 1
Back