Archive
Friendly blogs
Annegatan - Philip Teir
Bzangy Groink - Jyoti Mishra
Ambition Kills - Kenneth
DANGER! DANGER! - Jan Lindholm
Swaying Wires - Tina Kärkinen
Latest comments
Hair pomade/wax review
We offer loan, financing and...
  by dancilatania

Ljusets dag
Brådskande lån: caravellamarie...
  by caravella

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

My Dear Instruments, pt. 3
Sono un uomo di Dio molto ricc...
  by renelio

25 Jul 10
Dunka-dunka vid Röda Sten
Någonstans i mörkret uppe vid Röda Stens höjder pågick två svartfester. På grund av att ingen av oss har stenkoll på elektonisk dansmusik – allra minst jag – tog det länge innan vi insåg att vi befann oss på fel fest. I efterhand ter det sig ganska uppenbart. Musiken på den första festen var jävligt aggressiv, sådan musik som man måste slåss emot om man skall dansa till. Ingen aning om vad det kallas. Det var som spikar mot bålen och i öronen. Dessutom var klientelet ganska ungt.

Tids nog fick vi tips om att vi hamnat på fel fest och kände oss lite dumma. Det skulle ju vara japanska house-DJ:s på den rätta festen, och trots att house i min hjärna representeras av en gapande tom låda så när som på en memolapp där det står ”låter mindre töntigt än techno”, så tycker jag att jag borde fattat att vi var fel ute.

Vi följde några marschaller in på en beckmörk stig genom lövskogen tills vi kom till en glänta. Där var festen. Japanska house-DJ:s och ett mognare klientel. Jepp, där hade vi den. Den såg fin ut. Snällare rytmer. Lampor lyste upp löv.

Jag tror för övrigt jag hörde dieselgeneratorn puttra en bit därifrån när jag gick hem. Eller hur det nu funkar med dessa svartfester ute i obygden.

Robert bör också tackas för sin fina sommarfest tidigare på kvällen.

Inlärd låt: The Clash – Lose This Skin
written by Mattias
Comments:
Name:
Comment:
The sum of 5 and 9
Back