Write us!
Have you seen something that would deserve a mention on our news page? E-mail us at catsonfire [at] abo.fi
26 May 10
Helsinki Duo Gig 4th of June
Me & Ville will perform as a duo in Helsinki at the Vartiokylän Työväentalo in East Helsinki. It's an event organized by VATAK, an group of leftist artists and workers in the cultural sector. The basic details are that it will take place on Friday the 4th of June. 5 euros for "the poor", and the rest will have to pay 10 euros. Here's info about us and the other artists, although only in Finnish:

ROCK, RIEHA JA RAKKAUS-JUHLAT VARTIOKYLÄN TYÖVÄENTALOLLA 4.6.

ROCK, RIEHA JA RAKKAUS on hauskanpitoa kesän kynnyksellä Vartiokylän nostalgisella työväentalolla Itä-Helsingissä. Kaikille avoimet juhlat tarjoaa mahtavan kattauksen elävää musiikkia ja vähän muutakin Tapahtuman järjestävät Vasemmistotaiteilijat ja -kulttuurityöntekijät-toimintaryhmä VATAK yhdessä kirjailija- ja taiteilijayhdistys KIILAN kanssa.
Illan kajauttaa käyntiin legendaarinen kuoro KOITON LAULU. Vientipopihme CATS ON FIRE esiintyy trubaduurihengessä duona luvaten esittää myös toivebiisejä. TEEMU MANNINEN heittää muutaman ilotulitteen runomuodossa. Tossut pistää vipattamaan viimeistään POHJOLAN ILMARI omaperäisellä jazzillaan, hurmaavan YONAN vahvistamana. Illan päättää hömppähumppaorkesteri JALANKULKUÄMPÄRI. Mikäli tässä ei ollut tarpeeksi, niin innokkaimmille on myös karaokea. Ja tietenkin tiskijukat Iso Huge ja Sibyl Vane.
ROCK, RIEHA JA RAKKAUS
PERJANTAI 4.6.2010 klo 19-02
VARTIOKYLÄN TYÖVÄENTALO
Rusthollarinkuja 3, 00910 Helsinki (Puotilan metroasema)
Liput: 5 euroa köyhät, 10 euroa muut. K-18 (Ei ennakkolipunmyyntiä)

KOITON LAULU: http://www.koitonlaulu.fi/
CATS ON FIRE: http://www.myspace.com/catsonfiremusic
YONA: http://www.myspace.com/yonalou
POHJOLAN ILMARI: http://www.myspace.com/pohjolanilmari
JALANKULKUÄMPÄRI: http://www.myspace.com/jalankulkuampari
TEEMU MANNINEN: http://www.tammi.fi/kirjailijat/kirjailija/170
posted by Mattias
More news