Kotimaiset Ceres-maalämpöpumput

Ceres-maalämpöpumppumallisto on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Erityistä huomiota on kiinnitetty lämpimän käyttöveden riittävyyteen, siitä huolehtii esimerkiksi 2000-malleissa 385 litran tulistintekniikalla varustettu käyttövesivaraaja. Ceres-mallisto on suunniteltu ensisijaisesti vesikiertoisen lattialämmityksen yhteyteen. Tällöin saavutetaan järkevä ja hyötysuhteeltaan mahdollisimman tehokas kokonaisuus. 2000-sarjan Ceres-maalämpöpumpuista löytyy vakio-ominaisuutena kaksi lämmityspiiriä, joista kumpikin on varustettu omalla, sisäänrakennetulla kiertovesipumpulla sekä automatiikalla. Näin kosteiden tilojen jakotukille pystytään haluttaessa ohjaamaan 2-4 °C lämpimämpää menovettä kuin asuintilojen jakotukeille. Tämä "Kaksoisshunttaus" mahdollistaa myös kesäaikaisen lämmityksen katkaisemisen asuintiloista. Tällöinkin muun lämmityksen ollessa suljettuna, voidaan märkätilojen lämmitys pitää edelleen kytkettynä. Ceres-maalämpöpumpuissa on helppokäyttöinen kotimainen ohjausjärjestelmä, jossa on useita lisävarustevaihtoehtoja, kuten esimerkiksi PC-valvomo ja GSM-valvonta. Kaikissa Ceres-maalämpöpumpuissa käytetyissä komponenteissa ja raaka-aineissa on käytetty takuulaatuisia ja testattuja, ainostaan laaduistaan tunnettujen valmistajien tuotteita. Myös käytettyjen materiaalien kierrätysmahdollisuus on huomioitu.

Kysy jälleenmyyjältämme

Kun tarvitset erilliseen varaajaan kytkettäviä Ceres 1000-sarjan malleja tai isompiin kohteisiin sopivia kaksipiirisiä malleja 1024/1032.

Ceres-takuu

Laadukkaalle tuotteelle myönnämme myös laadukkaan Ceres-takuun. Maalämpöpumppujen takuu käsittää yhden vuoden laiterikkotakuun, jonka lisäksi vielä kahden vuoden varaosatakuun. Takuuseen sisältyy valmistajalle ilmoitetut rakenne-, valmistus- ja raaka-aineviat, jotka ensimmäisenä käyttövuotena korjataan saattamalla laite toimintakuntoon. Takuu korvaa korjatut ja vaihdetut osat sekä korjaustyön. Toisena ja kolmantena käyttövuotena takuu korvaa rikkoutuneen osan, mutta ei vaihto- eikä korjaustyötä.


 

 

 

 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Finn-Land maalämpö Oy © 2008 All Rights Reserved.