Omat koirat:

FI MVA Frostbite's Glacial Gem "Jade"

Jade on Buffyn tytär, ja kuten äitinsä, pentueen ainoa narttupentu josta en hennonut luopua. Jade oli jo pienenä luoteeltaan erittäin tarkkaavainen, energinen ja hieman jääräpäinen. Näyttelykehissä se hurmaa tuomarit energisyydellään joka siitä suorastaan pursuaa niin seistessä kuin varsinkin liikkeessä. Varmaravinen kaunotar on saanutkin kehuja liikunnastaan mm. sanoin "liikkuu mahtavalla askelfrekvenssillä".

Jadella on kaksi pentuetta, molempiin pentuesiin syntyi 8 isokokoista pentua. Ensimmäisestä pentueesta kolme on käynyt näyttelyissä ja jokainen niistä valioitui heti täytettyään 2 vuotta. Toisen pentueen koirat ovat esiintyneet kehissä runsaslukuisemmin ja jo nyt todella hienolla menestyksellä, myös tässä pentueessa on jo 3 valioa (2 x FI MVA, 1 x FI&EE&LT MVA). Kolmas pentue syntyi 31.10.11 ja on vasta aloittelemassa näyttelyuriaan. Jade on periyttänyt selväti omia hyviä ominaisuuksiaan sekä erinomaista terveyttä.

Jadella on valionarvon lisäksi kaksi CACIBia Suomesta eli se tarvitsisi C.I.B-arvoon vielä kaksi kahdesta muusta maasta. Tämä kuitenkin riittää meille osoituksena sen ulkomuodollisista ominaisuuksista eli Jaden kanssa ei ole suunnitelmissa ulkomaan kehät :) Kotimaassa pyörähtelemme satunnaisesti kehässä ilman isompia tavoitteita.