Päiväkirja


23.6 Juhannustapahtuma, Seinäjoki Törnävänsaari

Juhannus tuli nurkan takaa kesken kolmivuorotöiden ja pian jo keikkailimmekin kauniina kesäiltana Provinssirockin lavalla.. viikon jäljessä kuitenkin. Ilmeisesti tilanpuute on alkanut tuntua kotoisalta, joten valtasimme lavan kulman soittaen tutussa tiiviissä tunnelmassa, osittain ulkokahvilan ja osittain kentällä lavan edustalla seisovalle/istuvalle/jammailevalle yleisölle. Sää todellakin kruunasi hyvin onnistuneen tapahtuman ja ihmisten hyväntuulisuus tarttui soittajillekkin. Biisilista valittiin ilmeisesti hyvin, sillä nuoruudesta tutut biisit saivat yleisöltä suuret aplodit. Bändimme tunnusomaisimmaksi biisiksi noussut Mykkäkoulu täytyi yleisön pyynnöstä soittaa uudelleen loppuillasta.

Pikkuhiljaa kai alamme oppia siihen, että aina jotain kuitenkin unohtuu ja kämpillä saa rullata useaan otteeseen..
Kiitoksia Pekka Rädylle ja muille tapahtuman järjestäjille, sekä jälleen kerran Esa Kivimäelle, sekä persoonana, että mahtavana soittajana.

Kirjoittanut : Hanne

Biisilista:


Aki Sirkesalo - Mykkäkoulu x 2
+ Sitä tavallista :)12.5 Minibaari, Seinäjoki


Lievästä kiireestä huolimatta saimme mainiosti kasattua pari täyttä settiä. Sirkesalot rullasivat tutun varmasti, mutta illan yllätykselliseksi suosikiksi nousivat Katujen Kuningatar, sekä Summer Night City. Johtuneeko Abban suosio Esan fonisoolosta, mutta omintakeisuutta ei näistä kahdesta ainakaan puuttunut.


Biisilista:


Egotrippi - Fantastiset Bileet
Stevie Wonder - Superstition
Aki Sirkesalo - Mä tuun kotiin, Kissanainen, Mykkäkoulu
Alicia Keys - Woman's worth
Stevie Ray Vaughan - Mary had a little lamb
Booker T & The MG's - Green onions
Maarit & Sami Hurmerinta - Jäätelökesä
Skädäm - Katujen kuningatar
Abba - Summer Night City
Drori-Hansen Furniture - Intoxication
Supergroove - Gotta know
Alanis Morissette - You oughta know30.4 Mikrofestivaalit, Minibaari Seinäjoki


Funk FM:n ensimmäinen keikka saatiin onnellisesti hoidettua ja kehuja sateli monelta suunnalta. Tästähän tämä lähtee. Kiitokset Jooselle ja Natalle järjestelyistä ja soittomahdollisuudesta. Yhdessä näytimme että 50 neliötä ei suinkaan ole liian vähän noin 120 ihmiselle.


Biisilista:

Stevie Wonder – Superstition
Supergroove - Gotta know
Maarit & Sami Hurmerinta - Jäätelökesä
Aki Sirkesalo - Mykkäkoulu
Egotrippi - Fantastiset Bileet