Aktuellt

Hej alla båtklubbsmedlemmar!

Talko

Talko i hamnen alla måndagar kl. 18:00, fram till midsommar. Alla medlemmar välkomna med!

Ny båtbrygga till hamnen

En ny brygga har beställts till den nya hamnbassängen, och kommer att installeras nu i vår. Bryggan är en inhemsk kvalitetsbrygga, kallas ofta massiv betongbrygga. Helbetongbryggor är långlivade och underhållsfria. Bryggorna har liten rörelse vilket är bra för båtarna, kättingar och andra fästen.

Båtklubbens brygga består av tre helbetongelement, vardera 13 meter långa och 2,4 meter breda. Således 39,1 meter lång sammanlagt. Bryggan kommer att ha vattenposter och eluttag. Den har 14 platser. Dessutom kommer fyra ändplatser med två bommar per båt. Bommarnas längd är 10 meter och den andra bommen är 8 meter. Den längre bommen kan man gå på och lasta båten, m.m. Platsernas bredd blir 12st. 4,7 meter och 2 st. 4,9 meter breda.

Om du vill reservera en båtplats vid den nya bryggan till inkommande säsong, kontakta fortast möjligt hamnkapten Stefan Niemi, helst via epost eller sms.

Hellnäs Grill & Glass kiosk

Kiosken har öppnat för denna säsong igen. Närmare uppgifter om öppethållningstiderna finns på sidan Småbåtshamnen.

Regatta

Lördag 10.8.2019 kl. 10:00 startar årets regatta från Hellnäs hamn till Veran, Mickelsörarna. Anmälningar till Henry Paulin senast onsdag 7.8.2019. Väderreservation.

Fisketävling

Klubbens traditionella fisketävling för medlemmar hålls igen andra lördagen i september, 14.9.2019. Vi har igen en skild klass för barn och ungdomar, som kan meta från bryggorna och i närheten av hamnen.

Tävlingen börjar kl. 10:00 och avslutas kl. 14:00. Anmälningar tas emot i hamnen från kl. 9:30. Är du inte medlem går det bra att skriva in sig i båtklubben i samband med anmälningen. Var och en sköter själv om att fiskekortet är i skick. Välkommen med!

Säsongsavslutning

Lördag 12.10.2019 kl 18:00 i Kvarnstugan, Rökiö. Vi äter och dricker gott som vanligt, umgås och har det trevligt.

Bränsleförsäljning

Bränsleförsäljningen i hamnen 1.5.2019 - 31.10.2019, omfattar bensin 98E och diesel.

Facebook

Vörå Båtklubb finns på Facebook. Du kan följa klubbens verksamhet och delta i diskussionen här: Vörå båtklubb r.f. på Facebook.

Arkiv

Resultat från tidigare års fisketävlingar.

Tillbaka

svenska suomeksi