Ajankohtaista

Tätä sivua ei toistaiseksi päivitetä säännöllisesti. Seuraa kerhon ajankohtaista tiedotusta ruotsinkielisellä sivulla.

Uusi venelaituri

Uusi laituri on tilattu uuteen satama-altaaseen, ja tullaan asentamaan nyt tänä keväänä. Laituri on kotimainen laatulaituri ja sitä kutsutaan kokobetoniseksi laituriksi. Kokobetoniset laiturit ovat pitkäkestoisia ja huoltovapaita, ne ovat vähäliikkeisiä mikä on hyväksi veneille, kettingeille ja muille kiinnikkeille.

Venekerhon laituri muodostuu kolmesta betoni elementistä, kukin 13 metriä pitkä ja 2,4 metriä leveä, näin ollen yhteensä 39,1 metriä pitkä. Laiturissa on veden otto pisteet ja sähkön ulosotto. Siinä on 14 paikkaa, lisäksi tulee neljä päätypaikkaa joissa on kaksi puomia venettä kohden. Puomien pituudet ovat 10 ja 8 metriä. Pidemmällä puomilla voi kulkea ja lastata venettä. Paikkojen leveydeksi tulee 4,7 metriä 12 paikkaa, ja 2 paikka 4,9 metriä leveinä.

Jos haluat varata venepaikan uudesta laiturista tulevalle veneilykaudelle, ota yhteyttä satamakapteeni Stefan Niemiin mahdollisimman pian, mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Polttoainemyynti

Polttoainemyynti satamassa 1.5.2019 - 31.10.2019, bensiini 98E ja diesel.

Facebook

Vöyrin Venekerholla on oma Facebook-sivu. Voitte seurata kerhon tiedotusta ja osallistua keskusteluun täällä: Vöyrin Venekerho r.y. Facebookissa.

svenska suomeksi