Takaisin hupijuttujen sisällysluetteloon
SINKKUNAISIA PALVELEVA POSTIMYYNTILUETTELO

Miehillekin tiedoksi, teitä ollaan korvaamassa... watch out! Suomeen ollaan nyt perustamassa sinkkunaisia palveleva postimyyntiluettelo, joka nöyrästi palvelee miehen läsnäolosta uneksivia naisia uusilla välineillä. Tässä luettelon ensimmäiset tuotteet:


KUORSAUSSÄKKI

On pehmeä, isohko, raidallisella kankaalla päällystetty säkki, joka vuoteseen tai sohvalle asetettuna alkaa välittömästi kuorsaamaan.


AUTOMAATTINEN KANAVANVAIHTAJA

Televisioon kytkettävä musta laatikko, joka katkaisee välittömästi katsomasi suosikkisarjan, jos toiselta kanavalta tulee formulaa, jääkiekkoa tai muuta urheilua


PYYKINVÄRJÄÄJÄ

On tarkoitettu naiselle, joka haaveilee miehestä, joka auttaa kotitöissä. Kyseessä on väripatruuna, joka pesuainelokeroon asennettuna välittömästi laukeaa ja värjää koko pyykin joko sinertäväksi tai vaaleanpunaiseksi. Mainio naiselle, joka kaipaa jännitystä elämään.


PÖNTTÖAUTOMATIIKKA

WC-istuimeen asennettava mekanismi, joka nostaa itsestään istuinrenkaan ylös. Luxusmallistoon kuuluu itsestään haihtuva wc-paperi.


KAUPPAKESKUSVALITIN

Kännykkään kytkettävä toiminto, joka ryhtyy päästelemään epämiellyttäviä marisevia ääniä, jos viivyt yli 15 minuuttia liikkeessä.


OSTOSHÄLYTIN

Luottokorttiin ohjelmoitava toiminto, joka saa kortin lukulaitteen ulvomaan, mikäli kortilla yritetään maksaa vaatteita, meikkejä tai kenkiä. Hälytin pysyy hiljaa, kun korttia käytetään Alkossa tai kun sillä maksetaan porakonetta, makkaraa..


ESIKÄSITELTY SANOMALEHTI

Aamulehden voi nyt tilata esikäsiteltynä siten, että etusivun tilalle on taitettu urheilusivut, yksi sivu ylösalaisin ja sopivasti rutattuna.


MIEHENÄÄNI-VIESTIPALVELU

Palvelu, joka toimittaa sinkkunaisen kännykkään päivän mittaan viestejä kuten: en ehdi syömään, piipahdan poikien kanssa kaljalla, hae auto korjaamosta, sori en ehdi kauppaan, haethan sinä lapset tarhasta

Uusia tuotteita käsitellään koko ajan, joten tarkkaile postiasi, luettelo ilmestyy pian!

Takaisin hupijuttujen sisällysluetteloon