Tokotulokset 
Agilitytulokset
PK-tulokset

 

 


"TOIVO"

Australianpaimenkoirauros / australian shepherd male
synt./born 11.3.2010
silmät/eyes ok (5/10)
lonkat/hips A/A
kyynärät/elbows 0/1



-Tokossa voittaja-luokassa
-Pk-jäljellä voittaja-luokassa
-Agilityvalio
-Hyppyvalio
-näyttelystä H
-treenaa myös pk-hakua

vanhemmat:
isä: FIN AVA & AVA-H & MVA BH JK3 EK1 HK1 TK2 PEJÄ Pyrzillac´s Ax-on-man "Onni"
emä: BH JK1 Vauhtitassun Pohjan Pilke "Pähkä"

Toivo koiranetissä

 


Toivon näyttelyarvostelu: Seinäjoki 23.10.2010 tuom. Maija Heinilä Pentuluokka

"Urosmainen kokonaisuus, jolla pystyt korvat. Kallo ja kuono-osa pitää vielä kehittyä. Hyvä kehon pituus, ei riittävä luusto kokoon nähden. Liikkuu terveesti ja yhdensuuntaisesti. Erittäin iloinen ja energinen luonne" 

 


Sydän Toivoa täynnä! Kun Onnille ja Pähkälle suunniteltiin pentuja, siitä ei pitänyt ottaa pentua, kaikenlaisia syitä sitä keksi kun yritti itselleen vakuuttaa että kolmas harrastuskoira on liikaa... Mutta kuinkas sitten kävikään! Eihän sitä voinut olla ottamatta, onhan se kuitenkin Onninpoika :)

En koskaan halunnut mustavalkoista aussieta, ja nyt niitä on sitten kaksi! :D Mutta mitäpä tuolla värillä on väliä, kunhan luonne on kohdallaan. Pentutestissä Toivo sai täydet pisteet toimintakyvystä ja hermorakenteesta.

Toivo Touhotin on monitoimikoira joka tekee aina sata lasissa kaiken, innosta ei todellakaan ole puutetta! Lajivalikoimaa on runsaasti ja lisääntyy vaan :) Tämän koiran kanssa ei aika tule pitkäksi eikä sille voi olla nauramatta :D Paras on ehkä se kun agilitytuomari nauroi kippurassa jo silloin kun vasta mentiin lähtölinjalle, ei tuota koiraa voi oikein tosissaan ottaa vaikka se ihan tosissaan kyllä tekeekin :) 


Toivo lentää uimaan!!