Yhteystiedot

T:mi M. Pellikka/ Maija-Riikka Pellikka

Puh. 040-744 1394
E-mail: pellikka.maija@gmail.com
Y-tunnus: 2218330-3

Uusimmat kuvat @tmim.pellikkaMaija-Riikka Pellikka os. Soini

Olen 1979 syntynyt ratsastuksenohjaaja, sekä sosionomi(AMK). Pääasiallisesti työskentelen lastensuojelun parissa, mutta teen jatkuvasti myös jonkin verran hevosalan töitä. Perheeseeni kuuluvat aviomiehen lisäksi -09 ja -13 syntyneet lapset Anni ja Veeti.

Ratsastusta olen harrastanut aivan pienestä pitäen. Omia hevosia minulla on ollut vuodesta 1993. Päälajinani on aina ollut esteratsastus, jossa olen kilpaillut menestyen kansallisella tasolla, merkittävimpinä saavutuksina voisi mainita vuonna 2011 Ypäjällä saavutettu suomenhevosten estemestaruuskulta Sirun Oliverilla sekä vuonna 2015 Black Horse kasvattajakilpailun voitto Rannan Ruhtinaalla. Koulu- ja kenttäratsastuksessa olen kilpaillut menestyen aluetasolla.

Olen työskennellyt useamman vuoden ratsastuskoululla ja valmennuksia olen pitänyt maakunnassa vuodesta 2005 lähtien. Pääasiallisesti pidän estevalmennuksia, mutta opetan jonkin verran myös kouluratsastusta. Opettajana pyrin olemaan johdonmukainen ja kannustava. Tunneillani tehtävät suunnitellaan ryhmän/ratsukon tasoa vastaaviksi ja huomioin myös ratsastajien toiveet tuntien suunnittelussa. Sekä omassa ratsastuksessani että opettaessani kiinnitän paljon huomiota perusratsastukseen, joka on mielestäni kaiken ratsastuksen pohja.

Palvelut

Valmennukset

Valmennuksia pidän useammassa paikassa ympäri maakuntaa. Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla. Valmennuksissa kävijöille Facebookissa ryhmä Maija Pellikan valmennukset, jossa tarkemmat infot ja aikataulut.

Valmennushinnat: - Ryhmätunti (4-5 ratsukkoa) alk. 20e/ratsukko
- Pienryhmätunti (2-3 ratsukkoa) alk. 30€/ratsukko
- Yksityistunti (kesto n. 45min) alk. 50€/ratsukko

Valmennuskäytäntöjä:

  • - Jokainen valmennukseen tulija tuo ennen ensimmäistä valmennustuntia valmennussopimuksen allekirjoitettuna. Valmennussopimuksen täyttää alaikäisen ratsastajan kohdalla hänen huoltajansa. Valmennussopimuksen saat minulta joko sähköisesti tai paperiversiona.
  • - Valmennuksiin ilmoittaudutaan kunkin paikan käytännön mukaisesti vähintään 2 päivää ennen valmennusta.
  • - Ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos ratsastaja ei pääsekään tulemaan, on hän velvollinen hankkimaan tilalleen toisen vastaavan tasoisen ratsukon tai maksamaan tuntihinnan.
  • - Jokainen valmentautuu omalla vastuullaan, ts. valmentajalla ei ole ratsastajille/hevosille tapaturmavakuutusta. Tämän vuoksi valmennuksiin osallistuvilta edellytetään, että ratsastaja on SRL:n jäsen tai hänellä on vapaaehtoinen tapaturmavakuutus. Huolehdithan myös hevosesi vakuutusasiat kuntoon. Hevosen vastuuvakuutus on edullinen ja suositeltava hankinta!
  • - Valmennuksiin saavutaan aikataulussa ja hevoset valmiiksi kävelytettyinä.
  • - Jokainen ratsastaja tai hänen avustajansa osallistuu radan rakentamiseen (ensimmäinen ryhmä) ja purkamiseen (viimeinen ryhmä).
  • - Kunkin paikan käytäntöjen mukaisesti ratsastajat huolehtivat hevosensa jätösten siivoamisesta kentältä/maneesista/pihoista.

Ratsutus / koulutus / kilpailuttaminen

Ratsutettavaksi otan kaikenrotuisia ja -tasoisia hevosia tai isoja poneja yksittäisille ratsutuskerroille. Tällä hetkellä en ehdi ottaa hevosia pidemmille ratsutusjaksoille!

Tarvittaessa voin myös kilpailuttaa asiakkaiden hevosia, sekä esittää niitä esimerkiksi kantakirjaustilaisuuksissa. Kilpailutettavaksi/esitettäväksi otan ainoastaan hevosia, joiden kanssa on mahdollisuus valmistautua tuleviin tilaisuuksiin riittävän hyvin.

Ratsutushinnat Nurmossa alk. 25€/kerta.

Toimihenkilötehtävät / sijaisuudet

Minulla on B-ratamestarin, B-taitotuomarin sekä estetuomarin lisenssit. Teen toimihenkilötehtäviä oman kilpailukalenterin sallimissa puitteissa. Voin tehdä myös ratsastuksenohjaajan lyhytkestoisia sijaisuuksia mahdollisuuksien mukaan lähialueen ratsastuskouluissa.

Hinnat sopimuksen mukaan. Kysy lisää!

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2016 - www.tuulian.net