Tervetuloa vierailemaan Hiihtokoulu Maahisten sivuilla. Pyrimme kertomaan näillä sivuilla toiminnastamme kaiken oleellisen ja hieman epä-oleellistakin... Kiitoksia käynnistä ja nähdään Ukko-Hallassa !

 

 

Tiedote: Maahisten tempaus Aasian katastrofista kärsineiden hyväksi

 

Maahiset on

yleishyödyllinen yhdistys, joka antaa asiakkailleen jokaisella tunnillaan kokonaisvaltaisen, unohtumattoman lasketteluelämyksen: Opetuksen, välineiden sekä fiiliksen suhteen. 

Yleisinfoa meistä:

Maahiset tarjoaa hiihdonopetusta ja siihen liittyviä palveluja, Ukko-Hallan upeassa hiihtokeskuksessa. Alkaen rinneturvallisuuden kertaamisella, siirtyen hiljalleen rinteeseen erilaisille taitotasoille, pystymme nostamaan ja leventämään jokaisen rinteessä liikkujan hiihto ja lumilautailutaitoja sekä hymyä.

Laaja opettajakuntamme on kokenutta ja koulutettua, ihmisten kanssa hyvin toimeentulevia tyttöjä ja poikia (jotkut tosin jo varttuneet  miesten ja naisten mittoihin ). Olemme niin koulutettua että meitä suosittelee Ville 5v. lisäksi Suomen hiihdonopettajien yhdistys

" Olen hämmästynyt siitä kuinka tehokkaasti Maahiset ovat kouluttaneet lapseni..Tero ja Anneli ovat nyt käyneet parilla tunnilla ja nyt heidän perässään ei enää meinaa pysyä laisinkaan. " Anni Turunen, Vantaa

Maahiset perustettiin samaan aikaan kuin Ukkohalla, vuonna 1989. Siitä saakka olemme tinkimättömästi kehittäneet palveluitamme ja siitä tuloksena on ollut se että asiakkaamme palaavat hiihtokouluumme vuosi vuoden jälkeen. Haluan kiittää meidän nykyisiä asiakkaita ja toivottaa uudet laskettelijat lämpimästi tervetulleeksi kokemaan Maahisten taikaa!

    - Hiihtokoulu Maahiset -

 

 

Mistä meidät löytää ?

Meidät löytää Ukkohallan hiihtokeskuksesta, sinisestä Hiihtokoulun mökistä päähissien läheltä. Tunnistat maahiset punaisesta takista sekä leveästä hymystä!

Maahisten päivystävä puhelin, josta voit mm. varata tunteja tai muuten vain kysellä kuulumisia:
 
041-5485148
 
Postiosoite:
 
Ukkohallantie 19, 89400 Hyrynsalmi
 
Sähköposti:
 
maahiset@hotmail.com

 

 


Copyright © 2003 Hiihtokoulu Maahiset R.Y.
Last modified: tammikuu 17, 2005