Etusivulle
Toiminta
Ruokamenuja
Palautelomake
MAKU PIRTTI - Hyvän maun ruokaa

Pito- ja ruokapalvelut yksilöllisesti teidän tarpeisiinne. Tilauksesta ryhmille meiltä..

  • kokouksiin

  • kotiin

  • juhliin

  • illanistujaisiin

Ruokailut tilauksesta  ryhmille10-48 Maukasta itse valmistettua kotiruokaa,  eri vaihtoehtoja .

Pito-ruokapalvelut valmistamme toiveidenne mukaan joko meidän tai muissa tiloissa joko kokonaan tai vain joitain osia. Voitte valita menun valmiista listasta tai esittää oman menun. Ruokaa voit tilata myös kotiin eri kokoonpanoissa..

Astiastot, tarjoiluhenkilöt, liinat, somistus, lämmin ruoka, salaatit, jälkiruuat, leivonnaiset... mitä tahansa tarvitsettekin on hinnoiteltu erikseen, valitsette vain oman tarpeen mukaan.

Tilamme   on käytössä päivisin ruokailuihin, kokousiin, tapaamisiin sekä iltaisin ja viikonloppuisin  myös juhlatilana. Maku Pirtti sijaitsee Alavuden keskustassa kirkon vieressä. Järjestämme myös fasadiin ja elinkeinotalolle ynm. kahvituksia tai pientä syötävää tilausten mukaan.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, meiltä herkkuja toiveittenne mukaan. Pienellä sijoituksella ja vaivalla voitte vähentää järjestelyaikaanne. Meiltä myös ajankohtaisiin teemoihin liittyviä "Hyvän maun ruokaa": pääsiäinen, äitienpäivä, isänpäivä sekä joulu. Meidän valttina on laadukkaat ja yksilöllisesti suunnitellut ateriakokonaisuudet ja palvelut.