Universumin elämänmuodot

 

"Maapallo ei ole ainut paikka, jossa on älyllistä elämää. Maailmankaikkeus on täynnä lukemattomia maailmoja, joissa on mitä erilaisimpia elämänmuotoja ja olemassaolon tasoja." Näin väittävät lukemattomat kanavoijat, jotka kertovat saavansa tietoa näistä tuntemattomista maailmoista ja elämänmuodoista. Allaolevan, eräältä web-sivustolta löytyvän kuvauksen väitetään olevan peräisin Ylösnousseilta Mestareilta, Planeettaneuvoston korkea-arvoisilta olennoilta, Arkkienkeleiltä ym. Se on kuitenkin vain yksi monista, hyvinkin erilaisista versioista.

  Tämän tietolähteen mukaan maapallon asioista kantaa huolta ns. Planetaarinen Neuvosto , jonka jäseniä ovat mm. seuraavat myyteistä tunnetut henkilöt:

Horus, (muinaisen Egyptin haukkapäinen jumala), joka edustaa Aurinkoa ja jonka tehtävänä on mm. koordinoida Planetaarisen Neuvoston galaksienvälistä toimintaa.
Hermes, (eräs muinaisen Kreikan jumalista), edustaa Merkuriusta, johtaa planeettojen ja galaksien välistä tiedonkulkua.
Adonis, (roomalaisessa mytologiassa Venuksen rakastettu), edustaa Venus-planeettaa, johtaa rakkauden ja kauneuden kehittymistä.
Henok, (eräs Raamatun muinaisista henkilöistä), Maa-planeetan edustaja Plaanetaarisessa Neuvostossa, johtaa profeetallista tiedottamista.
Kroisos, ( rikas Lyydialainen kuningas), edustaa Mars-planeettaa, koordinoi Planeettaneuvoston toimia Valon Veljeskunnan Ylösnousseisiin Mestareihin.
Athene, (kreikkalaisen taruston jumalatar), edustaa asteroidivyöhykettä, puolustaa totuutta ja oikeutta.
Jove (Jupiter, muinaisessa Roomassa jumalien kuningas), Jupiter-planeetan edustaja, huolehtii planeettojen magneettikenttien tasapainosta.
Zoroaster (Zarathustra, uskonnonperustaja/filosofi muinaisessa lähi-idässä), edustaa Saturnusta, toiminta liittyy järjestykseen, rakenteisiin ja kohtaloon.
Quetsalcoatl, (Azteekkien jumala), Uranuksen edustaja Planeettaneuvostossa, toimii uskonnollisten ja filosofisten muutosten parissa!
Merlin, (tietäjä kuningas Arthurin hovissa), edustaa Neptunusta, keskittyy tieteellisiin tutkimuksiin.
Lao-Tze, (kiinalainen filosofi, taolaisuuden perustaja), edustaa Plutoa, edesauttaa erityistä viisautta.
Apollo, (kreikk. mytologian aurinkojumala) edustaa Phoenixiä (Feenix), muutoksen alkuunpanijaa.

Miksi tällaisia myyttisiä persoonia? Näiden 'kosmisten' lähteiden mukaan siksi, että tarujen jumalat ja henkilöt ovat todellisia maapallon historiaan vaikuttaneita, ulkoavaruudesta tulleita olentoja, joita tietämättömät ihmiset ovat luulleet jumaliksi tai jumalan kaltaisiksi yliluonnollisisia kykyjä omaaviksi persooniksi.

Tähtijärjestelmät ja niiden olentotyypit.

  Missä ja millaisia olentoja muualla maailmankaikkeudessa sitten asustaa? Tästä kyseiset 'kosmiset' tahot esittävät mm. seuraavanlaista tietoa:

  Plejadeilla (Seulaset) asustaa eri ulottuvuuksien (3-5) väkeä, jotka myös toimivat eri ulottuvuuksien välisessä 'liikenteessä' matkustaville eräänlaisina portivartijoina.
  Zeta-Reticula - tähdistön asukkaat ovat niitä humanoideja, jotka yleisesti tunnetaan nimellä 'harmaat'. Heillä on mustat silmät ja karvaton, harmahtava iho. Heidän joukossaan on myös neljännessä ulottuvuudessa olevia. Ovat aktiivisin muukalaiskulttuureja edustava ryhmä Maassa
  Siriuksen väki on laadultaan hyvin henkistä, ylempien (4-5) ulottuvuuksien olentoja, jotka ovat aikoinaan osallistuneet Maan asuttamiseen niin ihmisen, eläinten kuin kasvikunnankin osalta.
  Lyyran tähdistössä asustaa useammanlaisia olentoja. Eräs roduista on Lyyran jättiläiset, jotka ulkomuodoltaan muistuttavat kaukasialaista ihmistä. He ovat hyvin muodostuneita, 180-270 cm pitkiä. Näiden olentojen vierailut Maassa ovat antaneet aiheen mm. Raamatun ja kreikkalaisen mytologian kertomuksille jättiläisistä. Lyyrassa on myös punatukkaisia ja vaaleaihoisia asukkaita sekä tummempi-ihoinen rotu, joka muistuttaa suuresti Intian ja Pakistanin ihmistyyppiä. Aasialaiset rotupiirteet ovatkin kuulemma seurausta muinaisista avaruusvierailuista! Eräs erikoinen ryhmä lyyralaisia ovat ne, joista usein käytetään nimitystä alien. Ne ovat muodoltaan epämääräisiä, lintumaisia hahmoja, mutta kuitenkin imettäväisiä. Luonteeltaan ne ovat viileän älykkäitä, suuntautuneet pääasiassa tieteeseen, tutkimukseen ja filosofiaan. Toinenkin erikoinen ryhmä Lyyran olentoja voidaan vielä lukea humanoideihin, vaikka ne ulkomuodoltaan muistuttavatkin enemmän kissoja!
  Vegan olennot voidaan jakaa kahteen tyyppiin, humanoideihin ja ei-humanoideihin. Humanoidit ovat ulkonäöltään kuin ihmiset, lukuunottamatta silmiä, joiden pupillit ja iirikset ovat suuret ja mustat. Kadulla vastaan tulevaan humanoidiin ei kiinnittäisi huomiota, ellei katsoisi silmiä. Toinen Vegan olentotyypeistä, vaikka ei ulkomuodoltaan olekaan humanoidi, on kuitenkin sekä humanoidi että imettäväinen. Nämä erikoiset olennot muistuttavat ulkoiselta olemukseltaan joko hyönteisiä tai matelijoita.Vegankin asukkaissa on sekä 3. että 4. ulottuvuuden olentoja.
  Arcturus -tähdistön asukkaat ovat 4. ja 5. ulottuvuustasolla eläviä erittäin korkealle kehittyneitä olentoja, jotka ovat kiinteässä yhteistyössä Ylösnousseiden Mestarien ja Galaktisen Komentojoukon kanssa. He matkustavat pitkin universumia avaruusaluksillaan, jotka ovat koko universumin kehittyneimpiä. Yksi heidän Maata kiertävistä aluksistaan on nimeltään Athena, kreikkalaisen Athene-jumalattaren mukaan. Arcturuslaiset ovat pienikokoisia, kolmisormisia, suurisilmäisiä ja vihertäväihoisia. Heidän ei tarvitse syödä, vaan he kykenevät käyttämään energiaa ravinnokseen. Paitsi että heidän avaruusaluksensa ovat universumin hienoimpia ja mm. kykenevät hyödyntämään Suuren Keskusauringon energiaa, niissä on tietokoneitakin kehittyneimpiä järjestelmiä, joiden avulla ylläpidetään mm. valtavia tietopankkeja, joihin on talletettu Maan ja muidenkin planeettojen ja niiden elämänmuotojen kaikki erityispiirteet.
  Orion - tähdistön alueella elävistä olennoista suurin osa (89%) on Vegalaisia, joista 75% on ihmisen kaltaisia, loput matelijamaisia. Kaikki kuitenkin elävät ulottuvuuksilla 4 ja 5. Luonteeltaan he ovat kaksijakoisia, sekä hyvään että pahaan taipuvia. Myös   Andromedan,   Alfa Centaurin,   Cygnuksen ja Polariksen (Pohjantähti) alueella on 4. ja 5. ulottuvuuden olentoja.

  Santinialaiset ovat Alfa-Centaurin eräs sivilisaatio ja kosmisessa mielessä lähinaapureitamme. He ovat sekä henkisesti että teknisesti yksi lähiavaruuden kehittyneimpiä sivilisaatioita. Heillä on läheisiä suhteita Siriuksen, Plejadien ja Venuksen asukkaisiin. He ovat Planeettainvälisen Liiton jäseniä ja ovat tarkkailleet maapallon evoluution kulkua etenkin viimeisen 4000 vuoden aikana. Nykyään he auttavat ihmiskuntaa selviytymään kehityksen seuraavaan vaiheeseen, Vesimiehen Aikakauteen. Santinialaisten kotiplaneetta on nimeltään Metharia. Sillä on kaksi aurinkoa, mutta muuten se on hyvin samanlainen kuin oma planeettamme. Siellä on elämää paitsi fyysisellä, myös eetteri- ja astraalitasoilla. Kasvillisuus on rikkaudessaan senkaltaista, jota Maassa ei tunneta ja eläinkunta on saavuttanut erittäin suuren älykkyystason. Esim. linnut ja koirat saattavat antaa hyvin muotoiltuja vastauksia niille esitettyihin kysymyksiin! Eläimiä ei kuitenkaan järjestelmällisesti harjoiteta tekemään jotain, koska niille halutaan suoda mahdollisimman suuri vapaus. Santinialaiset ovat luonnollisesti kasvissyöjiä.

Paikallisen aurinkokunnan planeetat.

  Myös aurinkokunnan planeetoilla kerrotaan olevan asukkaita ja vieläpä itse Auringossa ja Kuussa! Tosin elämä aurinkokunnassa, Maata lukuunottamatta on astraalisella tai sitä korkeammilla tasoilla. Maassa sanotaan oleskelleen joitakin nimeltä tunnettuja venuslaisia, kuten naispuolinen Omnec Onec. Hän eli kotiplaneetallaan astraalitasolla ilman fyysistä kehoa, mutta hänet siirrettiin Maahan fyysisessä kehossa, ihmisenä. Hän meni naimisiin, sai lapsia, toimi eri ammateissa ja julkaisi elämästään kirjan! Kolmen muunkin henkilön väitetään olevan kotoisin Venus-planeetalta.
  Jupiterin ja Maan välillä on tapahtunut elämänmuotojen siirtoa. Maasta Jupiteriin on siirretty joitakin matelijoita ja Jupiterista tänne mm. dinosaurukset!
Jupiterilaiset ovat luovia ja seikkailunhaluisia, ja tästä syystä ajautuneet usein vaikeuksiin. He ovat kuitenkin oppineet selviytymään niistä erinomaisesti.
  Quetzalcoatl tuli maan päälle Uranuksesta tämän vuosituhannen alun tienoilla mukanaan suuria suunnitelmia olojen muuttamiseksi.Suunnitelmat eivät kuitenkaan toteutuneet täysin. Myös Marsissa, Saturnuksessa ja Plutossa elelee humanoideja.

Muita avaruuden sivilisaatioita.

  Atailaiset ovat ulkomuodoltaan hyönteisten kaltaisia, vaikka eivät muistutakaan mitään Maan hyönteistä. Ulkomuodon ei kuitenkaan pitäisi antaa hämätä, sillä erään 'tiedon' mukaan "löytäjiksi" kutsutut, hyönteisen kaltaiset olennot ovat niitä, jotka ovat luoneet muut elämänmuodot!

  Ummiitit (Ummo), ovat avaruuden sivilisaatio, josta Antonio Ribera kertoo kirjassaan (Contact from Planet Ummo). Heidän kotiplaneettansa Ummo sijaitsee 40 valovuoden päässä Maasta ja hyvin samankaltainen kuin meidän planeettamme. Ummiitit ovat hyvin telepaattisia, uskovat sieluun ja Luojaan. Heidän sormensa ovat jotenkin säteilevät ja herkät valolle ja muulle säteilylle, joten heillä on vaikeuksia esim. käsitellä meidän sähköisiä laitteitamme. Heidän avaruusaluksistaan sanotaan olevan kuusi erilaista valokuvaa, ja alusten laskeutumisjälkiäkin väitetään löydetyn.
 
 


Yksi monista usfouskovaisista lakoista

Päätelmiä.

  Ajatus siitä, että elämä maailmankaikkeudessa ei rajoitu yksin maapallolle eikä meidän tuntemiimme muotoihin, on aina kiehtonut ihmisten mielikuvitusta. Varsinkin monet okkulttiset, spiritistiset ja itämaisesti värittyneet uskonyhteisöt ovat olleet siitä kiinnostuneita. Vaikka kristinusko ei yleensä ottaen tunne erityistä kiinnostusta maanulkoiseen elämään, se ei kuitenkaan siinäkään ole täysin poissuljettu ajatus, sillä mainitseehan Jeesuskin: "Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa". (Joh. 14:2).
Jotkut uskonsuunnat ovatkin tulkinneet tämän aivan kirjaimellisesti siten, että avaruuksissa todella on monia maailmoja, jotka on varattu pelastuneille, tai joihin joskus tulevaisuudessa on mahdollista matkustaa.
  Adventistiliikkeen ehkä arvostetuin hengellinen auktoriteetti Ellen G. White kirjoitti kirjassaan Suuri taistelu:

  "Kaikki maailmankaikkeuden rikkaudet ovat pelastettujen vapaasti tutkittavina. Kuolevaisuuden kahleista vapaana he lentävät väsymättä kaukaisiin maailmoihin - maailmoihin, jotka värisivät surusta, kun katselivat ihmiskunnan kurjuutta, ja kaikuivat ilolauluista, kun saivat tiedon jonkun sielun pelastumisesta. Sanomattomalla ihastuksella maan lapset tutustuvat lankeamattomien olentojen iloon ja viisauteen....Hänestä, joka on kaiken luonut, virtaa elämää, valoa ja iloa rajattoman avaruuden kaikkiin maailmoihin."

  Nykyajan uususkonnoista varsinkin New Age- liikkeen piirissä tunnetaan suurta kiinnostusta noihin oletettuihin avaruuden vierailijoihin ja 'kosmisiin' lähettiläisiin.

  Miksi niin monet (lähes kaikki) nykyajan 'kanavoijat' ja heidän oletetut henkioppaansa tuputtavat tällaista selvästi huuhaalta haiskahtavaa 'tietoa'? Nämä 'humanoidijutut' eivät tietenkään pysty kilpailemaan tieteellisen maailmankuvan kanssa. Sen sijaan ne voivat peitellysti hyökätä Raamattua ja sen esittämää maailmankuvaa vastaan. Tätä ei tietenkään kanavoiduissa viesteissä suoraan kerrota; moni kanavoija jopa uskoo olevansa Jumalan asialla.

Miksi meille vakuutellaan, että nämä muut elämäntasot ja ulottuvuudet ovat olemassa, mutta ei haluta antaa siitä konkreettista todistetta? Viestien tarkoituksellista hämäryyttä ja pintapuolisuutta tavallisesti perustellaan seuraavan tapaisilla lausumilla:

"Te Maan ihmiset olette vielä niin alhaisella kehitystasolla, teidän kulttuurinne ei kestäisi totuuden julkituloa, teidän yhteiskunnalliset ja uskonnolliset järjestelmänne romahtaisivat."

Meille siis uskotellaan, että totuuden kertominen olisi katastrofi. Uskottavampi syy on, että totuus itse asiassa halutaan salata tai hämärtää. Kukapa esim. uskoisi tutkijaa joka väittäisi keksineensä kaikki taudit parantavan lääkkeen, mutta ei haluaisi näyttää lääkettä eikä esittää mitään todisteita sen tehosta tai edes olemassaolosta? Nämä kontaktihenkilöiden tapaamat 'humanoidit' kertoilevat joskus hyvinkin laajasti planeettansa korkealle kehittyneistä oloista. Luulisi heillä sen johdosta olevan hieman konkreettistakin näyttöä. Kun me maapallon 'alkeellisella' teknisellä kehitystasolla olevat otukset pystymme dokumentoimaan tietomme paperille tai filmi- ja videonauhoille, luulisi noilla kehittyneemmillä tasoilla löytyvän edes kunnollisia valokuvia paikallisista maailmoista.

Lisäys 29.11.12:
Jim-tv:n dokumentti 'Muinaiset avaruusoliot' (29.11.12) oli jälleen kerran melkoista huuhaata. Mukana oli koko joukko ufo-uskovaisia Erich von Dänikeniä myöten ja tulos oli sen mukainen. Kaikki asiat pantiin humanoidien tiliin, kuten ihmisen luominen, vedenpaisumus, Nazcan linjat, pyramidit ym.

Miksi he tulivat tänne, kysyttiin ja selitettiin vakavalla naamalla, että he tulivat hakemaan täältä kultaa, uraania ym. materiaaleja. Tekijät uskoivat jopa löytyvän jälkiä humanoidien muinaisista kaivoksista.

Jälleen kerran Raamatun kertomukset rinnastettiin muiden kansojen taruihin ja selitettiin, että ihmiset ovat vain väärin tulkinneet nuo avaruuolennot jumaliksi.

Esitettiin myös väite, että avaruusolennot ovat jatkuvasti vierailleet maassa, manipuloineet ihmisen DNA:ta ja että siksi jokainen sukupolvi on entistä kehittyneempi. Tämä väite on melkoisen heikolla pohjalla; eivät nykyiset sukupolvet ole yhtään sen kehittyneempiä kuin vuosituhansia sitten eläneet. Vain asiatieto on lisääntynyt, muissa suhteissa olemme pikemminkin taantuneet.

Dokumentissa ei juurikaan pohdittu sitä, mistä kaukaa nämä 'alienit' olisivat kotoisin - vain ohimennen eräs mainitsi heidän tulevan jostain aurinkokunnasta!


11.10.1999 (päiv. 28.07.13)

Linkkejä: Ufot, vieraita avaruudesta?