Olemmeko ajautumassa demonien alaisuuteen?

 

Onko Amerikka ajautumassa demonien valtaan?

Näin kysytään sivulla geocities.com/jesuselcristos/hoaxology_09.html. Sivulla esitetään suorastaan uskomattomalta tuntuvia väitteitä siitä, miten esim. lukuisat tunnetut tiedemiehet ovat tunteneet viehtymystä salatieteisiin. On selvää, etteivät ne liity pelkästään Amerikkaan, niiden vaikutus tuntuu laajalti myös muissa länsimaissa.

Jo yli 200 vuotta sitten Edinburghin yliopiston professori J.T. Robinson väitti, että vapaamuurarien sisäpiiri on säilyttänyt Adam Weishauptin perustaman Illuminaatti -järjestön salaiseen päämäärään tähtäävät suunnitelmat. Järjestön tavoitteena Robinsonin mukaan oli saada koko maailma tietyn eliittiryhmän hallintaan soluttautumalla kaikkiin yhteiskunnallisiin osa-alueisiin mukaan lukien tiede, kulttuuri, politiikka ja lainsäädäntö.

Miten demoniset voimat ovat vaikuttaneet tieteeseen ja uusiin innovaatioihin? Monen keksinnön väitetään tulleen keksijöille unessa tai okkulttisten harrastusten myötä. Siitä yhtenä esimerkkinä tietokone:

Marcel Vogel, yksi alkuperäisen IBM-tietokoneen kehittäjistä oli okkultisti, joka väitti saaneensa inspiraation keksintöönsä oudoista unistaan. Myös Microsoftin perustajan, Bill Gatesin jotkin kirjoitukset viittaavat siihen, että hän oli perehtynyt joihinkin esoteerisiin menetelmiin:

"In the aggregation model, this internal communication is achieved through coordination with a special instance of IUnknown interface known as the /controlling unknown/ of the aggregate."

Sanonta "controlling unknown" (ohjailla tuntematonta), joka löytyy ohjelmoijan ohjeista, on melko outo tietokoneen ohjelmoinnin yhteydessä. Itse asiassa se viittaa okkultistien käyttämään sanontaan: "unknown superiors", jolla tarkoitetaan tiettyjä yli-inhimillisiä toimijoita. Myös molemmat Apple- tietokoneen keksijät olivat okkultisteja.

Thomas Edisonin tiedetään olleen harras teosofi. Xerografian kehittäjä sai idean keksintöönsä unessaan. New Age kirjailija Alice Bailey paljasti, että atomipommi sai alkunsa erään 'ensimmäisen säteen Ashramin' myötävaikuttaessa amerikkalaisen tiedemiesryhmän toimintaan.

Myös sellaiset kuuluisat tiedemiehet kuten Albert Einstein, Robert Millikan ja A.S. Eddington olivat kiinnostuneita teosofisista ideoista.

Muusikoita

Kenties näkyvimmin demonien vaikutus ilmenee nykyisessä rock-musiikissa. Monet tunnetut rock-muusikot ovat avoimesti kertoneet demonisista mieltymyksistään. Elvis Presley kommunikoi 'olentojen' kanssa jo lapsena. Nämä näyttivät hänelle näkyjä siitä miten hän tulisi esiintymään yleisölleen puettuna valkoiseen pukuun. Jimi Hendrixin tyttöystävä kertoi: "Hänellä oli aina tapana puhua paholaisesta tai jostain sellaisesta, joka hänessä oli. Hän ei tiennyt, mikä sai hänet toimimaan niinkuin hän toimi. Se vain tuli ulos hänestä..." Bruce Springsteen on sanonut: "Lopputuloksena on sävellys, mutta en tiedä mistä se on tullut." Robert Plant ja Jimmy Page Led Zeppelin-yhtyeestä ovat kertoneet, etteivät tiedä, kuka teki heidän okkulttisen kappaleensa "Stairway to Heaven". Robert Plant kertoi, että hänen kätensä kirjoitti automaattisesti tekstin Pagen tekemään melodiaan. Myös Black Sabbath -yhtyeen Billy Ward kertoi jonkin tuntemattoman voiman vaikuttaneen yhtyeen sävellysten syntyyn. Keith Richard (The Rolling Stones) on sanonut: "Vastaanotimme musiikkimme inspiraation kautta, kuin (spiritisessä) istunnossa. "

Little Richard on kertonut: "Minua ohjasi jokin toinen voima. Pimeyden voima .. johon monet eivät edes usko. Paholaisen, Saatanan voima." The Beatles-yhtyeen John Lennon kertoi toisinaan olleensa kuin jonkin ulkopuolisen voiman vaikutuksen alaisena ja Paul McCartney kertoi saaneensa 'Yesterday' -sävellyksensä unessa täysin valmiina. Lukuisat muut rock-muusikot ovat antaneet saman tyyppisiä lausuntoja. Näistä mainittakoon Michael Jackson, Fletwood Mac-yhtyeen Stevie Nicks ja AD-CD kitaristi Angus Young, Glen Tipton (Juudas Priest), Joni Mitchel, Ginger Baker, Joe Cocker, Perry Farrell, David Bovie ja Ozzy Osborne.

Seksuaalisuus

Yksi saatanallisuuden ilmenemismuodoista on lasten seksuaalinen hyväksikäyttö. Mikä merkillisintä, se on viime aikoina levinnyt myös sellaisiin piireihin, joihin ei sitä olisi voinut kuvitella. Uutiset ovat kertoneet esim. katolisten pappien, mormonien, Pelastusarmeijan ja episkopaalikirkon jäsenten, muslimien ja jopa joidenkin jehovantodistajien syyllistyneen tällaiseen toimintaan. Muita demonisten voimien tukemia ilmiöitä ovat itsemurhat, huumeriippuvuus ja väkivalta.

Islam, katolisuus ja muut kirkot

Islam ja Allahin palvonta lisääntyvät jatkuvasti myös länsimaissa. Monikaan ei tiedä, että nimi Allah juontuu Kuun jumalaa tarkoittavasta Lah- sanasta, joka rinnastuu muinaisiin egyptiläisiin jumaliin sekä Babylonialaiseen Beel-jumalaan. Se on siten pakanallista alkuperää, eikä lainkaan sama, kuin Raamatun EL. Päinvastaisista väitteistään huolimatta islam on suvaitsematon uskonto, joka ei hyväksy muita uskontoja. Sen perimmäisenä tavoitteena onkin saada koko maailma islamin valtaan. (Erittäin kattava analyysi islamin pyrkimyksistä ja todellisesta olemuksesta löytyy sivulta: Allahin kosto)

Turkissa vastikään hyväksytty huivikiellon kumoaminen on monien mielestä yksi askel kohti islamistista valtiota. Kun lisäksi Euroopan Unioni on todennut, että kyse on Turkin sisäisestä asiasta, se ei ole esteenä Turkin EU-jäsenyydelle. Näin ollen islamin vaikutusvalta lisääntyy myös EU:n alueella, mikä tietysti on islamistien tavoitteenakin. Herää kysymys, voisiko islam olla se Ilmestyskirjan 17:11 mainittu peto, "joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä".. eli uudelleen henkiin herännyt islamilainen maailmanvalta.

Merkille pantavaa on lisäksi, että paavinkirkko ja osaksi protestanttisetkin kirkot ovat ottaneet käyttöön monia pakanuudesta peräisin olevia symboleja.

Shamanismi

Suomea pidetään kristittynä maana, mutta silti pakanallisilla uskomuksilla ja käytännöillä on edelleen kannattajia. Yksi osoitus siitä on shamanismi, jota jotkut haluavat elvyttää joko arvokkaana kansanperinteenä tai vaikkapa noitarumpuja rakentamalla. Yksi shamaanirummun rakentajista ja sen rakentamisen opettajista on Tuulia Kurkelainen, josta kertoi sanomalehti Pohjalaisen Tosi-liite 19.01.08. Kirjoituksessa todetaan, että Kurkelaiselle shamanismi ei ole kytköksissä uskontoon. Kuitenkin Kurkelainen pitää rummutusta rukoiluna ja toteaa, että "on jokaisen henkilökohtainen asia, ketä hän rukoilee." Lisäksi hän toteaa, että "Henget, olivat ne sitten enkeleitä, haltijoita tai esi-isiä, ohjaavat rummun valmistumista." Mitä muuta tämä on kuin (pakanallista) uskontoa?

Demoniset voimat pyrkivät siis nähtävästi saamaan yliotteen maailman hallinnassa. Niille annettu aika on kuitenkin rajoitettu ja tulee pian kohtaamaan loppunsa.

 
 
 
1.1.08 (päivitetty 11.02.08)