Eläviä fossiileja

Erilaisten eliöiden ja kasvien kivettyneitä jäännöksiä eli fossiileja on löydetty kaikkiaan lähes 100 miljoonaa ja noin 250 000 eri lajia. Ne edustavat 99,9% tunnetuista ja olemassa olevista lajeista. Fossiiliset lepakot, sudenkorennot ja muut hyönteiset, meritähdet, simpukat, käärmeet ja monet äyriäiset ovat täysin nykyisten kaltaisia. Nykyisistä nisäkäsheimoistakin 80 prosenttia tunnetaan myös fossiileina. Herää kysymys: jos ne pysyivät muuttumattomina oletettujen satojen miljoonien vuosien ajan, mikä valintapaine olisi pakottanut jotkut niistä muuttumaan samaan aikaan? Luomisteoriaan elävät fossiilit sen sijaan sopivat. Tällä sivulla on muutama esimerkki lajeista, joiden fossiileja on löytynyt kymmenien, jopa satojen miljoonien vuosien ikäisiksi ajoitetuista kerrostumista.

 

 

www.fossil-museum.com

Tämä meritähden fossiili löytyi kerrostumasta, joiden iäksi sanotaan n. 500 miljoonaa vuotta. Se ei kuitenkaan eroa mitenkään nykyisistä meritähdistä. Mitään muutosta ei siis näytä tapahtuneen satojen vuosimiljoonien aikana.


www.fossil-museum.com

www.fossil-museum.com

Nämä meripihkaan säilöytyneet sääsket ovat täysin nykyisten kaltaisia, kuten voi havaita vieressä olevasta nykyisin elävästä hyönteisestä. Löytö on määritelty kuuluvaksi myöhäiseen eoseenikauteen, jonka on ajoitettu olleen n. 45 miljoonaa vuotta sitten.

 

www.fossil-museum.com

Myös tällä ahvenella on kaikki nykyisen ahvenen tyypilliset piirteet. Mitään evoluutiota ei senkään kohdalla ole tapahtunut.

 

www.fossil-museum.com

Tämän krokotiilifossiilin iäksi on arvioitu 140 miljoonaa vuotta. Se ei eroa millään tavalla nykyisistä lajitovereistaan.

 

www.fossil-museum.com

www.fossil-museum.com

Tämä Coloradon eoseenikerrostumasta löytynyt kellastunut vuorivaahteran lehti on viisine sormiliuskoineen täysin nykyisen kaltainen.

 

www.fossil-museum.com

www.fossil-museum.com

Sillejä on noin 200 suuresti toisiaan muistuttavaa lajia. Niille tyypillisiä piirteitä ovat hopeanväriset suomut ja yksi selkäevä. Tämä 21 cm pitkä fossiili löytyi Green Riverin alueelta 2200 metrin syvyydestä. Tällaiset löydöt aiheuttavat evolutionisteille jatkuvaa turhautumista.


www.fossil-museum.com

www.fossil-museum.com

Myöskin simpukat ovat säilyttäneet alkuperäisen muotonsa. Vasemmalla keskiseltä mioseenikaudelta (n. 13 milj. v. sitten) oleva simpukka ja oikealla nykyisiä simpukoita.


www.fossil-museum.com

www.fossil-museum.com

Hiilikauden (n. 300 milj. v. sitten) kerrostumista löytyy täysin nykyisen kaltaisia saniaisia.


www.fossil-museum.com

www.fossil-museum.com

www.fossil-museum.com

Jurakaudelta (n. 160 milj. v.) peräisin olevia katkoja, keskellä niiden nykyinen edustaja.


www.fossil-museum.com

Tämä kampasimpukka on pennsylvania-kaudelta (300 milj. v. sitten).


www.fossil-museum.com

www.fossil-museum.com

Myös nahkiaiset ovat säilyttäneet tyypilliset ominaisuutensa. Tämäkin fossiili on pennsylvania-kautisesta kerrostumasta, joten sen pitäisi olla n. 300 milj. v. vanha.


www.fossil-museum.com

www.fossil-museum.com

Tämän muinaisen laakerilehden sekä työmehiläisen tunnistaa jokainen!

 

Edellä on vain muutama esimerkki sadoista tuhansista samanlaisista fossiileista. Kaikkiaan nykyisen kaltaisia fossiileja on löytynyt miljoonien vuosien ikäisiksi ajoitetuista kerrostumista niin runsaasti, että vaikka miljoonat vuodet olisivat tottakin, ne osoittaisivat, ettei mitään evoluutiota ole tapahtunut. Todennäköisempää kuitenkin on, ettei noita pitkiä geologisia kausia ole olemassa.

 

 

Lähteet:
www.harunyahya.com/
Fossil Museum
www.harunyahya.com - Creation Atlas

Hieman Fossil Museumista

Fossil Museum (aiemmin Creation Museum) on turkkilaisen fyysikon Harun Yahuan alias Adnan Oktarin ylläpitämä nettisivusto. Harun Yahua on harras muslimi ja hänen evoluutiokritiikkinsä lähtee islamilaiselta pohjalta. Niinpä hän sivuuttaa täysin raamatullisen aikataulun ja siihen oleellisesti liittyvän vedenpaisumuksen, joilla kristillisessä kreationismissa on keskeinen asema. Hän hyväksyy evolutionistiset käsitykset miljoonien vuosien pituisista ajanjaksoista ja yleiset geologiset selitykset kerrostumien syntyprosesseista. Nämä seikat eivät silti vähennä hänen ainutlaatuisen kattavan fossiilikuvastonsa merkitystä.

Otteita Harun Yahuan kirjasta Evoluution petos

Linkkejä:

Kasvien evoluutio: yksi uusdarwinismin pääongelmista (engl.)
Fossiilikerrostumat eivät tue evoluutiota (engl.)  
 
 

21.12.06 (päiv. 04.12.07)