Onko holokausti huijausta?

 

Mediassa on hyvinkin laajasti kerrottu, miten kuusi miljonaa juutalaista tuhottiin kaasukammioissa ym. laitoksissa. Ovatko kaikki nämä dokumentit todella vain suuri huijaus? Eräät uskovat niin.

Yksi heistä on Vesa-Ikka Laurio, joka blogisivustollaan http://vilaurio.blogspot.com/ kertoo asiasta laajasti ja ainakin päältä katsoen perustellusti.

Hän jopa pyytää juutalaisia todistamaan väitteet holokaustista ja kertoo, että sen todistamisesta on luvassa 1000 dollarin palkkio! (http://vilaurio.blogspot.com/2011/06). Hänen mukaansa "Tähän mennessä kukaan maailmassa ei ole kyennyt todistamaan yhdenkään juutalaisen kuolleen missään murhakaasukammiossa. Kukaan ei ole koskaan pystynyt todistamaan, että murhakaasukammioita olisi edes ollut olemassa." Luvatun palkkion pätevyydestä päättää tunnettu taikuri ja skeptikko James Randi. Siitä kerrotaan lähemmin sivulla http://revisionistworkshop.com/

Laurion väitteet vaikuttavat perustelluilta, mutta täysin vastakkaisia mielipiteitäkin löytyy ja selvästi enemmän. Niihin voi perehtyä vaikka katsomalla YLeTeeman dokumenttisarjaa "Hitlerin kätyrit". Ohjelman esittelysivu löytyy osoitteesta:
http://teema.yle.fi/ohjelmat/juttuarkisto/

Sivustolla tuodaan esiin myös se, miten juutalaisen uskonnon peruslähde Talmud suhtautuu ei-juutalaisiin. Sen mukaan ei-juutalaiset - kristityt mukaan lukien - ovat eläimiä, eivät oikeita ihmisiä, ja joita tulee kohdella sen mukaisesti ! Ei ihme, että Lutherkin aikoinaan kääntyi juutalaisia vastaan luettuaan mitä Talmud ei-juutalaisista kirjoittaa. Sen tekstit ovat todella karmeaa luettavaa, kuten voi nähdä sivulla olevasta artikkelista Juutalaisuuden opinkappaleet Selvyyden vuoksi on todettava, etteivät suinkaan kaikki juutalaiset hyväksy Talmudin opinkappaleita, ei varsinkaan Suomessa.

HUOMAUTUS:
Laurion blogi on ilmeisesti poistettu, koska sitä ei enää löydy edes hakuohjelmilla. Ovatko
operaattorit katsoneet hänen tekstinsä rasistisiksi, vai olisiko hän itse tullut toisiin ajatuksiin?

30.12.11