Uutisia ja tapahtumia

Vuosi 2011
 

Lämpöennätyksiä

ILTALEHTI, Tiistai 27.12.2011
  Helsingissä rikottiin eilen joulun lämpöennätys.
Lämpötila nousi vielä yön aikana ja tänään aamulla Ilmatieteen laitos mittasi Kaisaniemessä
9,9 asteen lämpötilan.
- Tulos on mitattu tänään, joten vasta huomenna se on periaatteessa virallinen, kun tulos on tarkastettu, kertoo meteorologi Henriikka Simola.
  Toistaiseksi lämpimin joulukuussa mitattu lämpötila Kaisaniemessä on 9,8 astetta. Mikäli tämän aamun mitattu lämpötila jää voimaan, tulee siitä korkein lämpötila, mitä Helsingin Kaisaniemessä on ikinä mitattu.
  Historian korkein joulukuussa mitattu lämpötila on vuoden 2006 itsenäisyyspäivältä. Tuolloin elohopea nousi Salossa 10,8 asteeseen.
  Myös monilla muilla havaintoasemilla mitattiin eilen korkeimpia lämpötiloja vuosikymmeniin. Maarianhaminan lentoasemalla ja Kemiön saarella mitattiin lähes kymmenen asteen lämpötilat. Ilmatieteen laitoksen mukaan viimepäivien sääilmiöt ovat olleet hyvin poikkeuksellisia.

  Moskovassa puolestaan on ollut lämpimintä 113 vuoteen
Tiistaina elohopea kapusi 4,1 celsiusasteeseen, mikä on lämpimin Moskovassa mitattu
lukema joulukuussa sitten vuoden 1898.
  Säätieteilijöiden mukaan joulukuun keskilämpötila Moskovassa on keskimäärin -7,4 astetta.
STT-AFP

Muinaiset avaruusoliot

  Melkoinen huuhaa-paketti oli taas Jim-kanavan muisista avaruusolioista kertova 'dokumentti' . Sen 'asiantuntijat' uskoivat täysin kritiikittömästi kaikkeen siihen roskaan, mitä noista 'muukalaisista' kerrotaan. He olivat varmoja siitä, että avaruusolennot ovat vierailleet planeetallamme lukuisia kertoja, tehneet kokeita ihmisillä ja eläimillä, kloonanneet ja risteyttäneet meitä, siirtäneet meihin omaa DNA-taan, jopa suorastaan luoneet meidät. Eräänä syynä vierailijoiden tänne tulemiselle uskottiin olevan se, että täältä löytyy kultaa, jota he muka tarvitsivat niin kipeästi, että sitä kannatti tulla kaivamaan tänne valovuosien päästä.
  Jotkut olivat myös sitä mieltä, ette ne ovat aiheuttaneet pleneetallamme suuria katastrofeja, tarkoituksella tuhota heille sopimattomia lajeja. Todettiin, että maapallolla aiemmin vallinneet korkeakulttuurit katosivat jokseenkin samanaikaisesti, mikä osoittaa, että maapalloa on kohdannut suuri katastrofi, joka tuhosi muinaisen kulttuurin saavutukset ja keskeytti niiden rakentamisen. Tämä havainto sinänsä oli mielenkiintoinen, koska se todisti vedenpaisumuksesta, mutta sekin selitettiin avaruusolioiden aikaansaannokseksi.
  Luonnollisesti tuotiin esiin vanhat väitteet siitä, miten Raamatun tekstejä on tulkittu väärin ja kuinka siitä on poistettu 'vaarallista' tietoa! Myytteihin sen sijaan suhtauduttiin paljon luottavaisemmin; todettiin niiden perustuvan tositapahtumiin, vaikka jumalien asemesta kyseessä olivatkin avaruusolennot. Tietenkään yhtään kriittisesti näihin asioihin suhtautuvaa ei tälläkään kertaa ollut mahtunut mukaan ohjelmaan. (Jim-TV, 20.09.2011)

'Äärikristillistä' terrorismia?

Viime päivinä suurta kohua herättäneen Norjan verilöylyn äärioikeistolainen tekijä on kertonut olevansa vakaumukseltaan kristitty. Kaikki kristilliset tahot ovat kuitenkin olleet yksimielisiä siitä, ettei tällaisella teolla ole mitään tekemistä kristillisyyden kanssa. Ja sen kyllä tajuaa lapsikin, ettei tyyppi, joka ampuu kylmäverisesti kymmeniä syyttömiä nuoria, voi olla kristitty. Viimeisten tietojen mukaan ammuttuja oli 68 ja lisäksi Oslon räjäytysiskussa kuoli 8 ihmistä. Psykologien mukaan mies oli psykopaatti, joka ei tuntenut minkäänlaista sääliä uhrejaan kohtaan ja joka suorastaan nautti tappamisesta. Hänen tekonsa on tuomittu kautta maailman, jopa miehen oma isäkin oli sitä mieltä, että olisi ollut parempi, jos hän olisi ampunut itsensä eikä muita.

Tämä tapaus on jälleen yksi esimerkki siitä, miten ihmisen mieli voi ajautua jonkun - aluksi ehkä vähäisenkin - vaikutteen seurauksena aina äärimmäisyyteen asti. Kun ajatukset askartelevat jatkuvasti saman asian kimpussa, ne vähitellen voimistuvat ja purkautuvat lopulta järjettöminä tekoina. Valitettavasti nykyaika tarjoaa runsaasti aineksia, joista tällaiset mieleltään häiriintyneet voivat ammentaa.

Nykymenoa Suomen kirkossa

Simon Elo kirjoittaa Kotimaa-lehdessä:

- Helsingin luterilainen piispa Irja Askola sai seurata muslimimiesten rukoushetkeä "takana, mutta samassa tilassa kuitenkin". Hän koki sen "suurena luottamuksen osoituksena".
  "Kun muslimimies päästää kristityn naisen samaan rukoustilaan, sitä näköjään pidetään niin suurena myönnytyksenä, että yhteistyölle avautuu paremmat mahdollisuudet kuin omien uskonveljien ja sisarten kanssa. Askola nimittäin antaisi kirkon tiloja Suomen islamilaisen yhdyskunnan käyttöön. Samaan aikaan Espoonlahden seurakunta ei anna Luterilaiselle evankeliumiyhdistykselle eli SLEY:lle messutiloja. Perusteena oli se, että SLEY ei hyväksy naispappeutta.

  Askola haluaa häätää kirkosta naispappeuden vastustajat ja mielellään myös perinteisen avioliittokäsityksen kannattajat, mutta häntä ei haittaa se, että muslimeilla ei ole naisimaameja tai homoliittoja. Ja jos haluaa kuulla poliittisesti korrekteja vastauksia, en suosittele näitä asioita myöskään heiltä tivaamaan. Saihan Askola, nainen, sentään istua samassa tilassa. Takana. Oli se vain koskettavaa.

  Luterilaisuuden oppi-isä Martti Luther piti islamia paholaisen aseena sekä nimitti Muhammadia "piruksi ja Saatanan esikoislapseksi". Ajatuksiensa vuoksi Luther joutuisi nykyään oikeuden eteen ja kirkko irtisanoutuisi hänen puheistaan....

  Mosab Hassan Yousef, Hamasin perustajan poika, toteaa MTV3:n haastattelussa, että "Muhammed itse tappoi ne jotka eivät uskoneet häneen, käynnisti sotia, valloitti sivilisaatioita ja hänen tavoitteensa oli luoda maailmanlaajuinen islamilainen valtio. Muhammedin käytöksestä ymmärrämme islamin todellisen luonteen."

  Oli Raamatun tai Yousefin ajatuksesta mitä mieltä tahansa, niin on surkuhupaisaa, että entinen Hamasin taistelija puolustaa kristinuskon opetuksia paremmin kuin luterilainen piispa. Siihen kiteytän Suomen luterilaisen kirkon surkean tilanteen.
  Eikä valtio ole pekkaa pahempi - Kimmo Sasi (kok), silloinen perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja, ehti jo esittää sharialainsäädännön käyttöönottoa. Älkää vain sanoko, että sellaiset päättäjät, kuin kansakin. Kyllä me parempaan pystymme.

Ruotsin uskontotilanne

Äskettäisten uutisten mukaan "Ruotsin evankelinen kirkko on vaarassa jäädä tyhjän päälle." Jäsenkatoa ja talousvaikeuksiakin pahempana nähdään se, ettei kirkolla ei ole enää sijaa kansan elämässä. Vuonna 2010 syntyneistä lapsista kastettiin enää 54 prosenttia, avioliitolleen siunausta haki runsas kolmannes pareista, ripillä kävi alle kolmasosa nuorista ja kirkollisten hautajaistenkin suosio on laskenut 81 prosenttiin.
Kirkon teettämän tutkimuksen mukaan vain 15 prosenttia uskoo Jeesukseen ja yhtä moni kirkon jäsenistä ilmoittaa olevansa ateisti! Melko kolkkoa luettavaa! Mutta mitäpä muuta voisi olettaakaan nykyisen vapaamielisen teologisen suuntauksen vallitessa. Ei ole ihme, että jotkut hakeutuvat piireihin, missä uskonto otetaan vakavasti, kuten islamiin.
Katso US:n juttu: Muslimivaltaa pakoon Suomeen?

Pakanuus palaamassa Suomeenkin.

Fst5:n esittämässä dokumentissa (25.7) kerrottiin tanskalaisista aasa-uskonnon kannattajista. Nämä muuten järkeviltä vaikuttaneet ihmiset (joiden joukossa oli yksi Afganistanissa palveleva sotilaskin) uskoivat ihan vakavissaan muinaisiin skandinaavisiin pakanajumaliin, kuten Tor, Freija ja Odin ja kertoivat jopa rukoilevansa niitä.

Lehtiuutisten mukaan myös sadat suomalaiset ovat hurahtaneet pakanuskontoihin. On perustettu useita ryhmiä, joissa uskotaan vanhoihin pakanallisiin jumaliin ja haltijoihin. Niiden jäsenkunta koostuu enimmäkseen nuorehkoista ihmisistä, jotka kaipaavat niiden tarjoamaa jännitystä, dramatiikkaa ja pakoa arjesta. Uskontotutkija Tom Sjöblom toteaa:
- Niihin liitytään tunteet edellä. Ne tarjoavat henkireiän rationaalisesta, tylsästä todellisuudesta. Ne kertovat myös mysteerien kaipuusta.
Varsinkin wiccalaisuus kiinnostaa nuoria. Liikkeeseen saatetaan liittyä sillä mielellä, että nyt minä haluan oppia taikomaan. Nämä luulot kuitenkin karisevat hyvin pian. Suomen wiccayhdistys haki 2001 uskonnon statusta, mutta hakemus hylättiin.

Yksi suuntaus näissä pakanuskonnoissa korostaa kaikenlaisten muinaisten uhripaikkojen merkitystä. Ne halutaan saada suojelluiksi pyhinä paikkoina. Mm.eräs virallisen uskonnon statusta hakevan "Karhun kansa" -nimisen yhdistyksen jäsen sanoo:.
"Jos hylkäävä päätös tulee, me emme sitä purematta niele . Olemme valmiita menemään Euroopan ihmisoikeus-tuomioistuimeen asti." Tämän 'Karhun kansan' uskonto pohjautuu muinaisiin kansanuskomuksiin, joissa esivanhempien, luonnonhenkien ja haltioiden kunnioitus on tärkeää.

Ei voi kuin ihmetellä tällaisten ihmisten ajatuksenjuoksua. Miksi ihmeessä he haluavat uskoa tällaisiin 'huuhaa' -juttuihin? Onko todellakin niin, että niihin liitytään 'tunteet edellä' jolloin järki ja logiikka jäävät taka-alalle? (Pohjalainen, 24.06.2011)

Uskolla-parantajalla 107 vaimoa!

Monille muslimeillekin riittää 4 vaimoa, mutta nigerialainen 87-vuotias islamilainen uskolla-parantaja Maasaba on hankkinut itselleen peräti 107 vaimoa, jotka ovat antaneet hänelle 185 lasta. Maasaban mukaan vaimon paras ominaisuus on kuuliaisuus ja ilmeisesti sittä johtuen hänen perheensä on kasvanut ennätykselliseksi, yli 5000 jäsentä käsittäväksi joukoksi! Mies kertoi saaneensa Jumalalta ilmoituksen, että hänestä tulisi parantaja ja että hänellä tulisi olemaan lukuisia vaimoja.

"Sain ilmestyksen, missä Jumala käski minua ottamaan vaimoikseni kaikki naiset, jotka halusin. Ellei Jumala olisi näin käskenyt, olisin rajoittunut vain kahteen" kertoi Maasaba LA Times -lehdelle.

Nigeriassa hänen moniavioisuutensa on kuitenkin johtanut kiistoihin, sharia-laki kun sallii muslimi-miehelle vain neljä vaimoa. Niinpä islamistien poliittinen poliisi pidätti Maasaban syyskuussa -08 ja heitti hänet vankilaan sen jälkeen kun hän kieltäytyi tottelemasta määräystä, jonka mukaan hänen olisi pitänyt erota 87 vaimostaan ja pitää vain neljä. Jotkut vaimoista osoittivat vankilan edustalla mieltään päätöksen johdosta ja myöhemmin valtion korkein oikeus vapautti hänet saatuaan oikeudessa todisteet siitä, että kaikki vaimot olivat suostuneet avioliittoon vapaaehtoisesti.

Nykyään tämä parantaja-guru elää yhdessä 89 vaimonsa kanssa, joista nuorin on 19 ja vanhin 64. Hänen asuntonsa käsittää 89 huonetta - jokaisella vaimolla on siis ilmeisesti oma huone. 12 vaimosta hän erosi näiden tottelemattomuuden takia. 185 lapsesta elossa on vain 133, koska hän jonkun sairastuessa kielsi tätä ottamasta vastaa lääketieteellistä hoitoa, luottaen omiin parantajankykyihinsä.

"Kielsin heitä menemästä sairaalaan. Heidän piti kertoa (vaivoistaan) minulle ja rukoilla. Jotkut vaimoistani eivät luottaneet tähän, vaan olisivat vieneet heidät sairaalaan selkäni takana. Jos tällaista tehdään selkäni takana, lapsi turpoaa ja lopulta kuolee."

Mutta huolimatta tällaisesta kovaotteisesta suhtautumisesta perheensä elämään, vaimot (Maasaban mukaan) pitävät häntä miehenä, joka tyydyttää heidän romanttiset tarpeensa. Hän sanoo:

"Viisaudessaan Jumala on antanut minulle voimaa ja kestävyyttä antaakseni heille itsekunkin tarvitseman seksuaalisen osuuden. Ellen tyydyttäisi heitä, he eivät jaksaisi elää kanssani."

http://www.dailymail.co.uk/news/


Vaalit arikkalaiseen tapaan!


Onko meistä tulossa pakanoita vai muslimeja?

Vatikaanin vanhempi virkailija Msgr. Piero Gheddo, joka on kuuluisa lähetyssaarnaaja ja virkailija Vatikaanin virastossa nimeltä Pontifical Institute for Foreign Missions kertoi juuri äskettäin Zenit uutistoimistolle, että Euroopan kantaväestö on hyljännyt kristinuskon ja heistä on tulossa pakanoita. Tällöin Islam tulee ennemmin tai myöhemmin valloittamaan suurimman osan Eurooppaa.

”Vieraat uskonnolliset voimat tulevat täyttämään nyt syntyneen hengellisen ja henkisen tyhjiön”, sanoi Msgr. Gheddo, joka perusti AsiaNews´in, kristillisen lähetysuutistoimiston.
”Kristityissä maissa ihmisten tulee saada enemmän lapsia ja palata kirkkoon.” Hän kertoi, että Italian kantaväestö vähenee vuosittain 120 000 – 130 000 ”johtuen abortista ja hajonneista perheistä”. Samaan aikaan 200 000 laillista siirtolaista muuttaa Italiaan vuodessa. Yli puolet heistä on muslimeja, joilla on edelleenkin suuria perheitä, joita italialaiset nyt kaihtavat.

Kristityt seurakunnat lännessä ovat tiedostaneet tämän ja alkaneet tietoisesti suunnata tarjontaansa sille kuulijakunnalle, joka on jo kauan muodostanut kirkoissa enemmistön, nimittäin naisille. Saarnat ja opetus ovat muuttuneet feministisiksi. Englannista lähti liikkeelle ajatus kuvata Jeesuskin naiseksi. Miltä tuntuu miehestä rukoilla ristiinnaulittua esittävän alttaritaulun alla, joka esittää alastonta naista rinnat paljaina?

Seurakunnista on tullut liikeyrityksiä, joita johtavat parkkiintuneet liikemiehet varmistaen pastoreilleen tuntuvan palkan. Myyntiartikkelina on naisille suunnattu uskonnollinen viihde, jota estävät miehet läsnäolollaan. Seinäjoen Helluntaiseurakunnassa on ensimmäisenä Suomessa annettu uskoaan tunnustavalle miehelle PORTTIKIELTO koko seurakuntaan. Edelleen jouluseimessä kuvataan pienessä alttaritaulussa alaston nainen ristillä Jeesuksena ja kirkon penkeillä istuu vain naisia. Myöskin seurakunnat ohjeistavat naisia perheissä syntyneissä ristiriitatilanteissa eroamaan miehestään. On selvää, että tällaista toimintaa seuraa reaktio, Syntyneen tyhjiön täyttää Islam, joka myös miehisenä uskontona antaa naisistuneelle kristinuskolle vastavoiman.   www.Israel-uutiset.fi


Maailmanloppu ovella?

Taas on yksi maailmanlopun ennustaja saanut julkisuutta väittäessään tietävänsä tarkan ajan maailmanlopun tulemiselle. Harold Camping- nimisen saarnaajan mukaan sen pitäisi alkaa jo 21.05.2011. Monilla nettisivuilla hänen ennustuksensa onkin tuomittu vääräksi profetiaksi ja hänet itsensä vääräksi profeetaksi. Muistutetaan mm. Jeesuksen sanoista, että sitä päivää ei tiedä kukaan muu kuin Jumala (Matt. 24:36)


Ruoan hinta nousee rajusti!

Köyhimmällä väestönosalla taitaa pian olla edessä vaikeat ajat, jos ruoan hinnat nousevat oheisessa uutisessa esitetyn mukaisesti.

Nälänhatä ei siis välttämättä aina johdu ruoan puutteesta; myös sen hinta voi vaikuttaa asiaan. Päättäjien tehtävänä olisikin nyt jotenkin kompensoida tulossa oleva hintojen nousu, ettei heikommassa asemassa olevien tarvitsisi kärsiä puutetta.


Perversiot eivät olekaan enää sairauksia!

Tästä THL:n kannanotosta voisi päätellä, etteivät perversiot eivät enää olekaan sairauksia, vaan kuuluvat normaaliin käyttäytymiseen.

Perusteluina todetaan mm. , että niiden luokitteleminen sairaudeksi saattaa aiheuttaa haittaa luokitelluille ihmisille! Halutaan siis estää pahoittamasta näiden pervertikkojen mieltä!
Seuraavaksi meille kaiketi kerrotaan, että raiskaajia
ja ryöstäjiäkin pitäisi ymmärtää ja kohdella hellävaraisesti!


Talebanien kosto

Muslimien taholta painotetaan usein, ettei syyttömien tappaminen kuulu islamiin. Valitettavasti on talebanien kaltaisia ääriryhmittymiä, jotka eivät näytä välittävän tästä periaatteesta, kuten oheinen uutinen osoittaa.


Katekismus ajan tasalle!

"Tätä vaadittiin tänään valtakunnan pääaviisin yleisönosastolla", toteaa pastori Heikki Hilvo Kotimaa24 -sivustolla. "Katekismus näet opettaa avioliitosta vanhanaikaisella tavalla."
"Pitäisikö saman tien laittaa virsikirja ajan tasalle! " jatkaa Hilvo. "Sieltä saattaa löytyä pelottavia asioita herkkäihoisille. Mahtaako viidesläisten uusi laulukirja mennä 2000- luvun seulan läpi? Ja kun vauhtiin päästään, niin saman tien Raamattu ajan tasalle. Saksitaan sieltä pois sellaiset kohdat, jotka eivät mielestämme vastaa tieteen käsityksiä tai viimeisimman psykologisen tutkimuksen käsityksiä. Sen jälkeen voimmekin käyttää mielipiteitämme sihtinä ja suppilona. Ja vihdoin viimein laitetaan itse Jumala syyniin. Millä oikeudella Hän on jotain muuta, kuin mitä me haluamme Hänen olevan? Kuka Hän oikein luulee olevansa!"


Katastrofit lisääntyneet.

Luonnonkatastrofit vaativat viime vuonna lähes 300 000 ihmisen hengen. Viimeksi yhtä paljon ihmisiä kuoli vuonna 1983. Jälleenvakuutusyhtiö Munich Ren mukaan katastrofeissa kuoli yhteensä 295 000 ihmistä. Viimeksi yhtä paljon ihmisiä kuoli vuonna 1983. Tuolloin suurin osa menehtyi Etiopian nälänhädässä. Viime vuonna suurin osa, 222 000 ihmistä, sai surmansa Haitin maanjäristyksessä tammikuussa. Toiseksi eniten uhreja vaativat Venäjän helleaallot ja metsäpalot, joissa kuoli kesällä noin 56 000 ihmistä.

- Säähän liittyvien luonnonkatastrofien suuri määrä ja ennätyslämpötilat eri puolilla maailmaa osoittavat, että ilmastonmuutos etenee, Munich Re sanoi raportissaan. Kaikkiaan luonnonkatastrofien taloudelliset tappiot olivat viime vuonna 130 miljardia dollaria. (Iltalehti, 3.1.2011)

Tänäkään vuonna ei ole vältytty suurilta katastrofeilta. Niistä pahimpia oli Japanissa sattunut maanjäristys ja sitä seurannut tsunami, joka tuhosi suuria alueita ja aiheutti lisäksi räjähdyksiä Fukushiman ydinvoimalassa. Ydinvoimalasta pääsi vuotamaan radioakttiivisia kaasuja, joiden ympäristövaikutusten sanotaan kestävän jopa vuosituhansia.

Viimeisin uutinen kertoo USA:n tornadoista:
  Yhdysvaltain eteläosissa on jatkettu tornadojen aiheuttamien tuhojen raivaamista. Kuolonuhrien määrä on noussut yli 300:n. Pahimmat tuhot kärsi Alabaman osavaltio, jossa kuolleita on yli 200. Presidentti Barack Obama vierailee tuhoalueilla tänään yhdessä puolisonsa Michellen kanssa. Tornadot olivat pahimpia vuosikymmeniin. Puolen vuorokauden kuluessa rekisteröitiin toistasataa tornadoa pääosin maan etelä- ja keskiosassa. Esimerkiksi Alabamassa sijaitsevan Tuscaloosan pikkukaupungin tornadot ruhjoivat lähes maan tasalle. (Iltalehti, 29.4.2011)

TV- dokumentissa "Vitsauksien paluu" kerrottiin mm., miten myrkylliset levät ovat - osittain ihmisen toimien johdosta - levinneet alueille, missä niitä ei ole ennen ollut ja aiheuttaneet monien simpukoita syöneiden ihmisten kuoleman ja suurta tuhoa kalakannalle. Lisäksi kerrottiin, miten rankkasateet ja raekuurot ovat lisääntyneet monin paikoin. Euroopassakin ne ovat täysin tuhonneet monen viljelijän koko vuoden sadon. Vastaavaa tuhoa ovat tehneet heinäsirkat mm. Afrikassa ja Australiassa joinakin vuosina syömällä kaiken kasvillisuuden aina puiden lehtiä myöten. Aasian puolella, varsinkin Intiassa puolestaan rotat lisääntyvät aika ajoin räjähdysmäisesti aiheuttaen nälänhätää, kun ne kaikkiruokaisina tuhoavat viljelijöiden sadot. Tutkijat totesivat rottien invaasion ajoittuvan yhteen palmujen kukinnan kanssa, mikä tapahtuu n. 48 vuoden välein. Dokumettisarjassa kerrottiin myös hiekkamyrskyistä, jotka nekin tekevät monin paikoin suurta tuhoa. Kiinassa niitä on yritetty torjua istuttamalla aavikoille puita, mutta jokseenkin huonolla menestyksellä.


Colorado säikähti outoja valoilmiöitä taivaalla!

Coloradolaisen Lafayetten kaupungin asukkaat säikähtivät taivaalla näkyviä outoja valoilmiöitä. Silminnäkijöiden mukaan kyseessä ei varmasti ollut lentokone, helikopteri, satelliitti, tai mikään muukaan ihmisten tuntema valonlähde. Kohteet vieläpä säteilivät jonkinlaista energiaa ympäriinsä.

Iltalehden Netti-TV, 1.4.2011
http://www.iltalehti.fi/nettitv/?30693970


'Mahdi' Lähi-Idän selkkausten taustalla?

Äskettäin on saatu uusia tietoja, joiden mukaan Iranin hallitus pyrkii osoittamaan nykyiset Lähi-Idän levottomuudet merkkinä Mahdin eli islamilaisen messiaan lähestyvästä tulemisesta.

CBN News on saanut käsiinsä Iranin hallituksen tuottaman, ennen näkemättömän videon, missä sanotaan, että Iranista saattaa tulla apu lopun aikojen alkamisessa. Videon mukaan Iranin hallitus uskoo Lähi-Idän epävarmuuden ja kaaoksellisen tilan olevan merkkinä islamille pian tulevasta täydellisestä voitosta.


'Tuleminen on lähellä'

Raporttien mukaan tässä 'Tuleminen on Lähellä' -nimisessä propagandavideossa, joka on hyväksytty Iranin hallituksen korkeimmalla tasolla, kuvaillaan nykyisiä Lähi-Idän tapahtumia alkusoittona myyttisen kahdennentoista Imaamin eli Mahdin saapumiselle. Islamilaisen mytologian mukaan tämä messias-hahmo tulee lopun aikana johtamaan islamin armeijat voittoon kaikista ei-muslimeista.

"Tämän videon on tuottanut ryhmä nimeltä Tulemisen Ohjaajat (Conductors of the Coming), jolla on kytköksiä Basijiin - Iranin puolisotilaallisiin voimiin ja se on tehty yhteistyössä presidentin toimiston kanssa.", sanoi videon CBN Newsille toimittanut Reza Kahlili, entinen Iranin vallankumousjoukkojen jäsen. Hän on kirjoittanut kirjan 'Paljastuksen aika' ja toiminut kaksoisagenttina CIA:n ja Iranin hallituksen välillä.

"Vain jokin viikko sitten Ahmadenijadin toimisto esitti tämän videon jännittyneille virkailijoille", kertoi Kahlili. "Sen pääkohteena ovat Lähi-Idän ja koko maailman muslimit."

"Lopullinen Liike on alkanut" sanoo Ahmadinejad.

Iranin presidentin Mahmoud Ahmadinejadin mukaan Kahdestoista Imaami on järjestämässä vallankumousta käynnistämällä selkkauksia Egyptissä ja eri puolilla islamilaista maailmaa ja että "lopullinen liike Amerikan, Israelin ja länsimaisen vaikutuksen hävittämiseksi on alkanut."

"Tulemme pian näkemään uuden Lähi-Idän syntyvän ilman Amerikkaa ja siionististista hallitusta, eikä siellä ole enää tilaa maailman (länsimaiden) röyhkeydelle," sanoi Ahmadinejad väkijoukolle, joka huusi iskulauseita: "Kuolema Amerikalle, Kuolema Israelille ja kuolema Mubarakille".

Ahmadinejad on toistuvasti tuonut esiin islamilaisiin lopun ajan uskomuksiin perustuvat näkemyksensä, että nyt on aika, jolloin kahdestoista Imaami alkaa jouduttaa niiden toteutumista luomalla konflikteja Lähi-Itään.

www.cbn.com/cbnnews/world/2011


Uskonto sukupuuton partaalla!

  Yhdysvalloissa julkaistun tutkimuksen mukaan uskonto on henkitoreissaan monessa maassa, myös Suomessa. Yhdeksästä maasta kerätty laaja aineisto paljastaa, että uskonto merkitsee tavallisille ihmisille yhä vähemmän.
  Tutkijoiden mukaan uskonto saattaa tehdä kuolemaa kaikissa yhdeksässä tutkitussa maassa, joita olivat Australia, Itävalta, Kanada, Tsekki, Suomi, Irlanti, Alankomaat, Uusi-Seelanti ja Sveitsi. Tutkimus julkistettiin American Physical Societyn kokouksessa Dallasissa.
  Tutkimuksen tekijät turvautuivat useilta vuosikymmeniltä kerättyihin tilastoaineistoihin ja päättelivät matemaattisten mallien avulla, että uskonto merkitsee ihmisille jatkuvasti yhä vähemmän ja yhä harvempi mieltää itsensä uskonnolliseksi.   Lähde: kotimaa24.fi


Mullahit pyhittävät prostituution

  Imam Rezan pyhäkössä Iranissa mullah voi 'kohtuulliseen' hintaan vihkiä innokkaan pyhiinvaeltajan pyhässä avioliittoseremoniassa ”väliaikaiseen avioliittoon” valitsemansa ihanan täydellisesti hunnutetun ja koko kaavussa olevan prostituoidun kanssa ajanjaksoksi, joka on viiden tunnin ja kymmenen päivän välillä. Pedofiilitkin ovat tervetulleita: jopa 12-vuotiaita tyttöjä on odottamassa. Ei syytä huoleen, mullahit hoitavat asian: kaikkien alle 14-vuotiaiden ”väliaikaisten” täytyy näyttää kirjallinen suostumus isältään tai miespuolisilta suojelijoiltaan.
  Näin se toimii: Mullahit suorittavat seremonian, joka pyhittää suhteen ”moraalisuuden” ajaksi, joka on määrätty ”esiaviollisessa sopimuksessa” – suorassa suhteessa asiakkaan lompakon paksuuteen. Kun heidän valmiiksi maksetun romanssinsa jumalallisuusaika kuluu umpeen, ”kuherruskuukauttaan viettävät” laskeutuvat moraalisesta korkeudestaan maan pinnalle saadakseen helpon shariakelpoisen avioeron.

Väliaikaisen "avioliittotoimiston" julkaisemassa ilmoituksessa kerrotaan:
  ”Kaikkein armahtavaisimman ja armeliaimman Allahin nimessä. Väliaikainen avioliitto kuuluu Profeetta Muhammedin mallintamiin traditioihin. Kohottaakseen hengellistä ilmapiiriä sekä luodakseen sopivat psykologiset olosuhteet ja mielen tyyneyden Khorassamin Quds´eh-Razavin provinssi on luonut keskuksia väliaikaista avioliittoa varten niille veljille, jotka ovat pyhiinvaellusmatkalla meidän kahdeksannen imaamin Imaami Rezan pyhäkköön ja jotka ovat kaukana puolisoistaan.
  Jotta voisimme toteuttaa tämän, kutsumme kaikkia sisariamme, jotka ovat 12:sta ja 35:n ikävuoden välillä yhteistyöhön kanssamme. Jokainen sisaristamme, joka allekirjoittaa sopimuksen, sitoutuu kahden vuoden sopimukseen Khorassamin Quds´eh-Razavin provinssin kanssa ja velvoitetaan viettämään ainakin 25 päivää kustakin kuukaudesta ja olemaan väliaikaisessa avioliitossa niiden veljien kanssa, jotka ovat pyhiinvaellusmatkalla."

  Hinnat vaihtelevat 50 000 tomanista ($ 50 US) 300 000 tomaniiin ($300 US). Edellisellä saa 5 tuntia väliaikaista avioliittoa ja jälkimmäisellä 4-10 päivää kestävän 'avioliiton'. Lisäksi kerrotaan: "Ne sisaremme, jotka ovat neitsyitä, tulevat saamaan bonusta 100 000 tomania ($100 US) immenkalvonsa poistamisesta."   http://www.israeluutiset.fi/index2.htm


Paavi kiistää juutalaisten osuuden Jeesuksen kuolemaan

"Älkää syyttäkö juutalaisia Jeesuksen kuolemasta" sanoo Paavi Benedictus uudessa kirjassaan. Kirja kuvaa Jeesuksen elämän viimeisintä viikkoa, todistaa vääräksi Evankeliumien väitteen, että juutalaiset olivat yhteistyössä Rooman viranomaisten kanssa. Paavi Benedictus XVI toisti, että juutalainen kansa ei ole vastuussa Jeesuksen kuolemasta uudessa kirjassaan, joka julkaistiin tänään keskiviikkona 02.03.2011. Paavi kieltää myös Evankeliumien kirjoittajien väitteen, että Temppelissä työskentelevät juutalaiset olivat yhteistyössä Rooman viranomaisten kanssa, mikä johti Jeesuksen teloittamiseen.

”Monet lukijat tulevat löytämään kirjan tässä osassa erityisen mielenkiintoista, kun Paavi kuvailee tästä johdettuja historiallisia asenteita,” sanoi Isä Joseph Fessio, joka on Ignatius Press´in perustaja ja kustantaja, ja Paavin kirjojen ensisijainen kustantaja USA:ssa. ” Hän käsittelee joitakin hyvin kiistanalaisia väitteitä, jotka on tehty, ja käsittelee joidenkin aikalaisoppineiden tietolähteitä päätyäkseen johtopäätökseen, josta olen varma, että se tulee aiheuttamaan paljon keskustelua.”

Kirja on nimeltään: Jeesus Nasaretilainen: Pyhä viikko – Jerusalemiin saapumisesta Ylösnousemukseen, jossa Paavi kuvailee Jeesuksen maanpäällisen elämän viimeistä viikkoa.   http://www.israeluutiset.fi

Taitaapa olla saman luokan fiktiota kuin Da Vinci-koodi. No, paavihan väittää olevansa Jumalan veroinen, joten kai hän sitten tietää asiat paremin kuin evankeliumien kirjoittajat!


Voimakas maanjäristys Japanissa!

  Japanissa sattui perjantaina 11.03 maanjäristys, jonka voimakkuudeksi mitattiin 8.9 richteriä. Järistys aiheutti voimakkaan tsunamin; lähivesillä jopa 10 m. korkuiset aallot pyyhkivät rannikkoa saaden aikaan valtavaa tuhoa. Vielä Kalifornian rannikolla asti useita laivoja murskaantui tsunamin voimasta.
  Järistyksen sanotaan olleen Japanin historian voimakkain. Kokonaisia kaupunkeja on tuhoutunut. Kuolonuhreja uskotaan olevan pitkälti yli 10 000. Pienempiä järistyksiä Japanissa sattuu lähes vuosittain.
  Järistys sai aikaan jäähdytysjärjestelmän pettämisen ja sen seurauksena räjähdyksen Fukushiman ydinvoimalassa, jolloin radioktiivista säteilyä levisi ympäristöön. Uusia järistyksiä ja ydinvoimalaonnettomuuksia pelätään, ja jälkijäristyksiä sattuu lähialueilla lähes päivittäin Onnettomuusalueelta jouduttiin evakuoimaan satojatuhansia ihmisiä.

  Uutistoimisto CNN:n mukaan Japanin maanjäristys ja tsunami liikauttivat Japanin pääsaarta Honshua 2,5 m, uusimpien tietojen (15.03) mukaan jopa 4 metriä! Maapallon akselinkin sanotaan siirtyneen peräti 16,5 cm.   Järistyksestä kerrottiin laajasti monissa uutislähteissä.


Ruotsin kirkko palkkasi imaamin.

Kotimaa24 -sivustolla kerrotaan tukholmalaisen Sofia-seurakunnan palkanneen määräaikaiseen työsuhteeseen muslimi-imaamin. Jordaniasta kotoisin oleva Othman Al-Tawalbeh toimii vuoden loppuun asti seurakunnan tasa-arvo ja monikulttuurisuustyön parissa.
  Al-Tawalbeh on saanut Jordaniassa seitsemän vuoden mittaisen, imaamiksi pätevöittävän yliopistokoulutuksen. Tämän lisäksi hänellä on ruotsalainen korkeakoulututkinto rauhantutkimuksesta. Työllistymistään kirkkoon Al-Tawallabeh pitää avoimuuden ja yhteistyökyvyn osoituksena. Hän ei pidä ongelmana sitä, että hän muslimina saa palkkansa kristillisestä seurakunnasta.
  Seurakunnan kirkkoherran mukaan "imaamin palkkaaminen ei ole mikään päähänpisto vaan luontaista seurausta yhteisön monivuotisesta toiminnasta." Hän kertoo olevansa ylpeä seurakunnan kirkkoneuvoston rohkeudesta rekrytoinnin suhteen.

Eräs lukija kommentoi asiaa:
"Niin Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa kuin Ruotsin kirkossa ollaan käräjien ja tuomiokapitulien kautta kovalla kädellä ajettu ulos viroista apostoliseen virkakäsitykseen pitäytyviä kristittyjä sekä järjestelmällisesti estetty työpaikan saanti. Toki kyseessä on 'asiantuntija projektiluontoisessa tehtävässä' ja muuta roskaa, mutta ei oikein hyvältä näytä, kun muslimi tulee kertomaan seurakuntaan tasa-arvon ja monikulttuurityön evankeliumia."


Terveys lautasella.

  TV1:n kaksituntisessa dokumentissa "Terveytemme lautasella" käsiteltiin perusteellisesti tätä viime aikoina puheenaiheena ollutta kysymystä. Aluksi tarkasteltiin kasvinsuojeluaineita ja niiden vaikutuksia elimistöön. Todettiin useiden maanviljelijöiden sairastuneen erilaisiin tauteihin - jopa syöpään - jouduttuaan hengittämään noita aineita levittäessään niitä pelloilleen. Nämä aineet siirtyvät myös ravintoketjuun ja vaikuttavat sitä kautta kuluttajiin. Seuraavaksi tarkasteltiin teollisiin ruokiin lisättyjä maku-, väri- ym. aineita, joita oli melkoinen määrä. Niiden lisäämisen perimmäiset syyt ovat kaupallisia; tuotteiden on oltava mahdollisimman myyviä.

  Lisäaineiden määristä on tietenkin tehty kansainvälisiä sopimuksia, joita pyritään noudattamaan, mutta teollisuuden edustajilla oli tietysti eri näkemys kuin valvontaviranomaisilla. Teollisuuden tekemissä tutkimuksissa saatiin lähes poikkeuksetta pienempiä jäämä-arvoja kuin riippumattomissa tutkimuksissa. Lisäksi kävi ilmi, että teollisuus pyrkii vaikuttamaan myös valvontaviranomaisten tekemiin tutkimuksiin rahoittamalla niitä. Jotkut tutkijat olivatkin sitä mieltä, ettei sellaista pitäisi hyväksyä.

  Kolmantena tarkastelun kohteena olivat muovituotteet, joita käytetään mm. valmisruokien pakkauksissa sekä keitto- paisto- ja säilytysastioina. Erityistä huomiota kiinnitettiin vauvojen muovisiin tuttipulloihin, koska juuri kehitysiässä lapset ovat erityisen herkkiä pienillekin lisäainemäärille. Esille tuotiin myös se uusissa tutkimuksissa todettu seikka, että monet lisäaine-kemikaalit toimivat hormonien tavoin sotkien elimistön luonnollista hormonitasapainoa. "Olemme kehittäneet kemikaaleja, jotka muistuttavat hormoneja", totesi eräs tutkija. Juuri tätä seikkaa pidettiin erityisen pahana, koska niiden vaikutusta ei voida tarkkaan tuntea.

  Esille tuotiin myös toinen seikka, mihin vasta äskettäin on alettu kiinnittää huomiota, nimittäin lisäaineiden yhteisvaikutus. Todettiin, että vaikka tutkimukset osoittaisivat, ettei jollain yksittäisella kemikaalilla ole haitallisia vaikutuksia, niiden vaikutus voi muuttua kun samanaikaisesti nautitaan muita lisäaineita. Kun siis lasketaan yhteen 0+0+0 tulos ei olekaan 0% vaan kuten eräässä tutkimuksessa 60%
  " Olemme olleet uskomattoman naiiveja, kun olemme tutkineet yhtä kemikaalia kerrallaan, sillä kukaan ei altistu vain yhdelle kemikaalille", totesi yksi asiantuntijoista.

  Näitä lisäaineita on lähes jokaisessa teollisesti valmistetussa tai pakatussa tuotteessa. Mm. hedelmistä on löydetty n. 350 erilaista kemikaalia. Hiirikokeissa todettiin jo kolmen kemikaalin yhteisvaikutuksen saavan aikaan pahoja epämuodostumia sukuelimissä. Kullakin näistä kemikaalista yksinään ei ollut vaikutusta.
  Eräät tutkijat olivat sitä mieltä, että tehomaatalouden ja elintarviketeollisuuden lisäaineiden sekä muovituotteiden yhteisvaikutus saattaa olla syynä moneen nykyaikana yleistyneeseen sairauteen - kuten anoreksia, bulimia, käytöshäiriöt, ylivilkkaus ja jopa sukupuolinen häiriintyneisyys (homous, lesbous ym.). Viimeisenä tuotiin tietysti esille varsinkin länsimaissa niin yleinen liikalihavuus ja muut epäterveelliset elintavat. Todettiin niiden siirtyneen jo moniin kehitysmaihinkin länsimaisen kulttuurin leviämisen myötä.

  WHO on todennut, että syöpään sairastuneiden määrä on kaksinkertaistunut viimeisen 30 vuoden aikana, vaikka tilastoissa huomioidaan väestön ikääntyminen. Samalla myös lasten leukemiatapaukset ja aivokasvaimet ovat lisääntyneet kahdella prosentilla joka vuosi. WHO on huomannut samanlaista kasvua Parkinsonin ja Alzheimerin taudeissa sekä autoimmuunisairauksissa. Mikä selittää nämä ongelmat, joita esiintyy lähinnä rikkaissa teollisuusmaissa?

  Dokumentin tutkimusryhmä haastatteli Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston ja Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisten edustajia, jotka vastaavat mm. lisäaineiden käytöstä ja elintarvikkeiden turvallisuudesta. Pohdittiin, olisiko sairauksien syynä ruoka, jota tuotetaan ja valmistetaan eri tavalla kuin vielä sata vuotta sitten. Ruuan tuottamiseen käytetään tuholaistorjunta-aineita ja elintarviketeollisuus käyttää siihen monenlaisia lisäaineita ja muoviyhdisteitä. Esimerkkeinä käytetään mm. aspartaamia ja bisfenoli- A:ta.

  Bisfenoli-A on syöpää aiheuttava muoviyhdiste, jota käytetään mm. tuttipulloissa ja joka aiotaan kieltää EU:ssa tänä keväänä. Toinen muovien lisäaine on DES -nimellä tunnettu kemikaali. DES-hoitoa saaneilla naisilla todettiin mm. emätinsyöpää. Sama tulos saatiin hiirikokeissa.
  Nämä kemikaalit ovat ns. hormonihäiritsijöitä, jotka kulkeutuvat sisäeritysjärjestelmään. Tämä järjestelmä varmistaa, että voimme jatkaa sukua ja että toimimme normaalisti. "Ongelmana on, että olemme kehittäneet kemikaaleja, jotka muistuttavat hormoneja. Ne voivat sujahtaa samoihin reseptoreihin ja käynnistää tai lopettaa jonkin toiminnon", sanoi eräs tutkijoista.
  Erään toisen tutkijan mukaan "Kemian teollisuus levittää valtavasti harhaanjohtavaa informaatiota. vakuuttaakseen meille, ettemme altistu bisfenoli A:lle - ja että elimistössämme olevat määrät ovat mitättömiä. Kuitenkin saamme sitä runsaasti jo nauttimalla päivittäin Heinzin tomaattikastiketta." Dokumentissa tutkittiin myös keinoja, joilla ihmiset voivat parantaa vastustuskykyään syömällä oikein.

  Dokumentti on nähtävissä YLE-AreenassaMaahanmuuttajat väkivaltaisempia raiskaajia.

Oheinen, muslimitaustaisiin maahanmuuttajiin viittaava uutinen osoittaa, miten nyt on jo virallisissakin piireissä huomattu se yleisesti tunnettu tosiasia, että nainen näissä kulttuureissa katsotaan miehen omaisuudeksi, ja häntä voidaan kohdella sen mukaisesti.
  Tätä ei tietenkään voi yleistää koskemaan kaikkia muslimeja, heidänkin joukossaan on myös hyviä ihmisiä.
  Kuitenkin tämä herättää taas kerran kysymyksen siitä, miten tärkeätä olisi valvoa, millaisia maahanmuuttajia me tarvitsemme ja sallimme maahamme tulevan.


Katastrofit varjostavat USA:n infrastruktuureja.


TV:n dokumenttiohjelmat ovat kertoneet, miten USA:ta uhkaavat monet katasrofit, johtuen siitä, että maan infrastruktuuri alkaa olla jo yli-ikäistä. Suurimpana uhkana pidetään tuhansien suurten patojen murtumista. Useimmat niistä on rakennettu jo vuosikymmeniä sitten, eikä niiden huoltoon ja korjaukseen ole kiinnitetty riittävää huomiota. Lisäksi ei ole tarpeeksi huomioitu maanjäristysten eikä rankkasateiden vaikutuksia. Lisäuhkan muodostaa se, että asutus on useimmiten keskittynyt liian lähelle patoja.
  Padot eivät ole ainoita, jotka ovat tulleet kestoikänsä lopulle. Myös rautatiet alkavat rapistua, mikä saattaa johtaa erilaisiin junaonnettomuuksiin. Samoin suurten valtateiden pinnoitteet kuluvat ja varsinkin niillä olevat sillat ovat hajoamispisteessä. Tämä on merkittävä seikka, koska näillä teillä on valtava liikenne, mikä kuluttaa niitä jatkuvasti. Asiantuntijoiden mukaan nyt olisi jo korkea aika tehdä näille asioille jotain, mutta liittovaltiolla on katsottu olevan tärkeämpiä asioita hoidettavana.


Syntynyt saastaiseksi


Voisi luulla, että sellainen, räikeästi ihmisarvoa polkeva järjestelmä kuin kastijako olisi jo poistunut maailmasta. Kuitenkin se on vielä nykyäänkin voimassa eräillä alueilla. Siitä esimerkkinä oli TV2:n SiIminnäkijä- dokumentti 'Syntynyt saastaiseksi' 31.1.2011. Dokumentti kertoi Nepalista, joka on yksi maailman köyhimmistä valtioista. Vaikka kastilaitos on siellä virallisesti kielletty, käytännössä se vallitsee edelleen. Ohjelmassa seurattiin miten selviytyvät elämässään he, jotka on jo syntyperän perusteella määritelty "saastaisiksi". Kastilaitoksen syrjimistä ryhmistä käytetään yleisnimitystä dalit. He ovat määritelmästä riippuen joko alakastisia tai kastittomia. Joka tapauksessa heitä pidetään saastaisina, henkilöinä joihin ei saa edes koskea.

Vielä alempana arvoasteikossa ovat toisella puolella Nepalia, etelän tasangoilla asuvat Musarit ei "rotansyöjät". Heiltä puuttuu ihmisarvo edelleen. Musarit elävät vielä maattomina täydessä riippuvuussuhteessa yläkastisiin maanomistajiin ja grillaavat ravinnokseen rottia. Musarit ovat menettäneet toivonsa valtapolitiikkaan astuneisiin maolaisvasemmistolaisiin kuten muihinkin politiikan pelureihin. Nyt he tukeutuvat kansalaisjärjestöjen apuun.

-Maolaiset lupasivat meille maata, mutta nyt he eivät enää välitä. Emme ole saaneet mitään ja olemme pettyneitä. Onneksi kansalaisjärjestö tuli ja tarjosi koulutusta ja henkilöllisyystodistukset, mistä olemme kiitollisia", valittaa maatyöläinen Foguni Musahar.

Ote dokumentista:
www.youtube.com/watch?v=8qwZNdyYNGs


Ilmasto lämpenee?

  Ilmaston lämpenemisestä ja sen syistä on kiistelty. Oheisten uutisten mukaan sitä ei ainakaan Euroopassa näytä erityisemmin tapahtuneen.
Iltasanomien mukaan helmikuussa Lapissa, Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa voi rikkoutua jopa
-40 astetta, kun Pohjois-Siperiasta purkautuu kylmää ilmaa Suomeen.
  Suomessa on koettu näin kylmää säätä neljänä talvena 2000-luvulla, viimeksi vuosi sitten, jolloin Kuhmon Kalliojoella oli -41,3 astetta 20. helmikuuta. Kylmää oli myös 20. tammikuuta 2006. Tuolloin Kittilän Pokassa mitattiin -43,5 astetta.


Suurmufti ja natsit

  TV1:n dokumentti Suurmufti ja natsit (TV1, 02.02.11) oli mielenkiintoista katsottavaa, koska se toi esiin muslimien ja natsien sodanaikaisen yhteistyön. Dokumentti kertoi vuonna 1921 Jerusalemin suurmuftiksi ja muslimien hengelliseksi johtajaksi valitusta Amin al-Husseinista, joka oli kiivas antisemitisti, ja löysi siksi natseista itselleen hengenheimolaisia.
  Dokumentin mukaan hän vihasi juutalaisia enemmän kuin mitään muuta, mistä syystä hän liittoutui saksalaisten kanssa toteuttaakseen unelmansa vapaasta, muslimien hallitsemasta Arabiasta. Hän asui Berliinissä ja käytti Saksan radiota juutalaisvastaisen propagandansa levittämiseen. Lisäksi hän lähetteli kirjeitä Saksan johtajille ja eräille Euroopan maille pyytäen niiden apua mm. juutalaisten maastamuuton estämisessä. Saksalaiset luonnollisesti tukivat häntä tässä kaikessa.

  Mufti ihaili natseja ja sanoi: "Meillä on paljon yhteistä..." ja Himmler puolestaan totesi kerran: "Minun on sanottava, ettei minulla ole mitään islamia vastaan..". Mufti touhusi niin ahkerasti juutalaisvastaisissa puuhissaan, että monen mielestä hän oli varsinainen Hitlerin oikea käsi.
  Hän jopa perusti muslimeista koostuvan sotajoukon, joka taisteli natsien rinnalla ja jonka miehet vannoivat uskollisuutta Hitlerille. Taistelutahtoa hän edesauttoi lupaamalla kaatuneille pääsyn paratiisiin. Ohjelma nähtävissä Yle-AreenassaVuosi 2010   Vuosi 2009


 

Päivitetty 21.05.2011