Uutisia ja tapahtumia

Vuosi 2012
 

Saudit juutalaista sukua?

Jyrkän linjan islamisteina tunnetut saudit ovatkin juutalaista sukua? Asiasta kerrotaan sivulla:

www.ummah.com/forum/showthread.php?230809

Sivuston mukaan jopa kuningas Feisal on myöntänyt asian!

Taikausko rehottaa Venäjälläkin.

Venäläinen Svetlana Peunova on saanut luvan rekisteröidä puolueensa, joka varoittaa Nibiru-planeetalta tulevien avaruusliskojen hyökkäyksestä.
Puolueen nimi, Volja (Tahto) on ilmestynyt Venäjän oikeusministeriön verkkosivuille, uutistoimisto Ria Novosti kertoi. Peunova on ammatiltaan "parantaja". Hän on ennustanut, että salaperäiseltä Nibirulta tulevat matelijat hyökkäävät tänä vuonna maahan etsien "uusia uhreja". (Helsingin Sanomat, 13.11.2012)
--------------------------------
Homma taitaa jäädä toteutumatta, kun tähtitieteilijöiden mukaan mitään Niburu-nimistä planeettaa ole edes olemassa :)

Outoja ääniä avaruudesta.

Alkuvuodesta uutiset ovat eri puolilla maailmaa kertoneet selittämättömistä äänistä, joiden aiheuttajaa ei ole saatu selville. Useat ihmiset kautta maailman ovat tallentaneet videolle noita ääniä.

Tähän mennessä ilmiölle ei ole löytynyt selvää syytä eikä tiedetä mistä nuo äänet tulevat. Niiden syyksi on arveltu mm. ns. avaruusvärähtelyä tai sulan maankuoren liikkumisen aiheuttamia värähtelyjä.

Videoissa äänet kuulostavat hieman erilaisilta eri paikoissa, mikä saattaa kuitenkin johtua äänitysvälineistä. Äänet ovat liian voimakkaita ollakseen tehtaan pillien tai laivojen sumutorvien ym. aiheuttamia, kuten epäilijät väittävät. Lisäksi se, että niitä on kuultu samaan aikaan eri puolilla maailmaa sulkee mielestäni tällaiset syyt pois.

Samaan aikaan tapahtui myös valaiden, delfiinien, lintujen ym. eläinten joukkokuolemia ja outoa käyttäytymistä eri puolilla maailmaa. Näistä kerrottiin Suomessakin, mutta noista äänistä ei jostain syystä kerrottu.
Myös tornadoja ja suuria maanjäristyksiä sattui tuohon aikaan, Japanissa jopa historian pahin maanjäristys.

Järkevän tuntuisia selitysyrityksiäkin on tehty. Yksi perustuu viime aikoina tehtyyn havaintoon avaruudesta tulevaan 'värähtelyyn' , minkä arvellaan johtuvan Auringossa tapahtuvista voimakkaista purkauksista. Ne voisivat aiheuttaa Maan magneettikentän venymistä ja supistumista, mikä puolestaan saisi ilmakehän värähtelemään.

Toisen selitysehdotuksen mukaan maapallon sula rautaydin pyörisi eri tahdissa kuin itse planeetta. Se saisi aikaan muutoksia Maan magneettikentässä, mikä puolestaan saisi ilmakehän värähtelemään.

Pari videokoostetta aiheesta:
www.youtube.com/watch?v=gM5EGmmI1XQ
www.youtube.com/watch?v=Hk-3MU-rc0M

 

Suuri roskalautta Tyynellämerellä

Musta kivi YK:n päämajassa

  Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) päämajassa New Yorkissa on on huone, joka on tarkoitettu päämajan työntekijöille kappeliksi ja rukoushuoneeksi ja jonne useimmilta vierailijoilta on pääsy kielletty. Eräs brittipas­tori (Pawson) sai kaikesta huolimatta tutustua huoneeseen parin minuutin ajan. Pawsonin kertoman mukaan keskellä huonetta oli musta, noin miehen korkuinen kivipaasi. Siitä lähtivät säteittäisesti eri uskontojen tunnustajille tarkoitetut sektorit penkkeineen kohti huoneen eri seiniä. Pastori otti siitä valokuvan, joka näytettiin myös TV-lähetyksessä.
  Herää kysymys, mikä osuus YK-lla on mustan kivipaaden kumartamisella tai sen edessä rukoilemisella? Mitä (voimia) paasi oikein symboloi?
  Monet uskovat olevan tahoja, joiden päämääränä on perustaa yksi maailmanuskonto. Sekaan kelpaisivat kaikennimiset ja -sisältöiset uskonnot. Koska YK ajaa myös niin sanottua maailmanhallitusta, ei ole ihme, vaikka mustan kiven kumartaminen olisi jonkin sortin harjoittelua niin maallisesti kuin hengellisestikin kohti yhtä ja yhtenäistä ihmiskuntaa. (Yleisönosasto-kirjoituksesta, Pohjalainen 40.05.2012)

'Jättiläisiä'!

  Sub-tv esitti 12.03.2012 dokumentin turkkilaisesta Sultan Kösenistä, joka tällä hetkellä on maailman pisin mies. Hänen pituutensa johtuu aivoissa olevasta kasvaimesta, joka saa aikaan kasvuhormonin liikatuotantoa. Hänen virallinen pituutensa oli ennen Guinnesin tekemää mittausta 246 cm, mutta mittauksessa hänen aamupituudekseen arvioitiin 251 cm. Kasvainta on yritetty poistaa, mutta siinä ei ole täysin onnistuttu, joten hän kasvaa edelleen. Pituutensa johdosta hänellä on terveydellisiä ongelmia; vaikka on vasta 26-vuotias hän joutuu kävellessään turvautumaan kainalosauvoihin.

  Yksi Amerikan pisimmistä miehistä, 234 cm mittainen Norfolk Cityn vankilan apulaissheriffi George Bell on sen sijaan saanut avun liikakasvun aiheuttamiin ongelmiin. Hänenkin liikakasvunsa syynä oli aivokasvain, mutta se saatiin poistettua. Hän on nykyään fyysisesti hyväkuntoinen, jopa pelannut koripalloa ennen sheriffiksi ryhtymistään. Dokumentti on nähtävissä sivulla: http://www.katsomo.fi/?progId=112788

Pitkäkasvuisia miehiä on ollut meilläkin. Suomalainen Väinö Myllyrinne oli maailman pisin mies vuosina 1940-1963. Hänen pituutensa oli 247 cm.

Asteroidi iskemässä Maahan?

  Suuri asteroidi 2012 DA14 on osumassa helmikuussa 2013 maapalloon. Yhdysvaltain avaruushallintokeskus NASA on vahvistanut espanjalaisten tähtitarkkailijoiden tekemän havainnon ja asteroidin on laskettu osuvan korkealla todennäköisyydellä maahan 11 kuukauden kuluttua.
  Mikäli asteroidi osuu koko pinta-alansa voimalla planeettaamme, sen iskuvoima arvioidaan yhtä suureksi kuin Tunguskan räjähdyksessä, joka vuonna 1908 kaatoi puut 2 150 neliökilometrin alueelta Siperiassa. Tämä vastaa lähes Luxemburgin pinta-alaa.
  Mutta vielä on toivoa:
  "Asteroidi saattaa hajota kappaleiksi kun se tulee ilmakehään. Tässä tapauksessa suurin osa siitä ei koskaan tavoita maanpintaa." Sanoo Dunhan NASA:sta.   www.verkkomedia.org/

Oliko Breivik syyntakeeton?

  Anders Behring Breivik todettiin viime marraskuussa mielentilatutkimuksissa syyntakeettomaksi. Raportin mukaan hän oli joukkomurhat tehdessään sekä tutkinnan aikana psykoottinen.

  Viime maanantaina (6.2) hän vaati välitöntä vapauttamistaan Oslon käräjäoikeudessa, joka oli kokoontunut päättämään vangitsemisen jatkumisesta.
Breivik, 32, kuvaili tekojaan "ennaltaehkäisevänä hyökkäyksenä maanpettureita vastaan", ja hän ansaitsisi mielestään kuninkaan myöntämän sotilaan ansioristin.
  Breivikin mukaan hänen tekonsa oli välttämätön "norjalaisen kulttuurin tuhoutumisen ehkäisemiseksi ja uhrit olivat pettureita". Breivikin vaatimukset tyrmistyttivät täysin yleisön, johon kuului myös kuolonuhrien omaisia ja iskuista hengissä selvinneitä. Hän sai puhua suoraan yleisölle toista kertaa.
  Breivik tappoi yhteensä 77 ihmistä autopommilla Oslossa ja ampumalla Utöyan saarella heinäkuussa. Hän kertoi netissä julkaisemissaan kirjoituksissa olevansa ristiretkellä muslimien invaasioita vastaan.   (Pohjalainen, 7.2.12)

Tällaiset puheet eivät oikein tue näkemystä syyntakeettomuudesta. Toisaalta ne antavat melko kehnon kuvan psykiatristen menetelmien uskottavuudesta ja toimivuudesta. (MP)

Ilmasto lämpenee?

  Ilmaston oletetusta lämpenemisestä huolimatta on monin paikoin niin kylmää, että ihmisiä kuolee kaduilla kylmyyteen. Uutiset kertoivat mm. Etelä-Euroopassa eiliseen mennessä kuolleen jo 160 ihmistä. Pakkasvyöhyke ulottuu Puolasta Italiaan. Esim. Ukrainassa on kuollut 63 ihmistä ja Puolassa 29. Karpaateilla on mitattu -33 asteen lukemia ja Kiovassakin -27 astetta. Italiassa sadat ihmiset värjöttelivät junissa, jotka jumittuivat raiteille pakkasen ja lumimyrskyn takia.   (03.02.2012)

Velkataakka

  TV1:n uusintana nähty Ulkolinja-dokumentti 'Velkataakka' oli jokseenkin korutonta kertomaa. Se toi hyvin esiin sen, miten länsimainen finanssikapitalismi kansainvälisen valuuttarahaston eli IMF:n, Maailmanpankin ja pörssikeinottelijoiden suotuisalla myötävaikutuksella on saattanut monet Afrikan maat lähes konkurssin partaalle. Se tapahtui tarjoamalla näille maille jatkuvasti lainoja, joiden ehdoksi pantiin, että niiden piti vastineeksi luopua suurimmasta osasta kansallista omaisuuttaan kuten kulta- ja timanttikaivoksistaan, öljylähteistään ym. ja maanviljelijät määrättiin tuottamaan vain vientiin sopivia lajeja. Tämä johti ruoantuotannon dramaattiseen vähenemiseen ja siihen, että ruokaa piti ostaa lainarahoilla ulkomailta. Kansa näki nälkää, mutta sijoittajat rikastuivat. Maailmanpankki ja IMF yrittivät korjata tilannetta myöntämällä osalle lainoista helpotuksia, mikä itse asiassa vain pahensi tilannetta, koska noihin helpotuksiin liitettiin ehtoja, joista jälleen hyötyivät muut kuin avuntarvitsijat. Erään kongolaisen sanoin: "Velan mitätöiminen on muka jalo teko, vaikka samalla takavarikoidaan maan luonnonvarat!"
  Toinen huomattava epäoikeudenmukaisuutta lisäävä seikka on laajalle levinnyt korruptio. Eräs afrikkalainen totesikin, että kaikki valtiojohtajat ja ylemmät virkamiehet ovat korruptoituneita, ja että "heidän miljoonansa eivät ole meidän pankeissamme, vaan Sveitsin, USA:n tai Marokon pankeissa." Monet länsimaiden johtajat ovat pitkään sulkeneet silmänsä tältä korruptiolta. (TV1, 01.02.2012)


Vuosi 2011


 

Päivitetty 11.05.2012