Islam ja naiset

 

 TV:ssä on äskettäin nähty parikin dokumenttia muslimeiksi kääntyneistä länsimaisista. Huomiota herätti se, että lähes kaikki olivat naisia. Liekö kyseessä jonkinlainen masokistinen tarve alistua, ellei miesten niin ainakin islamin typerien säännösten alle?

 Kaikki kääntyneet tietenkin korostivat islamin moraalia ja muslimien yhteisöllisyyttä, verraten sitä "kristittyjen" turmeltuneisiin tapoihin. Valitettavasti he ovat oikeassa jos ja kun harrasta muslimia verrataan tavalliseen tapakristittyyn. Heidän asemestaan vertailussa olisi pitänyt huomioida todelliset uskovat, joita niitäkin löytyy. Ehkä tosin vähänlaisesti, mutta varmasti enemmän kuin noita muslimiksi kääntyneitä.

 Toinen silmiin pistävä seikka näillä naisilla oli melkoinen tietämättömyys siitä mitä Koraani todella opettaa ja varsinkin siitä, miten muslimioppineet sitä tulkitsevat. Ehkä käsitykset olisivat muuttuneet, jos he olisivat katsoneet vaikkapa YouTube -videoita siitä miten "harhaoppisia" tai pikkurikollisia silvotaan kuoliaiksi ja poltetaan elävältä.
 Tai jos heille olisi kerrottu, että Koraanin mukaan muslimimies saa neljän vaimon lisäksi pitää myös orjattaria ja harjoittaa seksiä näiden kanssa. Muhammedilla itsellään oli yhdeksän vaimoa, ja hänen sanotaan olleen päivittäin seksuaalisessa kanssakäymisessä heidän kanssaan. Eräs lista luettelee jopa 30 vaimoa joiden joukossa oli vangiksi otettuja orjattaria. Lisäksi hänellä oli monia tilapäisiä tai epämääräisiä suhteita.
( http://www.muslimhope.com/WhyDidMohammedGetSoManyWives.htm)

 Muhammedin mielestä nainen on vähemmän älykäs kuin mies, ja se on jopa yksi syy, miksi heitä on niin paljon helvetissä! Hadithien mukaan Muhammed on sanonut: "Olen nähnyt helvetin tulen, ja enemmistö siellä oli naisia."
 Naiset ovat siis hänen mielestään miestä syntisempiä. Muhammedin oma elämä on kuitenkin kaikkea muuta kuin synnitöntä. Hän esim. otti vaimokseen Aishan, joka virallisten islamilaislähteiden mukaan oli tuolloin vain 6- vuotias. Hänet luovutettiin Muhammedin haltuun yhdeksänvuotiaana, minkä jälkeen Muhammed alkoi harjoittaa sukupuoliyhteyttä hänen kanssaan. Aisha oli myös ainoa neitsyt, jonka hän otti vaimokseen. (www.answering-islam.org/Shamoun/prepubescent.htm)

  Muslimit kertovat meille, että he saavat ottaa neljä vaimoa, perustuen Koraanin suuraan 4:3. Tämä ei kuitenkaan ole koko totuus, sillä muslimilla voi myös olla rajaton määrä jalkavaimoja joiden kanssa hän voi harjoittaa seksiä "omistajan oikeudella". Vaikka Muhammed yo. suurassa säätikin muille muslimeille neljä vaimoa, hän teki itsensä kohdalla poikkeuksen: Suura 33:50, 51 kertoo siitä:

" Profeetta, Me olemme totisesti vahvistanut sinun laillisiksi vaimoiksesi kaikki ne, joille olet myöntänyt lesken osuudet, sekä ne, jotka omistat Jumalan antamina orjattarina sotasaaliista, sekä setäsi tyttäret ja isäsi sisaren tyttäret, myöskin enosi tyttäret ja äitisi sisarten tyttäret, jotka kanssani pakenivat vainottuina uskonnon vuoksi; samoin on laillinen vaimosi sellainen uskovainen nainen, joka pyrkii avioliittoon kanssasi, mikäli suostut naimaan hänet. Nämä säädökset ovat nimenomaan sinua, mutta eivät muita uskovaisia varten; me tiedämme hyvin, mitä olemme heille säätänyt vaimoista ja orjattarista. Älköön siis mikään parjaus sinuun koskeko; Jumala on anteeksiantava, laupias.

 Erään muslimioppineen mukaan Muhammedilta kysyttiin, voivatko miehet paratiisissa olla seksuaalisessa kanssakäymisessä vaimojensa kanssa? Tähän Muhammed vastasi:
"Mies kykenee olemaan sukupuoliyhteydessä sadan neitsyen kanssa yhtenä päivänä!"
 Eräs toinen oppinut selitti näiden neitsyiden olevan nuoria, kauniita ja suurisilmäisiä, joilla on täysin kehittyneet, täyteläiset ja pyöreät rinnat.
  Erään egyptiläisen oppineen mukaan miehellä on paratiisissa "ikuinen" erektio, minkä johdosta hän kykenee jatkuvaan sukupuoliyhteyteen. Haditheissa puolestaan kerrotaan, että jokaiselle paratiisiin päässeelle on varattu 72 kaunista, suurisilmäistä neitsyttä, joilla kaikilla on "miellyttävä" vagina.

 Muhammedin väitetään myös sanoneen, että "Paratiisissa Jumala antaa minun avioitua Imranin tyttären sekä faaraon vaimon ja Mooseksen sisaren kanssa." (Koraanin mukaan Jeesuksen äidin, Marian isä oli nimeltään Imran).
 Muhammed siis uskoi pääsevänsä seksuaaliseen kanssakäymiseen jopa Jeesuksen äidin kanssa paratiisissa! Tällainen perverssi uskonto on täysin ristiriidassa Jeesuksen opetuksen kanssa, jonka mukaan "...ylösnousemuksessa ei naida eikä mennä miehelle, vaan he ovat niinkuin enkelit taivaassa." (Matt. 22:30)

TV-dokumentissa "Muslimielämää" suomalaiset muslimit esittivät sen tavallisen väitteen, että tietyt muslimitraditiot, kuten naisten alistaminen, tyttöjen ympärileikkaus, 'avioituminen' alaikäisten tyttöjen kanssa ja monet muut seikat eivät kuulu uskontoon vaan kulttuuriin, ja painottivat, että että pitäisi tehdä ero näiden kahden asian välillä. Tältä väitteeltä putoaa kuitenkin pohja, koska - kuten näimme - itse Koraani, 'suuren profeetan' Muhammedin antama esimerkki sekä islam-oppineiden opetukset osoittavat muuta.

www.answering-islam.org/

Lisäyksiä:
Eräiden laskelmien mukaan JOKA VUOSI 6 miljoonaa muslimia kääntyy kristityksi! Tämä luku on moninkertainen verrattuna niihin, jotka kääntyvät islamiin.

Saudi-Arabia lienee niitä maita, missä naisten oikeuksia eniten rajoitetaan. Siellä kymmenvuotias tyttö voi mennä naimisiin, mutta holhoojana toimiva sukulainen voi kieltää aikuisen naisen avioitumisen esim. sillä perusteella, että tämä kuuluu eri klaaniin tai on jo lapsena luvattu toiselle. Viranomaiset eivät hyväksy avioliittoa, jolla ei ole holhoojan suostumusta.Tästä syystä monet naiset jäävät yksinäisiksi. Nainen ei myöskään saa luvatta hakea yliopistoon, käydä töissä tai matkustaa. Hän ei saa ajaa autoa eikä äänestää. (Pohjalainen, 13.10.10)

Tyttöjä voidaan muslimimaissa surmata usein ihan tekaistuista syistä. Kuinka uskottavaa on, että teini-ikäiset tytöt voisivat vakoilla 'vihollisen' laskuun ja aiheuttaa valtiolle niin suurta vahinkoa, että heidät sen vuoksi pitää teloittaa? Tällaista siis on se muslimien mainostama naisten suojelu!
 
 
10.09.2010 (päiv. 29.10.2010)