See the list of English links on this site.

Tämä sivu sisältää linkkejä koskien islamia ja sen leviämistä maailmaan väkivallan sekä propagandan avulla.

 

Avaintodistus on Koraanissa

 

Sain tämän linkkiluettelon kommentteineen internetistä eli tämä ei ole minun tekemäni lista. Sen sijaan kommentit ja lyhennelmät ovat minun tekemiäni. Osa linkeistä vanhenee hyvin pian, joten älä hermostu, jos linkit eivät aukea. Etsi esimerkiksi videoita nimen perusteella, niin löydät ne useimmiten eri osoitteesta (nimihaku Googlessa).

 

Lukijaa on syytä muistuttaa siitä, etteivät kaikki muslimit ole tietoisia siitä, mitä Koraani ja islamin opettajat todella opettavat Allahin tahtona. Osa muslimeista on ihan tavallisia ja rauhaa rakastavia ihmisiä. He eivät ole kiihkouskonnollisia eikä heidän tavoitteenaan ole islamin maailmanvalloitus. He haluavat sen sijaan elää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa ja kunnioittavat ihmisen valinnan vapautta suhteessa uskomuksiin ja uskontoihin sekä maailmankatsomuksiin.

 

Sanomalehti Pohjalainen julkaisi 28.2.2008 artikkelin, jonka nimi on ”Muslimit eivät olekaan lännen vihaajia”. (STT-AFP-DPA/ Pohjalainen, 28.2.2008, s. 26) Siinä vedotaan tutkimuslaitos Gallupin tekemään jättitutkimukseen, mikä julkaistiin äskettäin (mielipidemittaus). Tutkimus tehtiin kuuden vuoden aikana, jolloin haastateltiin 50 000 muslimia 35 eri maassa kolmella eri mantereella.

 

Artikkelissa sanotaan: ”Muslimien valtava enemmistö on maltillisia, jotka haluavat demokratiaa sekä kansalaisvapauksia – ja ihan samaa haluavat radikaalitkin”. Professori John Esposito Georgetownin yliopistosta kertoo artikkelin mukaan, etteivät muslimit vihaa länsimaisia vapauksia ja demokratiaa. ”Kävi ilmi, että muslimit arvostavat länsimaita – myös Yhdysvaltoja – kansalaisoikeuksien kunnioittamisesta, demokraattisesta järjestelmästä ja teknologisesta kyvykkyydestä. Samanlaisia vapauksia ja oikeuksia toivottiin omaankin maahan.”

 

Tutkimuksen mukaan 93 % muslimeista edustaa maltillista linjaa ja vain 7 % on radikaaleja. Artikkelissa ei mainittu tarkemmin tutkimusmenetelmästä eikä esitettyjä kysymyksiä. Tutkimustulos on vastoin sitä käsitystä, mikä monilla kristityillä on muslimien enemmistöstä. Päinvastaista käsitystä tukevat myös monet uutispätkät, missä muslimit esittävät Yhdysvaltoihin kohdistuvan raivon vallassa iloa ja riemua WTC:n terroristi-iskun jälkeen tai huutavat vihaisia sekä sotaisia iskulauseita Yhdysvaltoja ja länsimaita sekä Israelia vastaan ja osoittavat mieltään kaduilla. Mediassa on myös julkaistu islamin opettajien ja johtajien uhkaavia puheita maailmanvalloituksesta ja terrori-iskujen tukemisesta sekä islaminuskoisten lasten kasvatusmetodeja, missä kehotetaan muslimeja pyhään sotaan eli jihadiin länsimaita, Yhdysvaltoja ja Israelia vastaan. Tätä taustaa vasten kannattaa suhtautua varauksella Pohjalaisen mainitsemaan tutkimukseen, mutta on syytä toisaalta varoa yltiöpäistä kiihkomielisyyttä kaikkia muslimeja vastaan, ikään kuin jokainen muslimi olisi terroristi ja tähtäisi maailmanvalloitukseen.

 

Osa tällä sivulla mainituista linkeistä pitää sisällään fanaattista ja yksipuolista aineistoa, missä varoitetaan islamin terroriluonteesta ja maailmanvalloituspyrkimyksistä niin, että kehotetaan melkein sotaan islamia vastaan. Tällainen lähestymistapa ei sovi uudestisyntyneille kristityille vaan meidän on pyrittävä maltilliseen ongelmien ratkaisuun. Islam on voitettava Jumalan sanalla eikä perinteisten aseiden avulla. Kristittyinä tiedämme, etteivät muslimit käänny valtavina massoina kristityiksi eivätkä hyväksy Jeesusta Herrakseen ja Kuninkaakseen. Meidän on tästä huolimatta pyrittävä elämään heidän kanssaan rauhassa ja meidän tulee kunnioittaa jokaisen ihmisen uskonnon- sekä sananvapautta, kuitenkin yhteiskunnan ja viime kädessä myös Raamatun lakeja sekä ohjeita noudattaen. (Tämä ei ole kehotus sotaan islamia vastaan perinteisin asein, jos yhteiskunta ja maailma siihen ryhtyvät.) Kristityt on kutsuttu rakentamaan rauhaa eikä lietsomaan sotaa ja harjoittamaan vääryyksiä. Jeesus Kristus on sitten maksava väärintekijöille heidän syntiensä mukaan, kun hän saapuu kirkkaudessaan tuomitsemaan eläviä ja kuolleita: kristittyjä, muslimeja ja kaikkia muita maailman ihmisiä.

 

Islamin luonteeseen kuuluu se, että muslimin on lupa valehdella, jos siitä on etua islamin leviämiselle ja maailman valloitukselle. Muslimit voivat solmia rauhan vääräuskoisten kanssa sotiessaan vain silloin, kun vihollinen on liian voimakas ja muslimit heikkoja. Tehty rauha on lupa rikkoa islamin oppien mukaan heti, kun muslimit ovat taas riittävän paljon voimissaan kyetäkseen lyömään vihollisen lopullisesti ja perinpohjaisesti. Tällainen kaksinaismoralistinen ideologia sallii muslimien toimia vilpillisesti ja petollisesti muita ihmisiä kohtaan ikään kuin se olisi hyvä asia ja Jumalan tahto heihin nähden. Tästä syystä on vaikeaa ja melkein mahdotonta pyrkiä mihinkään kestävään rauhaan islaminuskoisten kanssa, vaikka länsimaat itse voisivatkin olla julistamatta sotaa islamia vastaan. Islam on kuitenkin jatkuvassa sotatilassa muuta maailmaa ja eriuskoisia vastaan niin kauan, kunnes koko maailma on alistettu islamin alle. Tämä on islamin virallinen ja oikea oppi, mutta kaikki muslimit eivät sitä tiedä puhumattakaan hyväuskoisista länsimaisista ja muista ihmisistä, jotka eivät näe islamin olevan uhkana maailman rauhalle ja demokratialle.

 

Pohjalaisen mainitsema Georgetownin yliopiston professori John Esposito on kiistelty hahmo islamintutkijoiden ja kriitikoiden keskuudessa. Häntä epäillään islamin puolustamisesta väärin perustein ja häntä pidetään uhkana länsimaiselle demokratialle: hän on joidenkin lähteiden mukaan ”islamistiaktivisti”. Tätä taustaa vasten hänen tekemänsä tutkimus ilman tarkempaa analyysia kannattaa jättää omaan arvoonsa ja suhtautua siihen erittäin suurella varauksella. Mainittakoon Espositon lausahduksista seuraava lainaus:

 

”… one man's terrorist is another man's freedom fighter”. (”Joku voi olla toisen mielestä terroristi, mutta on toisen silmissä vapaustaistelija” – vapaa käännös. Lähde: Militant Islam Monitor.org, John Esposito: Georgetown U prof advisory board member of UK group whose director wants to be a suicide bomber in Israel.)

 

En tiedä, missä yhteydessä Esposito on tämän sanonut tai onko hän edes sanonut tätä. On oltava varuillaan myös sen vuoksi, että toisen lausuntoja voidaan irrottaa asiayhteydestä ja saada aikaan päinvastainen vaikutelma, mihin puhuja uskoo. Tuskinpa Esposito kuitenkaan sitä mieltä on, että terrorismi olisi hyväksyttävää missään muodossa, vaikka artikkelin kirjoittaja sellaisen kuvan Espositosta islamistiaktivistina antaakin.

 

Jumalan rauha ja armo olkoon kanssasi.

 

Jyväskylässä, 28. helmikuuta 2008.

 

Petteri Haipola

Suomenkielisiä sivuja

http://aikapommi.wordpress.com/ Allahin kosto – islamin aikapommi (Asiantunteva ja ajan tasalla oleva eheä kokonaisuus islamin luonteesta ja pyrkimyksistä vuoden 2008 alussa.)

http://www.answering-islam.org/suomi/ Islamopas.net (Asiallinen ja runsas valikoima faktatietoa islamista.)

http://kielletytsivut.blogspot.com/ Kielletyt sivut (Asiallinen, asiantunteva ja kiihkoton sivusto.)

http://www.mtv3.fi/uutiset/45min/jaksot.shtml?467332 MTV3, 45 minuuttia, Raija Kantomaa, Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoteta? Artikkeli.

http://nettitv.mtv3.fi/uutiset/index.shtml/uutiset/ajankohtaisohjelmat/45minuuttia?83144#83144 Netti-TV

http://www.halla-aho.com/scripta/index.html Jussi Halla-aho, Scripta, Kirjoituksia uppoavasta Lännestä.

http://www.israeluutiset.fi/ Israel uutiset (ei arviointia)
http://suomaliansanomat.blogspot.com Suomalian Sanomat (ei arviointia)

 

Ette te (muslimit) surmanneet heitä, vaan Jumala heidät surmasi; etkä sinä (Muhammed) ampunut, kun joustasi käytit, vaan Jumala ampui, sillä hän halusi koetella oikeauskoisia suosiollaan. Jumala on totisesti kuuleva, tietävä.” Sotasaaliin suura 8:17 (Koraani käskee tappaa uskottomat sodassa ja kertoo, että Jumala itse tappaa uskottomat muslimin aseen kautta.)

 

Saatanalliset säkeet (53:19,20 alkuperäinen teksti) ja myöhempi ilmoitus Muhammadille (15:39-45) kertovat, ettei Muhammad voinut olla Allahin tosi palvelija, koska saatana sai hänet lankeamaan syntiin ja pani sanoja hänen suuhunsa, tai sitten Muhammad ei ollut tosissaan lausuessaan Koraanin säkeitä eikä Koraani ole siten Jumalan sanaa.

 

About Islam In English

 

Qu’ran and the Bible and the Truth

http://www.youtube.com/watch?v=_cnEXRMRl8E&feature=related Allah said don't go for peace as long as you are stronger… destroy the enemy, when it is weaker than you (the Muslims)… There is a war going on – Islam against all the world – as long as there are non-believers (other people than Muslims)… Go for peace as long as your enemy is stronger than you (as long as other nations are stronger than Muslims)… “Be not weary and faint-hearted, crying for peace, when ye should be uppermost: for Allah is with you, and will never put you in loss for your (good) deeds.” (Muhammad 047.035) Muhammadin suura 47:35: “Älkää siis olko heikkoja anoen rauhaa, sillä te olette voitolla ja Jumala on kanssanne. Hän ei tee tekojanne mitättömiksi.” Muslims make peace only when they think that they are weaker than their enemy and their enemy is all the unbelieving (non-Muslim) world! Islam is not a religion of peace, but it is a religion of war and it means death or slavery to all other people but Muslims by religion.
http://www.youtube.com/watch?v=d6cnrGlXL6c&feature=related Muhammad - Messenger of God or Satan? (2nd video)
http://www.youtube.com/watch?v=ikhRkO6DYKw&feature=related Huge Mistake destroy the Quran watch it (Ishmael is not included among the prophets, since all the prophets have come from Abraham, Isaac and Jacob, not from Ishmael, says the Quran. Muslims teach that Ishmael was a prophet even though he was not. They also teach that Adam also was a prophet and a messenger of Allah, but he could not have been, since all the prophets descend from Abraham and Adam did not descend from him, since he was the first man on the Earth and Abram is a descendant of Adam...)

http://www.youtube.com/watch?v=d6cnrGlXL6c&NR=1 Muhammad - Messenger of God or Satan? (Qu’ran 53:19,20, “Satanic Verses” have been put by Satan to the mouth of Muhammad and he was not aware of it. Qu’ran, Sura 15:39-45, says that Satan cannot put words into the mouth of true servants of Allah and make them fall and commit sin. Since Satan had authority over Muhammad and put words into his mouth, Muhammad cannot have been a true prophet of God or he has not been serious uttering the Verses of Quran, which means that the Quran cannot be the Word of God.)

http://www.youtube.com/watch?v=v20VvP19kCI&teature=related Salman Rushdie Reads from "The Satanic Verses"

http://www.youtube.com/watch?v=H81WySBEhRU&feature=related allah deceived christian to believe Jesus died for them. According to Quran Jesus did not die on the cross. (4:156-158.) In these verses Jews call Jesus their Messiah and the Messenger of Allah. He is not a messenger of Allah to Jews and Jews do not accept or acknowledge Allah as God, so the Quran and Allah in the Quran tell us something that is not true.

http://www.balaams-ass.com/alhaj/yitha.htm Stephen Van Nattan, Allah, Who Is He?

http://www.youtube.com/watch?v=U2_akih-Xks A Few Words From The Religion of Peace and Tolerance  (Islamic teachings found in the Quran)

http://www.islam-101.org/ "Islam-101 tells what the Koran teaches about Jesus."

http://www.hyperhistory.net/apwh/essays/comp/cw05korantorah.htm Rit Nosotro, The Torah and the Koran.

http://www.bible.ca/islam/islam-bible-50000-errors.htm Brother Andrew, Islam – Truth or Myth? There are not 50,000 errors in a Bible, as Jehovah’s Witnesses claim!

 

Idiots Guide To Islam,

http://www.inthenameofallah.org/

http://www.youtube.com/watch?v=DPRoyXcot28&feature=related Who is Allah? - Part 3

http://www.youtube.com/watch?v=QYwqWuY3LDI&feature=related Myth of Islamic Civilization - Part 21

http://www.youtube.com/watch?v=fHB0PsEZQkY&feature=related Quranic Contradictions of Biblical Events - Part 23

http://www.youtube.com/watch?v=v4hV1GdKw48&feature=related The Satanic Quran – Part 24

 

World dominion and the third world war
http://www.youtube.com/watch?v=YcPfBQCT40M&feature=related  John Hagee, World War 3 (1 of 5)

http://www.jihadwatch.org/archives/017819.php Jihad Watch.org, August 17, 2003. Saudi cleric: Allah wants Islam to rule the world.

http://www.youtube.com/watch?v=gGpJC3f3UHk&mode=related&search MemriTV Project, Palestinian Friday Sermon by Sheik Ibrahim Mudeiris, Palestinian Authority TV, Mauy 13, 2005. (Palestinian Sheik: "Islam Will Rule U.S/U.K, Jews Are AIDS")

http://www.terrorismawareness.org/islamic-mein-kampf/ Terrorism Awareness Project, The Islamic, Mein Kampf.

http://www.youtube.com/watch?v=p9otrfo1SZg&mode=related&search Islam: What Do Radical Muslims Want?

http://www.youtube.com/watch?v=CUezKsBCRbk&feature=related Ahmadinejad, Memri TV, Chants in Iran: Death to America, the infidel

http://www.stopahmadinejad.com/videos/chants-in-iran-death-to-america-the-infidel/ (sama kuin edellä)

http://www.youtube.com/watch?v=S_K8KjVxkaY&feature=related Ahmad Bahr, Acting Speaker of the Palestinian Legislative Council, (Islam: Oh Allah, Kill all Jews and Americans!).

http://www.youtube.com/watch?v=sqmaSmgjn8s&feature=related CBN News, Islam - The World's Most Intolerant Religion.

 

Islam against Israel and the Western Democracies

http://www.youtube.com/watch?v=7Fvot4Xoyno&feature=related Islam: Why We Want to Kill You - Walid Shoebat - Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=BV4gTHPV-dQ&mode=related&search American News Today.com, Glenn Beck: Muslims Praying Inside Iraqi Mosques

 

Terror and terrorists

http://www.youtube.com/watch?v=HSv0Fobk0i4 Muhammad says just give me the money and I won't kill you?

http://www.youtube.com/watch?v=KNVFOliGwFE (Saintbirgitta.com, Robert Spencer, Ex-suicide bomber WARNS America)

http://www.brusselsjournal.com/node/382  The Brussels Journal, Paul Belien, 22.10.2005, Jihad Against Danish Newspaper.

http://www.youtube.com/watch?v=AFAkmsszTD8&feature=related Iraqi TV, February 2003, The sermon of pure hatred.

http://bravenewfilms.org/blog/7788-your-doctor-could-be-a-terrorist Fox News, National Healthcare: Breeding ground for terror. (Your doctor could be a terrorist)

http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2007/07/05/nterror405.xml Telegraph.co.uk, John Steele, 6.7.2007. 45 Muslim doctors planned US terror raids

http://eye-on-the-world.blogspot.com/2007/07/45-muslim-doctors-planned-us-terror.html Eye-on-the-world.blogspot.com, 5.7.2007, 45 Muslim doctors planned US terror attacks attacks.

http://www.youtube.com/watch?v=L5RK_8PkzTw&feature=related Muslim doctors in your country doing what watch this.

http://www.glen-jenvey.com/ Glen Jenvey Fight Against Terrorism Al Qaida Exposed.

http://www.terrorismawareness.org/what-really-happened/ Terrorism Awareness Project Feature Presentation, What really happened in the Middle-East?

http://www.rawa.org/f-hang.htm Taliban-style public hangings in "liberated" Afghanistan.

http://video.google.com/videoplay?docid=2515587181120245843&q=%22Channel+4%22+duration%3Along Dispatches – Undercover Mosque (duration 48:04).

http://video.google.com/videoplay?docid=8662467646661149069&q=obsession&hl=en  HonestReporting.com, A Wayne Kopping Film, Obsession, Radical Islam’s War Against The West. (39:01)

http://www.youtube.com/watch?v=dhqPJCdj42I&NR=1  abcNEWS.com, Taliban Terrorists - Insurgents Training Camp
http://www.youtube.com/watch?v=UufTBjgEE5Q&feature=related The Real Islam? Muslims supporting terror in London Protest

http://www.youtube.com/watch?v=X0gBTEwATwU&mode=related&search Brigitte Gabriel part 2.

http://www.youtube.com/watch?v=uwj0KY7wwXk&mode=related&search thecrossover.tv, Former Muslim Terrorist Who Became Christian.

http://www.youtube.com/watch?v=lk6VgFg-EK4&mode=related&searc Hitler and Mufti (of Jerusalem), why does Islam hates Jews and Christians?

http://www.thereligionofpeace.com/ Islam, the religion of peace (pictures).

http://www.youtube.com/watch?v=b32piz5fMk8&mode=related&search Suicide Killers : Pierre Rehov

http://www.jcpa.org/jl/vp508.htm Jonathan D. Halevi, Al-Qaeda's Intellectual Legacy: New Radical Islamic Thinking Justifying the Genocide of Infidels.

http://users.hubwest.com/prophet/islam/bloody.htm ACMTC Staff, Bloody Islam

http://www.youtube.com/watch?v=odvRlLZrlJ4&mode=retated&search Beware, Children of Jihad.

http://www.youtube.com/watch?v=Y7v1C0VUhyA&feature=related The Cult of the Suicide Bomber.

http://www.youtube.com/watch?v=saZs3ZXYTsM&feature=related AP, Somalia Suicide Bombers.

http://www.youtube.com/watch?v=ify8QEPUQtg&feature=related EUROPE UNDER ATTACK

 

JTF.org
http://www.youtube.com/watch?v=8xCMWPztz38&feature=related  Jewish Task Force, www.JTF.org, Illegal Immigration: Close Encounters With the Third World
http://www.youtube.com/watch?v=F-P9auELzyk&feature=related  JTF.ORG, Blacks: Darlings of the America-Hating Media

http://mosquewatch.blogspot.com/2007/07/muslim-doctors-of-death.html JTF.ORG, Muslim doctors of death.

 

Muslim Rage Boys
http://www.youtube.com/watch?v=CUezKsBCRbk&feayure=related Chants in Iran: Death to America, the infidel
http://www.youtube.com/watch?v=qm02UAgEJFs  Dedicated to the world famous Islamic Rage Boy™ and his love
http://www.youtube.com/watch?v=LCV_Wo_nSVQ Tribute To Islamic Rage Boy and Islamic Protestors FUNNY!

 

Answering-islam.org,

http://answer-islam.org/ShowLetter.htm INVESTIGATING ALLAH by Silas.

http://www.answering-islam.org/Silas/slavery.htm Slavery in Islam

 

Slavery in Islam

http://www.answering-islam.org/Silas/slavery.htm Answering-islam.org, Slavery in Islam

http://www.youtube.com/watch?v=zMGjJJhHvqY&NR=1 Islam and Slavery #20, inthenameofallah.org

http://uk.youtube.com/watch?v=L_PB0lg2TSc Slave trading – Sudan
http://www.youtube.com/watch?v=zMGjJJhHvqY  Muslim Black slavery - Islam slave history of Black Africa

http://www.youtube.com/watch?v=oqVwXvfxqTw In Islam Muhammad burns people alive
http://www.youtube.com/watch?v=KNwhbo451YM ISLAM TRICKS AFRICA INTO SLAVERY

http://www.youtube.com/watch?v=KNwhbo451YM&NR=1 ISLAM TRICKS AFRICA INTO SLAVERY
http://www.youtube.com/watch?v=5f6wHZPuYJ4 Slavery and Islam
http://www.youtube.com/watch?v=W6CGinM_vtU Young Sex Slaves in islam, wow
http://www.youtube.com/watch?v=orTiW5Tz0V8 Islam: Sex with slaves = ok.

http://www.youtube.com/watch?v=A4BNp7biCnk&feature==related No racism in Islam, Koran loves blacks.

 

Muslim rapists and criminals in Europe and Scandinavia

http://www.youtube.com/watch?v=ReQWikKf3n4 Muslim Rape Epidemic in Sweden and Norway

http://www.youtube.com/watch?v=byQD8VPhvdM Sweden - Islam's victory in Europe (Fox News)

http://www.youtube.com/watch?v=maHSOB2RFm4&mode=related&search Killing of Non-Muslims is Legitimate (British Mullah)

 

Children’s education in Islam and Palestine
http://masada2000.org/ChildrenOfPalestine.html  Masada200.org, Children of Palestine.

http://www.youtube.com/watch?v=hYlncP3Tz4w&creature=related Modern Terrorism! Kindergarten Or Terror Camp? (MemriTV.org)

http://www.somebodyhelpme.info/palikids/palikids.html Hitlerjugend - The Nazi, Jew-Hating Indoctrination of Palestinian Children.
http://www.youtube.com/watch?v=_hBuiSP8X6E&eurl Children of the Future Jihad
http://www.youtube.com/watch?v=Em-MnAYiEWk&mode=related&search Palestinian Mobile Watch, Teaching Children to die for Allah in Palestine and Lebanon.
http://www.youtube.com/watch?v=M529qurtDY0&mode=related&search Bahrain TV, Memritv.org, Teaching Hatred to Palestinian Children.
http://www.youtube.com/watch?v=nhbHVEGnYD8&mode=related&search Memritv.rog/ Iqra TV, Saudi-Arabia, Child Bashmallah on Prophet Muhammad and the Jews. (Muslim Sesame Street V: Pepsi Cola, the Apes, Pigs and Jews)

http://www.youtube.com/watch?v=kMcHiVHf3R0&NR=1 Teaching Palestinian children how to kill Jews

 

Exorcism, witchcraft

http://www.youtube.com/watch?v=t9Tg9kn9hZ0 Islamic exorcism

http://www.faithfreedom.org/Gallery/10.htm Faithfreedom.org, cf. 1Kings 18,28: Do Muslims serve Baal or what are they doing in this picture?

 

Islam Watch

http://islam-watch.org/Videos/index.html Islam Under Scrutiny by Ex-Muslims, A Collection of Videos on Islam.

 

MemriTV.org

http://www.memritv.org/ The Middle East Media Research Institute

 

Miscellaneous sites
http://www.youtube.com/watch?v=sSnnz_O7RKY&feature=related CNN FOX NEWS Allah forbids eating PIGS SO WE DONT EAT A JEW. An Islamic doctor is
teaching: ”Monkeys and pigs are not animals, but they are people who have changed their shape”. Pigs and apes are Jewish and Christian people according to Muslim doctors and Qu’ran. Qu’ran, 2:65, “And well ye knew those amongst you who transgressed in the matter of the Sabbath: We said to them: "Be ye apes, despised and rejected."
Lehmän suura 2:65: “Tehän tiedätte joukossanne ne, jotka rikkovat sapatin ja joille Me sanoimme: »Muuttukaa halveksituiksi apinoiksi!»”

http://www.youtube.com/watch?v=5eCPMD_4hCk Muslims are Lazy (memritv.org)

http://www.youtube.com/watch?v=geZCsTezm_U&mode=related&search The truth of Islam Liars Liars. (Muslims in Australia: polygamy and misuse of social welfare by taxpayers’ funds).

http://www.youtube.com/watch?v=WnVsBUZQXFM&mode=related&search 3 words to disprove the false religion of Islam.

http://www.faithfreedom.org/gallery.htm Pictures of Islamic War And Hatred Against All People.

http://www.history.com/minisite.do?content_type=mini_home&mini_id=56121 Lost Book of Nostradamus – Pure rubbish, says I. (Roskatietoa siitä, että Nostradamus olisi ennustanut 9/11 2001 terroristi-iskun WTC-torneihin ja Pentagoniin Yhdysvalloissa).

http://www.youtube.com/watch?v=KtG7-0mKG4c&mode=related&search American News Today.com, Headline Prime, Justified Jihad, (Glenn Beck At His Best Exposes The 'Yes, But...' Muslims.)

http://www.youtube.com/watch?v=QeeaB8A_ApE&mode=related?search Islam the Antichrist Religion

http://www.flex.com/~jai/satyamevajayate/index.html SATYAMEVA JAYATE (TRUTH ALONE TRIUMPHS

http://www.biblebelievers.org.au/moongod.htm biblebelievers.rorg/ Yeshua Communications Network, Allah – the Moon God.

 

Other sites than those of Islam

http://www.abort73.com/HTML/I-case.html  The case against abortion

http://www.africancrisis.org/Photos.asp AfricanCrisis.Org: Photo Gallery & Video Archive
http://www.apologeticsindex.org/ Apologetics Index : Apologetics and Cult Information