Jeesus ja Muhammed Koraanissa

 

..ja kuka etsii toista uskontoa, muuta kuin Islamia, sitä ei koskaan tulla hyväksymään ja tuomionpäivänä hän tulee olemaan yksi häviäjistä” (Koraani 3:85)

On pakollista uskoa Profeetta Muhammedin profeetiuteen (saaws). Kertonut Abu Hureira (ra): Allahin lähettiläs (saaws) sanoi: ”Kautta Hänen (Allahin) Kenen kädessä Muhammedin (saaws) sielu on, ei ole ketään Juutalaista tai Kristittyä (tällä hetkellä elävistä ihmisistä Muhammedin saaws jälkeen) jotka kuulevat minusta ja sitten kuolevat uskomatta viestiin minkä kanssa minut lähetettiin (Islamin Monoteismi) paitsi että he tulevat olemaan helvetin (tulen) asukkaita.” (Sahih Muslim, the book of Faith, (uskon kirja) vol 1, Hadith (perimätieto) Numero. 240)

“ Totisesti, he jotka kieltävät uskon (eivät usko Allahiin ja Profeetta Muhammediin (saaws) Allahin lähettiläänä ja kaikkeen siihen mitä hän on tuonut Allahilta), eivät heidän omaisuutensa, eivätkä heidän jälkeläisensä hyödytä heitä Allahia vastaan. He ovat tulen asukkaita, sinne he joutuvat ikuisesti jäämään.” (Koraani 3:116)

”Oi te joille on annettu kirjoitus (Juutalaiset ja Kristityt)! Uskokaa siihen mitä Me olemme ilmoittaneet (Muhammedille saaws) vahvistaen sen mikä on (jo) teillä, ennen kuin Me pyyhimme pois teidän kasvonne (tehden ne niin kuin niskat; ilman nenää, suuta,silmiä) tai kiroamme teidät, niin kuin Me kirosimme sapatin rikkojat. Sillä Allahin määräykset käyvät varmasti toteen”. (Koraani 4:47)

”Totisesti, Allah ei anna anteeksi, että Hänelle asetettaisiin kumppaneita (palvonnassa), mutta Hän antaa anteeksi kaiken muun kenelle Hän tahtoo; ja kuka asettaa Allahille kumppaneita palvonnassa, hän on totisesti keksinyt valtavan synnin”.

Profeetta (saaws) sanoi, ”Allah tulee sanomaan helvetintulen asukkaalle, joka tulee saamaan pienimmän rangaistuksen, ’Jos sinulla olisi kaikki mitä on maailmassa, antaisitko sen lunastuksena, että vapauttaisit itsesi sillä (pelastaisit itsesi tästä tulesta)?’ Hän tulee sanomaan, ’Kyllä’. Sitten Allah tulee sanomaan, ’Kun olitte Aatamin selkärangassa, Minä pyysin teiltä paljon sitä vähemmän, (olla palvomatta muita paitsi Itseäni), mutta te välttämättä halusitte palvoa muita paitsi Minua.’” (Sahih Al-Bukhari, Vol. 4 Hadith Numero 551).

”Ja Hän Allah tulee opettamaan hänelle [’Isa (Jeesukselle)] kirjan ja Al-Hikmah ( Sunnan, virheettömän Profeettojen puheen, viisauden), (ja) Tooran ja Evankeliumin. (Koraani 3:48) ” ja Hän tulee tekemään hänestä [’Isa (Jeesuksesta)] lähettilään Israelin lapsille (sanoen): ” Olen tullut luoksenne Herramme merkin kanssa, että muotoilen teille savesta, linnun hahmon ja hengitän siihen, ja siitä tulee lintu Allahin luvalla. Ja parannan hänet joka syntyi sokeana, ja spitaalisen, ja tuon kuolleen eläväksi Allahin luvalla. Ja kerron teille mitä te syötte, ja mitä te varastoitte koteihinne. Totisesti, tässä on tunnusmerkki teille, jos uskotte. (Koraani 3:49)

”Ja olen tullut vahvistamaan sen mikä oli ennen minua Toorasta, ja tekemään teille sallituksi osan siitä mikä oli teille kiellettyä, ja olen tullut luoksenne todisteiden kanssa jotka ovat Herraltanne. Joten pelätkää Allahia ja totelkaa minua. (Koraani 3:50) ”Totisesti! Allah on minun Herrani ja teidän Herranne, joten palvokaa Häntä (Yksin). Tämä on suora tie. (Koraani 3:51)

 
 
11.05.2011