"Luojan" kartta

 

Venäläiset tutkijat väittävät tehneensä uskomattoman löydön, 120 miljoonaa vuotta vanhan ilmakuva-kartan. Joka tapauksessa Bashkirin valtionyliopiston tutkijoiden löytö on kiistaton todiste muinaisten kehittyneiden sivilisaatioiden olemassaolosta. Kyseessä on suuri v. 1999 löytynyt, tuntemattomalla tekniikalla tehty laatta, kohokuvakartta. Vastaavanlaisia karttoja on nykyajan sotilaspiireillä.

Kartta esittää rakenteita, joita voidaan verrata nykyajan siviili-insinöörien työn tuloksiin: se käsittää noin 12 000 km pitkän kanavaverkoston, patoja, sulkuja ym. Kanavien lähellä nähdään kulmikkaita rakenteita, joiden tarkoitus on jäänyt epäselväksi.

Kartta sisältää myös joitakin kirjoituksia. Tutkijat uskovat niiden olevan jotain vanhaa Kiinan kieltä, vaikkakin ne on tehty tuntemattomilla hieroglyfimerkeillä. Niitä ei ole edes yritetty lukea eikä tulkita.

"Mitä enemmän tiedän, sen paremmin ymmärrän, etten tiedä niistä mitään.." sanoo professori Alexandr Chuvyrov Bashkirin valtionyliopistosta.

Laatta koostuu kolmesta kerroksesta. Pohjaosa on 14 cm vahvuinen, tehty lujasta dolomiitista, keskikerros, jota tutkijat pitävät kiinnostavimpana, on tehty diopsidilasista. Mitä enemmän laattaa on tutkittu, sen enemmän mysteereitä on ilmennyt. Siinä voidaan nähdä jättimäisiä kastelujärjestelmiä, jokien lisäksi 500m levyisiä kanavia ja 12 sulkua leveydeltään 300-500m, 10km pituisia ja erittäin syviä. Sulkujen tarkoitus on ilmeisesti ollut koota vettä valtavat määrät ja kuljettaa sitä eri puolille. Siihen verrattuna nykyinen Volga-Donin kastelujärjestelmä vaikuttaa perin vaatimattomalta. Fyysikko Alexander Chuvyrov olettaakin, että nykyään kyetään rakentamaan vain osittain vastaavia rakennelmia.

Laatan ikää on vaikea määrittää edes suurinpiirtein. Radioaktiiviset menetelmät hylättiin, koska sen myöhempiin kerroksiin käytetyt uraanimittaukset näyttivät erilaisia aikoja. Epäselvyyttä aiheuttivat myös laatan pinnasta löytyneet kaksi simpukankuorta, joista toisen iäksi arvioitiin noin 500 miljoonaa vuotta ja toisen 120 miljoonaa vuotta (evolutiivisten taukoiden perusteella).

Lähde: http://www.s8int.com/page7.html

 
08.08.10