Sivistyneet luola-ihmiset

 

Yleisen käsityksen mukaan ns. 'kivikauden' ihmiset olivat sivistymättömiä luola-ihmisiä, joilla ei ollut juuri minkäänlaista kulttuuria. Tämä käsitys pohjautuu suurelta osin evoluutioteorian pohjalle rakentuvaan kehitysaikatauluun, ja toisaalta tutkijoiden taipumukseen sivuuttaa ne löydökset, jotka ovat ristiriidassa tämän yleisen paradigman kanssa. On kuitenkin olemassa huomattava määrä todistusaineistoa, jonka perusteella voidaan päätellä, että nuo 'luolaihmiset' olivat kehittäneet suorastaan uskomattoman monipuolisen kulttuurin ja että toisaalta arkeologiset ajoitukset eivät kaikilta osin ole kovinkaan luotettavia.

 
 

Aiheesta on julkaistu kirjojakin. Yksi niistä Michael Cremon   Forbidden Arheology.   Sivustolle s8int.com/ puolestaan on kerätty valtava määrä aiheeseen liittyvää aineistoa, joka osoittaa melko vakuuttavasti, etteivät nämä ihmiset suinkaan olleet alkukantaisia villi-ihmisiä vaan sivistyneitä ja monipuolisen kulttuurin omaavia. Heidän piirroksistaan voidaan mm. todeta, että miehet ja naiset pukeutuivat monenlaisiin asuihin kuten kylpytakkeihin, käyttivät saappaita, hattuja, vöitä, takkeja ja erilaisia koristeellisia päähineitä.

 
 

Useimmilla miehillä oli siististi ajeltu parta, joillakin myös viikset tai pukinparta. Naisilla oli tyylikkäitä kampauksia. Niin miesten kuin naistenkin vaatteet olivat tyylikkäitä ja jalkineina käytettiin mm. polvenkorkuisia saappaita. Ns. Cro-Magnon -kaudelta tunnetaan myös vanhin ratsastajaa esittävä piirros.

 
 

Tunnetaan myös satoja eri puolilta maailmaa peräisin olevia, alkuperäisasukkaiden tekemiä piirroksia, joissa näkyy eri tyyppisiä dinosauruksia, joskus jopa yhdessä ihmisten kanssa. Olisi hyvin epätodennäköistä, että ne kaikki olisivat pelkkää mielikuvitusta, koska useimmat 'dinot' vastaavat melko tarkoin tutkijoiden nykyään tuntemia, mutta hävinneitä lajeja. Looginen johtopäätös onkin, että dinosaurukset ja ihmiset ovat vuosituhansia sitten eläneet rinnakkain. On myös lukuisia silminnäkijöiden havaintoja, jotka viittaavat siihen, että joitakin näistä sukupuuttoon kuolleiksi oletetuista otuksista olisi vieläkin olemassa.

 
 
 
 

Hyvin vanhoiksi ajoitetuista (satojen tuhansien, jopa miljoonien vuosien ikäisistä) kerrostumista on löydetty esineitä, jotka muodoltaan, tekotavaltaan ja materiaaliltaan ovat lähes nykyaikaisia. Niiden suhteen ainoa looginen johtopäätös on, että kyseisten geologisten kerrostumien ajoitus on pahasti pielessä.

 

 
 
 
 

Monet muinaiset rakennelmat edellyttävät vähintäänkin nykyiseen verrattavia tekniikoita. Miten esim. siirreltiin muinaisen Baalbekin valtavia kivijärkäleitä?

 
 
 
 

Tunsivatko muinaiset ihmiset jopa atomivoiman? Kertovatko vedenalaiset monumentit Nooan ajan tulvan alle peittyneistä rakennelmista? Elikö muinoin Raamatun mainitsemia jättiläisiä? Kaikkea tätä ja paljon muuta löytyy mm. sivustolta http://s8int.com

Aiheesta lisää suomeksi:
Outoja ilmiöitä
Chauvetten luolamaalaukset.htm  
 
 
23.10.07