Ihmisiä 300 miljoonaa vuotta sitten?

 

Ikivanha ruuvi

'Totuuden paljastavalla' Disclose.tv -sivustolla kerrotaan venäläisten tutkijoiden löytäneen v. 1998 Moskovan lähistöltä meteoriitin jäännöksistä ruuvin, jonka iäksi arvioitiin 300 miljoonaa vuotta!

Noin 1 cm pituinen ja halkaisijaltaan 3 millinen ruuvi oli selvästi nähtävissä kiven pinnalla. Aluksi tutkijat olettivat sen olevan peräisin jostain maatalouskoneesta, mutta ruuvi oli kiinteästi kiinni kivessä.
  Ruuvia tutkittiin useiden tutkijoiden voimin, jotka tulivat siihen tulokseen, että sen on täytynyt olla tuossa kivessa pitkiä aikoja, koska sen rauta- ja pii-atomit olivat hajaantuneet ympäriinsä. Röntgensäteet paljastivat, että ruuvia ympäröivä kivi oli samanlaista, kuten myös samalta alueelta tutkitut muut kivinäytteet.
  Löytöä on tutkittu innokkaasti eri puolilla Venäjää olevissa tieteellisissä laitoksissa geologien, fyysikkojen, paleontologien ja mineralogien toimesta ja todettu, että ruuvi on ollut sedimentissä jo ennen kuin se kovettui kiveksi. Kaikki löytöä tutkineet teknikot vakuuttivat, että ruuvi oli keinotekoisesti valmistettu eikä luonnollisten prosessien aikaansaama.

Uusia teorioita ihmislajin iästä

Samalla sivustolla kerrotaan myös tutkimuksista joiden perusteella ihmislaji olisikin satoja miljoonia vuosia vanha, eikä vain 1,7 miljoonaa, kuten nykyään uskotaan! Todisteina tuodaan esiin mm. ns. Castenedon kallo Italiassa, mikä on ajoitettu keski-plioseeniajalle eli n. 3-4 miljoonan vuoden ikäiseksi, Turkmenissa tehdyt löydöt ihmisen ja dinosaurusten rinnakkaisista jalanjäljistä, mitkä tutkijoiden mukaan ovat peräisin Jura-kaudelta, jonka uskotaan olleen n. 195-145 miljoonaa vuotta sitten sekä Nevadan triaskautiset ihmisen jalanjäljet, jotka on ajoitettu 205-250 miljoonan vuoden ikäisiksi.

Oheiset, myös Venäjältä löydetyt koneenosat puolestaan on ajoitettu 400 miljoonan vuoden ikäisiksi!

Tällaisista teorioista käy ilmi yhtäältä tutkijoiden sokea luottamus yleisten ajanmääritysmenetelmien luotettavuuteen ja toisaalta ne osoittavat ihmisen eläneen samoihin aikoin - ja ehkä jopa ennen - dinosauruksia ja että kulttuuri ja sivilisaatio ovat olleet ihmiskunnan ominaisuus melkein alusta lähtien.

Lähde:
www.disclose.tv/news/


13.08.2012