Loiko Vatikaani islamin?

 

Entisen jesuiittapapin, Alberto Riveran kertomus on hämmästyttävää luettavaa. Hän väittää Vatikaanissa ollessaan saaneensa suorastaan uskomattomalta kuulostavia tietoja siitä, miten islamin usko sai alkunsa katolisen kirkon toimesta. Tietolähteekseen hän ilmoittaa korkea-arvoisen kardinaalin Augustine Bean.

Riveran mukaan roomalaiskatoliset halusivat kolmannen vuosisadan lopulla saada kiihkeästi haltuunsa Jerusalemin kaupungin, joka uskonnollisen historiansa ja strategisen asemansa takia katsottiin arvaamattoman kalliiksi aarteeksi. Niinpä oli kehitettävä hanke, jotta Jerusalemista tehtäisiin roomalaiskatolinen kaupunki.

"Suuri käsittelemätön ihmisvoiman lähde, joka voisi tehdä työn oli Ismaelin lapset. Arabiraukat kellistettiin uhriksi erääseen viisaimmista suunnitelmista mitä koskaan on kehitetty pimeyden voimien kautta.”

Sekä juutalaiset että Rooman hallitus vainosivat varhaiskristittyjä pysäyttääkseen heidän leviämisensä. Kun juutalaiset sitten nousivat kapinaan, Rooman armeijat murskasivat Kenraali Tiituksen johdolla Jerusalemin v. 70 jKr. ja tuhosivat juutalaisten palvontakeskuksen, Jerusalemin Temppelin, täyttäen siten Jeesuksen ennustuksen (Matt. 24:2). Temppelin tilalla sijaitsee nyt islamin toiseksi pyhin paikka, Kalliomoskeija.

Kristittyjen vainot osoittautuivat hyödyttömiksi niin kauan kuin he olivat valmiita antamaan elämänsä alttiiksi evankeliumin puolesta. Ainoa tapa horjuttaa tätä luottamusta, oli luoda jäljitelty "kristillinen" uskonto. Rooman uskonto oli itse asiassa lähtöisin muinaisesta Babyloniasta, joten kaikki mitä tarvittiin oli kasvojen muutos. Se ei tapahtunut yhdessä yössä, mutta alkoi ns. "kirkkoisien" kirjoituksilla. Roomalaiskatolilaisuus, jota Raamattu kuvailee nimellä "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistusten äiti" (Ilm. 17:5) nostettiin syrjäyttämään evankeliumi.

Augustinus sai Pohjois-Afrikan piispaksi tultuaan kokonaisia arabiheimoja kääntymään katolisuuteen. Näiden joukossa kehiteltiin idea saada arabeille oma profeetta.

Vatikaanin pyrkimystä saada haltuunsa Jerusalem estivät juutalaisten torjuva suhtautuminen sekä Pohjois-Afrikan kristityt. Vatikaanin oli siis keksittävä keino molempien eliminoimiseksi. Sitten huomattiin, että Pohjois-Afrikan arabien paljoudessa olisi sellainen ihmisvoiman lähde, joka voisi tehdä tämän likaisen työn. Tukikohtina - etsittäessä ja tuhottaessa kristittyjen omistamia Raamatun käsikirjoituksia - käytettiin katolisia luostareita.

Profeetta, Muhammed.

"Vatikaani halusi luoda arabeille Messiaan, jonkun, jonka he voisivat nostaa esiin suurena johtajana, karismaattisen miehen, johon he voisivat liittyä ja joka mahdollisesti yhdistäisi kaikki ei-katoliset arabit taakseen, loisi mahtavan armeijan ja valloittaisi Jerusalemin paaville.”

Muhammedin nuoruudesta tiedetään vain, että vartuttuaan vanhemmaksi hän ryhtyi paimeneksi ja keräili villimarjoja erämaasta. Kaksikymmentäviisivuotiaana hänen setänsä suositteli häntä erään rikkaan Khadíjah -nimisen lesken talouteen ja liiketoimintaan. Aikaa myöten hän meni lesken kanssa naimisiin, vaikka tämä oli häntä huomattavasti vanhempi. Tehdessään Khadijah'n puolesta liikematkoja Muhammed tutustui Palestiinaan ja Syyriaan sekä niiden pakanauskontoihin.

Riveran mukaan Khadijah oli harras katolinen joka antoi varansa kirkolle ja oli sen jälkeen eläkkeellä eräässä luostarissa. Edelleen Rivera väittää, että Khadijah'lle oli annettu toimeksianto: Hänen oli löydettävä loistokas nuori mies, jota Vatikaani voisi käyttää luotaessa uutta uskontoa ja messiasta Ismaelin lapsille. Tähän tehtävään sopivaksi nähtiin Muhammed, ja Khadijah'in serkku nimeltä Waraquah, joka myös oli uskollinen roomalaiskatolinen, asetettiin tärkeään rooliin, Muhammedin neuvonantajaksi. Hänellä oli suunnaton vaikutus Muhammediin, joka valmistautui "suureen kutsumukseensa” opiskelemalla 'Pyhän' Augustinuksen tekoja.

Muhammedille kerrottiin, että juutalaiset olivat hänen vihollisiaan ja että vain roomalaiskatoliset olivat tosi kristittyjä. Hänelle opetettiin, että muut itseään kristityiksi kutsuvat olivat oikeastaan katalia petkuttajia ja heidät pitäisi tuhota. Monet muslimit uskovat tämän yhä. Vatikaanilla oli myös katolisia arabeja pitkin Pohjois-Afrikkaa levittämässä kertomusta eräästä suuresta, joka nousisi kansan joukosta ja olisi heidän Jumalansa valitsema. Muhammed alkoi sitten saada "jumalallisia ilmestyksiä" ja hänen vaimonsa katolinen serkku Waraquah auttoi tulkitsemaan niitä. Riveran mukaan näin syntyi Koraani.

"Matkoillaan Muhammed joutui kosketuksiin erään uskonnollisen liikkeen kanssa, joka vaikutti Mekassa, Medinassa ja Táifissa. Mekan quraish-heimo palvoi kuun jumala Al-ilahia ja hänen kolmea tytärtään Latia, Uzzaa ja Manatia. Islamilaisen Bukhari Hadithin (Islamin kirjoitetun perimätiedon) 3:658 ja 5:583:n mukaan Ka'bahiksi kutsuttu, kankaaseen kääritty musta meteoriitti oli noin 360:n epäjumalan palvonnan keskipiste. Ihmiset rukoilivat viisi kertaa päivässä Ka'bahia kohti kääntyneinä ja paastosivat osan päivää yhden kokonaisen kuukauden ajan. Jo ennen islamin syntyä arabit tekivät pyhiinvaellusmatkoja ('Umrah) Mekkaan. Sitä, ettei tehnyt 'Umrahia pidettiin yhtenä suurimmista synneistä.

Yksi Ka'bahin 360:stä epäjumalasta oli Allah. Nimi oli luultavasti lyhentynyt arabiankielen sanasta Al-iláh, joka oli quraish-heimon korkein jumala. Quraish-heimo erosi muista aurinkojumalaa ja kuun jumalatarta palvovista pakanoista siinä, että he palvoivat kuun jumalaa ja hänen vaimoaan, auringon jumalatarta. Allahin nimeen solmittiin liitot ja sopimukset ja vannottiin valat ja suoritettiin kaikkein pyhimmät menot." (www.arvioikaa.com/islam.html)

Muhammedin toiminnan viidentenä vuotena hänen seuraajiaan kohtasi vaino, koska he kieltäytyivät palvomasta epäjumalia Kaabassa. Jotkut neuvoivat Muhammedia pakenemaan Abessiniaan. Sen katolinen kuningas, Negus suhtautui muslimeihin hyväksyvästi, koska Muhammedin näkemykset neitsyt Mariasta olivat niin lähellä roomalaiskatolista oppia. He saivat siis suojelun katoliselta kuninkaalta Muhammedin ilmestysten takia. Myöhemmin Muhammed valloitti Mekan ja Kaaban ja puhdisti ne muiden epäjumalista.

Muhammed väitti saaneensa Allahilta näyn, jossa sanottiin: "Sinä olet Allahin sanansaattaja." Tämä aloitti hänen uransa profeettana ja sen jälkeen hän väitti saaneensa monia sanomia. Lopulta Muhammed kuoli, mutta islamin usko levisi. Muutamat hänen kirjoituksistaan pantiin Koraaniin, toisia ei koskaan julkaistu. Ne ovat nyt korkea-arvoisten islamin uskon pyhien miesten (ajatollahien) käsissä. Kardinaali Bean mukaan näitä kirjoituksia vartioidaan, koska ne sisältävät runsaasti tietoa Vatikaanin osuudesta islamin luomiseen. "Molemmilla tahoilla on niin paljon tietoa toisistaan, että sen paljastumisen aikaansaama skandaali johtaisi molempien uskontojen tuhoon.”

Koraanissa Kristusta pidetään vain profeettana. Jos paavi kuitenkin olisi Hänen edustajansa maan päällä, hänen täytyi myös olla Jumalan profeetta. Tämä sai Muhammedin seuraajat tuntemaan pelkoa ja kunnioitusta paavia kohtaan toisena "pyhänä miehenä".

Paavi laati julistuksia, joissa antoi arabikenraaleille luvan hyökätä ja valloittaa Pohjois-Afrikan kansat. Vatikaani auttoi rahoittamalla näitten massiivisten islamilaisten armeijoiden rakentamisessa ja antoi niille kolme suosikkitehtävää:

  • Eliminoida juutalaiset ja tosi kristityt (joista he käyttivät nimitystä infidels=vääräuskoiset)
  • Suojella augustinolaisia munkkeja ja roomalaiskatolisia.
  • Valloittaa Jerusalem "Hänen Pyhyydelleen" Vatikaanissa.
Islamin valta kasvaa

Ajan myötä islamin valta kasvoi. Juutalaisia ja tosi kristittyjä tapettiin ja Jerusalem joutui muslimien käsiin. Katolisia vastaan ei kuitenkaan hyökätty tänä aikana. Mutta kun paavi vaati Jerusalemia itselleen, muslimit kieltäytyivät! Arabikenraalien sotilaallinen menestys oli tehnyt heidät niin mahtaviksi, ettei paavi voinut heitä enää pelotella - mikään ei nyt saanut olla heidän omien suunnitelmiensa tiellä.

Waraquah'in johdolla Muhammed kirjoitti, että Abraham uhrasi poikansa Ismaelin. Raamatun mukaan Aabraham aikoi uhrata Iisakin, mutta Muhammed poisti omavaltaisesti hänen nimensä ja pani sen tilalle Ismaelin nimen. Tämän ja Muhammedin näyn seurauksena muslimit rakensivat Kalliomoskeijan Ismaelin kunniaksi. Se rakennettiin Jerusalemin temppelin paikalle ja siitä tuli Islamin uskon toiseksi pyhin paikka. Tätä paavi ei tietenkään katsonut hyvällä. Hän sai nyt todeta, ettei se, mitä he olivat luoneet, ollut enää heidän kontrollissaan. Hän jopa kuuli heidän kutsuvan "Hänen Pyhyyttään" vääräuskoiseksi.

Muslimikenraalit olivat päättäneet valloittaa maailman Allahille ja kääntyivät nyt kohti Eurooppaa. Heidän lähettiläänsä lähestyivät paavia pyytäen häneltä paavillista julistusta, joka antaisi heille luvan valloittaa Euroopan maat.

Tämä oli Vatikaanille liikaa. Ajallinen valta ja maailman kontrolloiminen oli katsottu paavin perusoikeudeksi. Hän ei voinut ajatella sen jakamista noiden kanssa, joita hän piti pakanoina ja niinpä sota oli väistämätön. Paavi nosti esiin armeijansa, jota hän kutsui ristiretkeläisiksi, lyödäkseen takaisin Ismaelin lapset katolista Eurooppaa kahmaisemasta. Ristiretket jatkuivat vuosisatoja ja Jerusalem luisui pois paavin käsistä.

Turkki, Espanja ja Portugali vallattiin islamin voimien avulla. Portugalissa eräs vuoristokylä nimettiin - Muhammedin tyttären kunniaksi - "Fatimaksi". He eivät tuolloin aavistaneet, että siitä tulisi maailmankuulu.

Vuosia myöhemmin muslimiarmeijat olivat asemissa Sardinian ja Korsikan saarilla hyökätäkseen Italiaan, mutta kenraalit totesivat edenneensä jo liian kauas. Oli aika neuvotella rauhasta. Neuvottelujen tuloksena muslimien sallittiin miehittää Turkki "kristityssä" maailmassa, ja katolisten sallittiin miehittää Libanon arabimaailmassa. Oli myös sovittu, että muslimit saisivat rakentaa moskeijoita katolisiin maihin ilman keskeytystä, niin kauan kuin roomalaiskatolisuus kukoistaisi arabimaissa.

Kardinaali Bean kertoman mukaan "sekä muslimit että roomalaiskatoliset sopivat estävänsä ja tuhoavansa yhteisen vihollisensa, Raamattuun uskovat kristityt lähetyssaarnaajat.”

Vatikaani rakensi vihaa myös arabimuslimien ja juutalaisten välille. Ennen heidän oli elettävä yhdessä rauhanomaisesti, mutta nyt islamilainen yhteisö katseli Raamattuun uskovaa lähetyssaarnaajaa paholaisena, joka tuo myrkkyä Allahin lapsille. Tämä selittää, miksi vuosien palvelutyö noissa maissa tuottaa edelleen niin vähän tuloksia.

Fatiman ilmestys.

Vatikaanin seuraava suunnitelma oli kontrolloida islamia. Yhden ison ongelman muodosti Portugali, joka vuonna 1910 oli tulossa sosialistiseksi. Punaliput ilmaantuivat katukuvaan ja lisääntyvä määrä ihmisiä oli kirkkoa vastaan. Jesuiitat näkivät hyväksi sekoittaa Venäjä tähän asiaan, ja siinä avuksi tuli ns. Fatiman ilmestys, joka saattoi esittää avainosaa myös islamin saamisessa 'Äiti-Kirkkoon'.

llmestys tapahtui Fatimassa vuonna 1917. Tämä "Neitsyen" ja "Jumalan Äidin" ilmestyminen sai joukot innostumaan ja sen tuloksena sosialistinen Portugali kärsi romahduksen. Katoliset alkoivat maailmanlaajuisesti rukoilla Venäjän kääntymistä ja Jesuiitat keksivät liittää Fatimaan ns. novenat eli monipäiväiset rukoilut, joiden nojalla he saattoivat suorittaa retkiä kautta Pohjois-Afrikan ja luoda hyviä suhteita muslimimaailmaan. Arabit ajattelivat, että he olivat kunnioittamassa Muhammedin tytärtä, ja juuri sitä jesuiitat halusivat heidän uskovankin.

Fatiman näystä seurasi myös, että Paavi Pius XII määräsi natsiarmeijansa murskaamaan Venäjän ja ortodoksisen uskonnon ja tekemään Venäjästä roomalaiskatolisen. Muutama vuosi hävityn II maailmansodan jälkeen Paavi Pius XII säikytti maailmaa hämärällä aurinkonäyn tanssilla, pitääkseen Fatiman uutisissa. Se oli suuri uskonnollinen show, jonka maailma nielaisi.

Paavi Pius oli ainoa, joka näki tämän näyn. Sen tuloksena Sininen Armeija on kuitenkin kasvanut maailmanlaajuiseksi, miljoonia uskollisia käsittäväksi yhteisöksi roomalaiskatolisia, jotka ovat valmiita jopa kuolemaan siunatun neitsyen takia. Mutta odotettavissa on vielä jatkoa: Jesuiitat ovat suunnitelleet Neitsyt Mariansa ilmestymään 4-5 kertaa Kiinassa ja Venäjällä sekä pääilmestymisen USA:ssa.

Mitä tekemistä tällä on islamin kanssa? Huomaa piispa Sheenin lausunto:

" Leidimme ilmestyminen Fatimassa merkitsi käännekohtaa maailman 350 miljoonan muslimin historiassa. Tyttärensä kuoleman jälkeen Muhammed kirjoitti, että hän "on pyhin kaikista naisista paratiisissa, Mariasta seuraava."

Piispa uskoo, että Neitsyt Maria halusi tulla tunnetuksi Meidän Leidi Fatimanamme merkkinä ja lupauksena siitä, että muslimit, jotka uskovat Kristuksen neitseestä syntymiseen, tulevat uskomaan Hänen jumaluuteensa. Piispa Sheen osoitti, että pyhiinvaellus -neitsytpatsaat Meidän Leidistämme Fatimasta, oli vastaanotettu ihastuksella Afrikassa, Intiassa ja muuallakin muslimien taholla, ja että monet muslimit ovat nyt tulossa roomalaiskatoliseen kirkkoon.

Katoliset kiistävät

On selvää, että katolisen kirkon taholta on pyritty kiistämään nämä Riveran väitteet. On mm. esitetty, ettei Rivera olisi ollut Vatikaanissa jesuiittapappina. Monet valokuvat ja lehtiartikkelit näyttäisivät kuitenkin puhuvan toista:   www.spirituallysmart.com/alberto.html


Riveran virallinen passi osoittaa, että hän on ollut katolinen pappi.

Hänen väitetään myös muuttaneen ja korjaillleen kertomuksiaan, minkä katsotaan tekevän hänestä kertojana epäluotettavan. Cornerstone Magazinen toimittaja Gary Metz kirjoitti Riverasta hyvin kriittisen artikkelin, jossa hän väittää mm. seuraavaa:

- Riveran tekstit ovat 'historiallista sekasotkua' mukaan luettuna huijaus, luottokorttivarkaus ja kelvottomien shekkien kirjoittaminen. Hänet on pidätetty New Jerseyssä ja Floridassa ja Espanjan poliisi etsii häntä 'huijausten ja petosten takia'. USA:ssa v. 1967 hän väitti keränneensä rahaa espanjalaiselle opistolle, mutta raha ei koskaan tullut perille. Hän on muuttanut väitteitään: v. 1964 hän sanoi jättäneensä katolisen kirkon v. 1952, mutta myöhemmin hän kertoi sen tapahtuneen v. 1967. Siitä huolimatta hän oli samana vuonna mainostanut katolisuutta eräässä lehtihaastattelussa. Katolinen kirkko kiistää, että Rivera olisi ollut katolinen pappi tai piispa. Hänellä tiedetään olevan vain yksi sisar Lontoossa, eikä tämän nimi ole Maria eikä hän ole elänyt nunnaluostarissa. Riveran väitetään myös olleen naimisissa Carmen Lydia Torres -nimisen naisen kanssa, josta avioliitosta hänella on kaksi lasta, vaikka hän itse kertoo eläneensä papillisessa selibaatissa Espanjassa.

Metzin, kuten muidenkin katolisten kriitikoiden, vastaväitteet kohdistuvat suurimmaksi osaksi Riveran persoonaan; hänen esittämiään paljastuksia ei ilmeisesti ole kyetty kumoamaan. Saattaa tietenkin olla, että Rivera on ollut hieman 'huolimaton' kertoessaan yksityiselämäänsä liittyvistä asioista ja ehkä hän on myös jonkin verran värittänyt jesuiittoihin liittyviä kertomuksiaan, mutta tuskin se muuttaa itse pääasiaa miksikään. Katolisen kirkon muinaiseen Babyloniin ja pakanauskontoihin viittaavat tavat ja rituaalit ovat niin selvästi nähtävissä, ettei niitä voi olla huomaamatta. Siitä esimerkkejä täällä.

Tältä pohjalta lähtien ei ole vaikea uskoa, etteikö katolinen kirkko olisi todella valtapyrkimyksissään halunnut hävittää kilpailevat uskonnot, mukaan lukien alkukristillisyys. Ja mikäpä siinä olisi ollut parempi menetelmä, kuin saada aikaan korvaava uskonto, islam. Sen voimassaoloaika olisi kuitenkin rajallinen, sillä lopullinen päämäärä on saada koko maailma yhden, katolisen, uskon alaisuuteen.


Lisäys: (27.05.2011)

Alberto Rivera pantiin jo lapsena katoliseen pappiskouluun. Ensimmäisen kerran hän alkoi epäillä kirkkoa kun hänen äitinsä teki kuolemaa ja näki siinä yhteydessä pelottavia olentoja. Pappi teki kaikkensa, mutta ei pystynyt häntä auttamaan. Alberto päätti kuitenkin jatkaa opintojaan pappisseminaarissa uskoen löytävänsä sieltä vastauksen epäilyihinsä.

Riveran kertoman mukaan jesuiitat johtavat katolista kirkkoa ja pyrkivät hävittämään kaikki muut uskonnot. Heillä on lukuisia yliopistoja ympäri maailman, joissa monet protestanttisetkin papit ja saarnaajat ovat hankkineet koulutuksensa.

Paavit pitävät itseään Jumalan veroisina ja pyrkivät hallitsemaan maailmaa. "Paavin pitää olla maailman hallitsija" kirjoittaa Augustinus kirjassaan 'Jumalan kaupunki' v. 420 jKr. "Paavi on aurinko, universumin hallitsija. Kuu heijastaa hänen kirkkauttaan, asukkaiden tulee kumartaa häntä." Paavilla uskotaan Jeesuksen edustajana olevan pyhä oikeus kontrolloida väestöä koulutuksen, politiikan ja sotilaallisen vallan avulla.

Seminaarissa vain opettajat saivat lukea Raamattua. Eräs oppilas kuitenkin antoi Riveralle Raamatun, jota tämä sitten luki salaa peiton alla. Hän alkoi vähitellen huomata, etteivät katolisen kirkon opit olleetkaan Raamatun mukaisia. Hän kertoo, kuinka inkvisitio oli esim. kieltänyt kristilliset kotikokoukset; niistä saattoi jopa saada kuolemanrangaistuksen noituus-syytösten perusteella. Hänet oli kuitenkin niin aivopesty, että hän siitä huolimatta suostui inkvisition vakoojaksi ja siinä tehtävässä tuhoamaan protestanttikirkkoja.

Riveran mukaan jesuiittojen soluttautuminen jatkuu vielä nykyäänkin. Kohteina ovat mm. helluntailaiset ja baptistit sekä fundamentalistiset ja karismaattiset lahkot. Liikkeen tietokannassa on jokaisen protestanttisen pastorin ja seurakuntalaisen nimi. Suomessa siihen on kerätty mm. kaikkien EU-vastustajien nimet. Tarkoituksena on katolisen kirkon avulla saada aikaan uusi NWO-superkirkko ja lopulta hävittää kaikki sen vastustajat. Keinoina käytetään mm. vastustajien maineen pilaamista ja/tai eristämistä esim. saattamalla heidät huonoon valoon. Murhakaan ei ole poissa laskuista; tapahtuu esim. kolari, hoitovirhe tai annetaan väärä lääkitys.

Rivera kertoo paljon siitä työstä, mitä hän teki hävittäessään protestanttisia seurakuntia. Lopulta hän kuitenkin löysi Raamatusta kohtia, jotka panivat hänet ajattelemaan asioita uudelleen ja saivat hänet muuttamaan mielensä täysin.

Lähteet:
www.chick.com/catalog/
www.chick.com/articles/
Ks. myös:
www.maallikkoapuri.blogspot.com/  
 
01.02.09,   päivit. 27.05.2011