Sori olen myöhässä, junasta puhkesi rengas!

Mulla oli yöllä koiranpentu pureskellut silmälasit. Löysin maton alta metallisangat mytyssä ja linssit (onneksi lasiset) irrallisena. Koska minulla on heikko näkö -10 ja -11 eli ts. sokea ilman laseja, jouduin menemään optikolle ja myöhästyin töistä.

Selitys meni läpi, koska laseja ei saatu oikaistua suoraksi ja jouduin olemaan 2 viikkoa vinoilla laseilla töissä enne kuin sain uudet.

Meillä ei ole työnatajaa, on vain kellokortti ja osastonjohtajia. Asiakkaita on tai ei ole riippuen siitä onko kukaan sairastunut tai ollut onnettomuudessa

Ei huvittanu tulla aiemmin.

Vaimolla oli just ovulaatio ja ollaan yritetty lasta 7 vuotta

Koira söi autonavaimet, elektroninen

Eilen illalla oli kapakassa niin mukavaa, tuli herättyä vasta kello 12.00. Sori.

Liukuvat työajat.

Iski malediivialainen pilkkukuume

Niinkauan kuin maksetaan osinkoja niin ei tartte mennä töihin...jatkakaa..

Miksi minun pitää olla ajoissa jos pomot tulee vasta lounaan jälkeen jos silloinkaan

Vaimolle on hyvä sanoa, että olen rakastajattaren luona. Rakastajattarelle kerron, että olen kotona vaimoni luona. Oikeasti olen vain aina töissä !

Tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista.

"Vaimo nukku päällä enkä päässyt pois alta ennen kun käänsi kylkeä" Aikoinaan yks työkaveri selitti noin. Uskoin heti kun olin nähnyt vaimon, oli se kokero sitä luokkaa.

Tietullit esti töihin tulemisen (humalaisella äänellä).

"Lähdin normaalisti aamulla autolla töihin. Naapurin riihen peltikatonlumet olivat romahtaneet alas ja meni toista tuntia lapioida siihen auton mentävä kulku".

Niin, sain normaalit haukkumiset työnjohtajalta, valehtelijan maineen jne. Tympäisi kovin, olin hiestä märkä ja puhuin totta.

Työpaikoilla lähtökohta on aina, että duunari lintsaa ja valehtelee. Kaikki duunarit toki uskovat, että johtaja on yllättäen koko maanantain liikeneuvotteluissa jossain paikassa X.....

Oli polkupyörästä kastunut tulppa niin ei lähteny pyörä käyntiin. Yläasteella meni läpi "vähän" yksinkertaiselle opettajalle.

Haenko lopputilin vai tarvitaanko siihen lähete ?

Min cykel gick sönder.

Lorvikatarri iski enkä päässyt aamiaispöydän penkistä irti... Liukuvat työajat, kukaan mitään huomauttele, jos vähän myöhemmin töihin lipuu, kunhan ei huuhaapalavereista myöhästy. Tervetuloa valtion palvelukseen, kaikki muutkin laiskiaiset !

V*tutti lähtä töihin. En tiedä uskoiko pomo. En kysynyt.

En saanut lasta ajoissa hereille ja se kiukutteli vaatteiden kanssa ja mateli matkan päiväkodille...tiedättehän nämä uhmaikäiset lapset...

Ajattelin sitten vastaavasti lähteä hieman aikaisemmin kun tulin aamulla myöhemmin.

Ei sille ihminen mitään voi jos töistä myöhästyy. Jumalalla on tarkka suunnitelma meidän jokaisen kohdalle, ja siinä on aikataulutkin mukana. Jos Jumala on katsonut, että myöhässä töihin hän tänään saapuu, niin sitten saapuu, minkäs teet. Työantaja on voimaton Herran tahdon edessä.

Koko yön oli satanut vettä rajusti.Kaveri tuli töihin myöhässä reilusti,jolloin pomo julmisteli myöhästymistä.Kaveri pyysi silmät punaisina kohteliaasti anteeksi ja valitteli,ettei päässyt aikaisemmin,kun ovi oli turvonnut kiinni.Pomon pokka petti ja ei naurultaan jatkanut juttua.

En saanut vaimoa ajoissa hereille ja se kiukutteli vaatteiden kanssa ja mateli matkan päiväkodille, eikun valtionhallintoon...tiedättehän nämä vaihdevuotiset naiset...

Vieläkin joskus myöhästyy siitä syystä, että linja-auto hajoaa kesken matkan. Tai sitten bussi tulee alusta asti myöhässä, koska ei ole päässyt varikolta ajoissa matkaan jonkun vian takia. Ja kun se on ainut linja, joka menee tiettyyn paikkaan, myöhästyy aina, jos bussilla on jotain ongelmia. Nuo ongelmat on kyllä kaikkien tiedossa, ja samalla siinä myöhästyy muutkin matkustajat.

Kärsin itse varmaan kaikkein eniten jatkuvasta myöhästelystä. En kai ole ollut elämäni aikana kertaakaan ajoissa töissä tai missään muuallakaan, paitsi lentokentällä. Olin terapiassakin asian vuoksi, mutta apua ei tullut.

Nykyään olen yli 50-v, johtavassa asemassa, joten olen jo luopunut toivosta. Monet potkut tuli nuorena tämän asian takia. Onneksi työnantajat lopulta huomasivat, että olen silti pätevä tyyppi, joten ura lähti nousuun myöhästelystä huolimatta.

Mietin koko päivän, että mitä tekisin ja päätin tulla tänne.

Vilkaisin aamulla peiliin enkä mielestäni nähnyt siellä ketään. Joten luulin että olin jo mennyt.

Sorry, kilpailijalta soitettiin juuri ja pyydettiin työhaastatteluun.

En voinut tulla töihin, koska en päässyt junasta ulos vaan menin aseman ohi. Juna oli vaan niin täys ihmisiä. Tai en voinut tulla, koska yöllä oli tullut niin paljon lunta enkä päässyt asemalle.

Tässä teille täydellinen myöhästyminen joka valitettavasti ei ole selitys vaan ihan totta. Tapahtui se klassinen eli nukuin pommiin. Valitettavasti oli myös juuri se aika vuodesta kun kellot muutettiin tunnilla eteenpäin ja kun siis heräsin kello 9 "vanhaa aikaa" niin se olikin jo oikeasti klo 10. Sitä sitten oltiin töissä joskus vähän vaille 11. (piti olla viim. klo 9)

Kun kello ei soinut luulin, että on vapaa päivä. Olen tosin nukkunut töissä ylitöitäkin.

Asiantuntijatehtävissä ei ole kellokorttia. Töissä ollaan riittävä määrä, jotta projekti tulee hoidetuksi.

Työaikojen seuraaminen on jotenkin "vanhanaikaista". Kuka hemmetti niitä ehtii seurata ?

Oma selvitys mahdolliseen myöhästymiseen on vilpittömän rehellinen: "Oli vähän muita juttuja"

Niin kova vastatuuli, että kun otti askeleen eteenpäin niin meni kaksi taakse..

Ai joo, en muistanut ilmoittaa edellispäivänä että emäntä on yövuoron jälkeen 8 aamulla töissä. En siis voinut jättää 4 vuotiasta nukkuvaa lasta yksin kotiin kun itse olisi pitänyt olla jo 6 duunissa...

Joskus yläasteella perussyy myöhästymiselle oli, että potkukelkasta lähti ketjut.

Yleishyödyllinen rokuli on tekninen vika. Niinhän nämä herratkin selittelevät.