Pohjanmaan Aluejaosto

 

Pohjanmaan aluejaosto on perustettu 1996, jolloin yhdistystä lähti puuhaamaan joukko asiasta innostuneita henkilöitä, joilla oli ainakin yksi yhdistävä tekijä: kiinnostus Tanskandoggeihin.

 

Aluejaostomme on koko olemassaoloaikansa kehitellyt erilaisia toimintoja omille jäsenilleen, kuten koulutuksia, illanviettoja, luentoja, jne.  Mahdollisuuksiemme mukaan osallistumme myös pääyhdistyksen tapahtumien järjestämiseen (mm. Värinäyttelyt 1998, 2004 ja 2009, top 20 2002 ja 2004, PeJuVet ja Open Show 2001).

Vuosittain pyrimme järjestämään Match Show:n, jolla mm. kartutamme aluejaoston varoja.

 

Jäseniä Pohjamaan aluejaostolla on tällä hetkellä 47 (2010). Toimimme lähinnä Etelä-Pohjanmaan alueella, jossa enin osa aktiivijäsenistämme asuu. Olemme tosin järjestäneet koulutuksia myös mm. Maalahdessa, Vaasassa ja Tervajoella. Reviiriä laajennetaan tarpeen mukaan, eli kun halukkaita löytyy, koulutuksia yms. järjestetään myös "Seinäjoen talousalueen" ulkopuolella. Koska aluejaostomme on suhteellisen nuori, olemmekin jatkuvasti pyrkineet kehittämään toimintaamme. Toimintamme koostuu lähinnä erityyppisistä koulutustilaisuuksista, kuten esimerkiksi tottelevaisuus- ja näyttelykoulutuksista, luennoista ja erilaisista retkistä. Olemme myös kokeilleet tutustumisen muodossa mm. agilityä sekä maastoviehejuoksua.
 

Ilolla olemme panneet merkille koulutustilaisuuksissa näkyneet "uudet kasvot ja kuonot", perus-aktiiviväen lisäksi. Pyrkimyksenämme on pitää Pohjanmaan aluejaosto kaikille doggi-ihmisille sopivana kerhona, jonne voi tulla ikään, kokoon tai väriin katsomatta (ihmisen tai koiran) ja kokea olevansa tervetullut joukkoomme.

Toivotammekin kaikki uudet ja nykyiset jäsenemme mukaan tuleviin rientoihimme, joita on luvassa melkoinen määrä jatkossakin. Jäsenistön toiveita koulutuksista ja muusta pyritään täyttämään mahdollisuuksien mukaan, eli ota rohkeasti yhteyttä kehen tahansa johtokunnan jäseneen ja kerro toiveesi.

 

Terveisin Pohjanmaan aluejaoston johtokunta