Samlet Bamela

 

"Bamela"

 

Synt. 1.10.2002

 

om. Mikko & Anna Lehtimäki

kasv. Tarja Samaletdin, Kennel Samlet

 

 

”Bamsu”  on ensimmäinen doggimme, joka tuli meille keväällä 2003 n. viiden kuukauden iässä.

 

Bamela on todellinen hieno nainen: tassuja ei sovi kastella edes märällä nurmikolla, joten pissaamatta voi olla jopa vuorokauden jos on tarve. Koirakavereitten kanssa tämä ”hieno nainen” voi vähän riehaantua ja tuntuu, että Bamela on se ”kersa” verrattuna

Bamelan kaveriin ja asuintoveriin Amandaan (Samlet Midnight Sun).

 

Bamsun koirakavereita on Amandan lisäksi 15-vuotias kultainennoutaja Eve, 5-kuukautinen cockerspanieli Moona ja sekarotuiset urokset Hessu, Roope ja Topi. Tämän lisäksi Bamela tapaa mielellään doggiuroksia doggitapaamisissa, muista dogginartuista Bamsu ei enää nyt vanhempana niin välitä, paitsi tietysti Amandasta.

 

Bamsu on meidän perheessä selvästi ”Papan” (Mikko) koira. ”Mamalla” (Anna) ei nyt niin ole väliä kunhan antaa joskus ruokaa ja päästää pihalle. (Ruokaa ei mielellään liian usein, koska syöminen varsinkin aamulla on liian raskasta hommaa Bamsun mielestä, kun on paljon mukavampaa maata sohvalla.)

 

Meidän siis ei tarvitse huolehtia Bamelan linjoista: hieno neiti pitää itse itsensä laihana.

 

Bamelan lempiharrastus on juokseminen täysillä metsässä ja sitten pyöriminen selällään varpujen seassa ja tätä Bamela harrastaakin lähes joka päivä. Myös talon ympäri juokseminen on mukavaa kunhan ei ole liikaa lipputankoja, niihin saattaa joskus hiukan törmätä.

 

Myös näyttelyissä Bamela on käynyt, mutta ei ole vielä saavuttanut suurta menestystä.

Tuomarit väittävät ”hienoa neitiä” liian laihaksi ja siroksi.

 

Pah!… Bamsu sanoo: Koska nainen voi muka olla liian laiha?