Great-Golden´s Makowiec

 

"Mako"
 

s. 26.9.2006


Om: Jaana Nikoskinen
Kasv. Helena Riekkinen, Kennel Great-Golden´s

 


Mako on eloisa ja villi nuori poika, jolla hormonit hyrrää liiankin kanssa. Muutoin Mako on lempeä ja leikkisä sydäntenvalloittaja, mitä nyt äijämeininkiä löytyy välillä liikaa toisten urosten seurassa. Mako rakastaa saunomista, pehmoleluja ja keppejä.

Jo pentuna Makolla oli ongelmia selän kanssa, oli todella pitkään aikalailla takakorkea. Nykyään nikamat vetää selässä lukkoon usein, ja koko takapää on jäykkä. Nivelravinne Arthoflex on ainakin nyt vähän helpottanut tilannetta, samoin kuin kiropraktikko Matts Holmströmistä oli apua. Vauhtia nämä ongelmat eivät kuitenkaan ole hidastaneet, päinvastoin mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän on virtaa ( aivan kuten "mummonsakin").

Makosta löytyy hieman mammanpojan vikaa, ja ikävä ja paniikki iskee helposti jos mamma yhtä-äkkiä häipyy näköpiiristä. Luonnetestissä käynyt, tuloksena 142p., ei miinuksia, kehuja mm. laukasuvarmuudesta (+++). Näyttelyihin emme ole selän takia lähteneet. Flyball:a olemme joskus kokeilleet, pojan kärsivällisyys ei pitkälle riittänyt. Muutoinkin lenkillä muistaa hihnakäyttäytymisen korkeintaa viikon jaksoissa kerrallaan, joskus unohtuu monta kertaa päivänkin aikana. Mutta hauskaa tämän veitikan kanssa on aina!