SAAVUTUKSET

Omistuksessamme on ollut parikymmentä koiraa. Näistä on kymmenkunta muotovaliota ja neljä kaksoisvaliota. Vuodenvoittajia on viisi, juniorivoittajia kaksi ja Junkkari voittajia vuonna -88 Pruukin Api josta on tullut kaksi Junkkari-voittajaa vuonna -90 Pruukin Donna ja vuonna -94 Pruukin Kirre ja kakkosena Pruukin Korleone.

Tuontikoirien avulla on saatu uutta verta ja geenipohjaa. On tuotu Saksasta, Ruotsista ja Norjasta yhteensä viisi narttua ja yksi uros. Myös muiden tuomia tuontikoiria on käytetty jalostukseen. Saksassa on käyty myös astuttamassa. Tällä jalostustyöllä on koirien luonteet ja metsästysominaisuudet saatu paranemaan ja pysymään hyvinä.

Suomen Kennelliitto on arvostanut kasvattaja työtämme myöntämällä Vuolasvirta-palkinnon kasvattiemme saavutusten johdosta vuonna 1995.

Koiristamme kolme on saanut kultaisen käyttöjalostuspalkinnon ja vielä yhteenkin olisi ollut mahdollisuus mutta Alma joutui lähtemään liian aikaisin pois. Kolme palkinnon saanutta ovat samaa narttulinjaa eli Swarttjonna's Helsky, tytär Pruukin Api ja Apin tytär Pruukin Kirre ja vielä samasta linjasta Apin tytär Pruukin Outa, Outavainu kennelin kantanarttu ja Apin tytär Pruukin Hipi joka on Vesakon kennelin kantanarttu.