Etusivu
Manteli
Merlin
Koti
Harrastukset
Uutiset
Mantelin kuvia
Merlinin kuvia
Linkit

Vieraskirja
Lue
Kirjoita 

 

 

 

Edendane´s Merry-Go-Round

Syntynyt: 16.1.2006
Sukupuoli: Uros
Väri: Keltainen
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Sydän: Ok (5.11.2007)

Lempinimet: Tirppa, Potsi, Hiiviö
Omistaja: Johanna Hänninen
Kasvattaja: Teija Salmi-Aalto, Edendane´s

Näyttelyt
täältä
Painotaulukko täältä


   

Merlin saapui pitkän odotuksen jälkeen 12.3.2006. Merlin on energinen pakkaus ja nauttii touhuta sekä muiden koirien että meidän ihmisten kanssa. Rohkeutta tältä pikku hiiviöltä ei puutu, vaan kaikkiin asioihin suhtaudutaan innokkaasti! Merlin rakastaa kaikkia ihmisiä, varsinkin lapset ovat ihania :)

Merlin on todella valloittava persoona, jonka huumorintaju riittää pitkälle. Välillä Merlin leikkii sylikoiraa, ja istuttaa takapuolensa "sievästi" sekä emäntänsä, että vieraiden syliin. Välillä myös omistajilta vaaditaan hyvää huumorintajua, kun Merlin keksii ajankulukseen pieniä "tihutöitä", kuten lattiamattojen suikalointia ;)

Merlin tulee kivasti toimeen kaikkien koirien kanssa, eikä innokkuutta puutu tutustua, jos joku koira lenkillä tulee vastaan. Välillä Merlin on vähän liiankin innokas tutustumaan, vaikka vastaan tuleva koira olisikin "puollustuskannalla". Uhma-ikäkin alkaa olla käsillä, ja välillä Merlin kokeilee, josko saisi määrätä hiukan enemmän, tuloksia kuitenkaan saavuttamatta ;)

Harrastuksena Merlinillä on lähinnä näyttelyt. Lisäksi Merlin nauttii metsässä juoksemisesta, joten Seinäjoen metsiköt ovat tulleet tutuiksi. Toko kuuluu myös olennaisena osana Merlinin arkipäivään, kuitenkin ihan vain omaksi iloksi, tavoitteita ei olla asetettu ;) Lisäksi käymme aktiivisesti Pohjanmaan Tanskandoggien tapaamisissa ja koulutuksissa, ne miellyttävät niin emäntää kuin Merliniäkin.


Merlin kesällä 2007