Etusivu
Manteli
Merlin
Koti
Harrastukset
Uutiset
Mantelin kuvia
Merlinin kuvia
Linkit

Vieraskirja
Lue
Kirjoita 

 

 

 


28.7.2009 Onpa vierähtänyt aikaa siitä, kun on sivuja päivitelty! Paljon on ehtinyt tapahtua tänä aikana. Manteli on kasvanut hurjasti ja ensimmäiset juoksunsakin juossut kesäkuussa. Näyttelyissä on käyty ja Merlinin osalta menestys on ollut todella upeata :)

5.10.2009 Merlinistä tuli Norjan muotovalio :)

1.9.2008 Viime perjantaina meidän perheellä oli jännittävä päivä: Meille muutti keltainen Tanskandoggi tyttö nimeltään Manteli. Manteli tuli meille sijoitukseen, omistajana Teija Salmi-Aalto. Mantelin virallinen nimi on Chic Carelia's Deborah, kasvattajana Anne Rautiainen-Holm Kiimingistä (kennel Chic Carelia's). Merlin ei alkuun ollut kovinkaan innostunut uudesta päiväunien häiritsijästä, mutta on nyt jo suopunut tilanteeseen jakaen lelunsa pikku prinsessan kanssa :) Tylsiä päiviä meillä ei varmasti tule olemaan tämän tytyn kanssa, siitä pitää huolen tyttösen mahtavat "murtautumistaidot". Tätä flikkaa ei taideta ihan helposti jättää porttien taa ;)

5.7.2008 Kotiuduimme eilen Ruotsista näyttelyreissulta. Merlin osallistui erikoisnäyttelyyn ja Maailman Voittaja-näyttelyyn. Erkkarissa Merlin sai AVO EH:n, ja MV:ssa Merlin oli upeasti AVO ERI1, VARA-SERTI & VARA-CACIB!!!! JIHUU!!!! Mieletön reissu! :) Suuret kiitokset Super-handlereille Miikalle ja kasvattaja-Teijalle! Kiitokset myös Edendane's porukalle hyvästä seurasta matkan aikana!

21.4.2008 Käväisimme viikonloppuna näyttelyreissulla Virossa, paikkana Sillamäe. Merlin pärjäsi upeasti: AVO ERI1, PU1, ROP, SERTI ja EST MVA!! Ryhmäkehissä Merlin nostettiin 6 parhaan joukkoon, mutta ei sitten sijoittunut.
Takaisin Suomeen tullessamme osallistuimme myös Jyväskylän KV-näyttelyyn, ja tuloksena VAL ERI2, PU4 ja VARA-CACIB :) Kyllä saa olla ylpeä tästä mamman pikku pojasta!

13.4.2008 Olimme eilen Kankaanpäässä näyttelyssä ja Merlin pärjäsi loistavasti! Kotiin tuomisina oli AVO ERI1, PU3, SERTI, FIN MVA. Serti oli järjestyksessään kuudes ja nyt Merlinille aukesi tie valiokehiin :)

10.4.2008 Merlinin toipumisaika jalkaleikkauksesta on sujunut hyvin. Aluksi olimme hyvin maltillisia ja varovaisia liikunnan suhteen, enkä oikein uskaltanut päästää Merliniä edes vapaaksi juoksemaan, ettei vain uusia haavereita satu. Pikku hiljaa kuitenkin lähdimme tarpomaan lumihankeen ja metsään, ja metsälenkit ovatkin olleet avainasemassa kuntoutuksessa. Alku vuoden pikkuisesta, laihasta pojasta on siis kasvanut salskea nuori mies, joka nauttii edelleen "metsärallista" :)
Näyttelykausikin on alkamassa, ja pitkän näyttelytauon jälkeen suuntasimme viime viikonloppuna Turkuun PJV & Openshow:hun. Merlin voitti luokkansa KP:n kera ja oli upeasti PU2! :)

27.11.2007 Posti toi Suomen Kennelliitolta kirjeen: Merlinin lonkka- ja kyynärtulokset saapuivat. Eli lonkat B/B ja kyynärät 0/0 :)

5.11.2007 Kävimme Vihdissä Kai Skutnabbin vastaanotolla, jossa todettiin Merlinin jalan toipuneen hyvin. Parin viikon kuluttua saamme sitten kipsin pois :) Samalla käynnillä kuvautimme Merlinin lonkat ja kyynärät, ja lisäksi otettiin sydänultra. Sydän oli huippukunnossa, muista tuloksista lisää myöhemmin.
Tässä kohdin haluan esittää Suuret Kiitokset Kai Skutnabbille ja Jarmo Rintasalolle, sekä kaikille eläintenhoitajille, jotka hoitivat Merlinin jalkaa :)

22.10.2007 Mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtua kevään, kesän ja syksyn aikana! Sivujen päivitykset ovat olleet "retuperällä", mutta ehkä tämä tästä vielä... :)
Merlinin kanssa on kierrelty näyttelyitä ahkerasti kesän aikana, ja todella mukavalla menestyksellä! Plakkariin tuli parin kuukauden aikana useita Pu-sijoituksia sekä yhteensä 5 sertiä ja 1 vara-serti! Ja mamma on ollut niin ylpeä pojan saavutuksista! ;)
Tällä hetkellä olemme näyttelytauolla, koska Merlinin jalka leikattiin syyskuun alkupuolella sivunivelsiteen mentyä poikki, ja jalka on edelleen kipsissä. Mahdollisesti Marraskuun alussa kipsi saadaan pois ja siitä alkaa sitten jalan ja lihasten kuntoutus. Merliniä ei parin ensimmäisen leikkauksen jälkeisen viikon jälkeen ole kipsi häirinnyt juurikaan, ja jopa juoksisi kipsin kanssa, jos vain lupa annettaisiin!

9.2.2007 Aika kuluu ja vuosi vierähti niin, ettei huomannutkaan! Loppu vuodesta 2006 Merlin käväisi Seinäjoen, Jyväskylän ja Helsingin näyttelyissä pyörähtämässä. Sittemmin onkin "puhaltanut" uudet tuulet: Merlin muutti kerrostaloon Johannan kanssa ja Rico jäi asustelemaan Tuomon kanssa Pajuluomaan. Koirapojat tapailevat toisiaan kuitenkin satunnaisesti ja kyläilevät toistensa luona :)

27.8.2006 Olimme Merlinin kanssa Hämeenlinnan Kv:ssä. Aikainen aamuherätys (klo 2.50) ei loppuviimein haitannut lainkaan, sillä Merlin valloitti tuomarin sydämen ja ollen PEK1, KP ja ROP-pentu!! Kiitokset jälleen Teijalle, joka esitti Merlinin :)

12.8.2006 Lähdimme koko perhe Tanskandoggien värinäyttelyyn Piikkiöön. Päivä oli todella helteinen. Merlin jaksoi todella sinnikkäästi ja hienosti esiintyä porottavasta auringosta huolimatta, ja sijoituksena oli PEK1, KP, ROP-pentu ja BIS-2-pentu!! Kiitokset Päiville Merlinin esittämisestä :)

5.8.2006 Olimme Merlinin kanssa Helsingissä pentunäyttelyssä. Hienosti tämän pikkuhiiviön näyttelyura alkoikin: Merlin oli PEK1, KP ja VSP-pentu!! Kiitokset Teijalle Merlinin esittämisestä :)

12.3.2006 Haimme uuden perheenjäsenemme kotiin Järvenpäästä. Pojan nimi on Edendane´s Merry-Go-Round, alias Merlin. Kiitos Teija tästä valloittavasta persoonasta!8.2.2006 Pitkällinen haave toisesta dogista on toteutumassa :) Maaliskuussa meille muuttaa pieni keltainen doggi-poika, joka on syntynyt Tammikuussa 2006.

23.12.2005 Rico perheineen toivottaa oikein rauhallista ja kinkun tuoksuista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta :)
4.12.05 Osallistuimme Lakeuden kennelkerhon järjestämään match       showhun Lapualla. Rico yllätti ja osasi käyttäytyä :) Ricon sijoitus oli upeasti BIS-2!! 


28.11.05 Kävimme Ricon kanssa eläinlääkärissä korvatulehduksen ja omituisen patin vuoksi. Korvatulehdukseen saimme tippoja ja pattia hoidetaan antibiooteilla. Toivottavasti patti häviäisi kuurin myötä.

 11.11.05 Rico kastroitiin pitkän harkinnan tuloksena. Alla oleva kuva on otettu leikkauksen jälkeen kotona.