B.B. Steeds

ETUSIVU ###### TALLI ###### HEVOSET ###### KASVATUS ###### TOIMINTA


Tallin toiminta on tullut päätökseensä. Hevosten sivut päivitetään pikkuhiljaa muistosivuiksi. B.B. Steeds kiittää kaikkia mukana olleita yhteisistä vuosista. Kasvattiasioissa yhteyttä voi ottaa sähköpostitse bbsteeds@luukku.com. Huom! Vanha sähköposti, joka löytyy hevosten sivuilta, ei toimi!

Vaikka talli on lopettanut, hevosten sivut eivät tule poistumaan ellei jotain radikaalia tapahdu.


Tervetuloa tutustumaan virtuaaliseen trakehnereita kasvattavaan siittolaan, B.B. Steedsiin. Talli on perustettu kesäkuussa 2010 vanhan, unohtuneen Rowanberryn tilalle. Vanha Rowanberry oli hyvin pieni puoliveripainotteinen talli, jonka toiminta kuitenkin hiipui. Nyt pystyyn on noussut entistä ehompi, isompi ja laadukkaampi B.B. Steeds. Uusi talli pyörähti nopeasti käyntiin, ja aloitti samantien sekä kisa- että siitostoimintansa.

Kasvatustoimintamme pyörii pääpainotteisesti trakehnereiden ympärillä. Pyrimme jalostamaan rotua yhä paremmaksi ja kapasiteetikkaammaksi. Siksi tallistamme löytyykin vain ja ainoastaan laadukkaita este- ja kenttäratsuja, joilta ei puutu rohkeutta, nopeutta eikä potentiaalia. Me emme kasvata harrasteratsuja, vaan upeita kisaratsuja, joiden tulevaisuus on esiintyä valokeilassa. Käytämme jalostukseen silloin tällöin myös angloarabeja tai englantilaisia täysiverisiä. Tuomme ulkomailta uutta verta trakehnerkasvatukseen, emmekä harrasta massasukuisia hevosia tai niiden teettämistä.

Kisatoiminnan pyrimme pitämään aktiivisena, mutta hiljaisempiakin kausia varmasti tulee. Alussa järjestimme jaosten tauon vuoksi villejä estekisoja, mutta nyt jaosten palattua kaikki kisamme ovat jonkin jaoksen alaisia. Suurin osa kilpailuista on joko Esteratsastusjaoksen alaisia estekisoja tai Kenttäratsastusjaoksen alaisia kenttäkisoja.

B.B. Steedsin historiaan kuuluu myös ratsuponien pienimuotoinen kasvatus, mutta tämä innostus hiipui syystalvella 2010, eikä tallissa ole sen jälkeen kasvatettu muita kuin trakehnereita.


lumettomin terveisin:

re-elect (VRL-00218, ERI)

 » sähköposti
 » tutustu tallikoiriimme

 » tallimme on rekisteröity
tunnisteella BBST9517

 » yhteistyötallimme Lime

 » tutustu myös Parannan
hevosiin 

TAPAHTUU

23.2.2012: Nudefiction Steeds ja Lorriefair palkittiin tammikuun yleislaatuarvostelutilaisuudessa YLA2-palkinnolla, Roger Hexen ja Dark Czech YLA3-palkinnolla.

Winter SWA, Tjanina Ring ja Escoran Cyanide siirtyivät kisakäytöstä siitostamman hommiin. Joku onkin ehkä jo huomannut, että emme ole enää hetkeen ottaneet uusia varsoja talliimme. Trakehnerkauppa ei käy, markkinat ovat hiljentyneet, eivätkä varsat mene kaupaksi enää. Puolen vuoden sisällä emme ole saaneet yhtään tuoretta varsaa myytyä, vaikka käytössä ovat olleet parhaat hevosemme. Niinpä olemme tulleet siihen päätökseen, että uusia nuoria ei enää oteta talliin. Vielä on neljä nuorta jäljellä, jotka edelleen kisaavat erj:tä. Kun niiden kalenterit ovat täyttyneet, B.B. Steeds siirtyy pois kisakentiltä ainakin siksi ajaksi, että kauppa alkaa taas käydä ja uusia hevosia kannattaa ottaa talliin.

B.B. Steeds ei kuitenkaan lopeta toimintaansa, vaan yritämme saavuttaa edelleen meriittejä laatuarvosteluista, näyttelyistä ja kantakirjoista.

ulkoasun © re-elect
otsikon © daivive.net
taustan © Ritva VäänänenVIRTUAALITALLI - A SIM GAME STABLE