toppgrafik

Tervetuloa kotisivuillemme!

Tiedote

Ab Snickars on kala-alan yritys, jonka pääasiallinen toiminta koostuu kalan ostoista ja jalostuksesta sekä kaikenlaisen kalan myynnistä. Yritys perustettiin 01.05.78. Liikevaihto on 1 milj.euroa vuodessa. Meillä on kolme vakinaista työntekijää ja 5-10 kausiluontoista työntekijää. Lars Snickars on yrityksen toimitusjohtaja ja varatoimitusjohtajana toimii Yvonne Snickars.

Tuotevalikoimamme

Tuotteemme ostetaan noin 150 kalastajalta/kalantuottajalta , jotka työskentelevät Munsalan ja Närpiön välisellä rannikkoalueella. Ostamme m.m.lohta, siikaa, ahventa, haukea, taimenta, madetta, kuhaa, säynävää lahnaa. Suurin osa kaloista fileeroidaan ja toimitetaan Etelä-Suomen eri tukkukaupoille. Teemme myös kalaostoja suoraan muilta tukkukauppiailta, jolloin ostamme heiltä, lohta, silakkafileeitä ja erilaisia kalasäilöntätuotteita, silliä ja pakastekalaa. Valmistamme myös lipeäkalaa. Savukalamme (m.m. lohi, siika, taimen, silakka) savustetaan Sundomin savustamossa.

Tukkuasiakas

Toimitamme kalaa tukuttain koko maanlaajuisesti. Asiakkaidemme joukossa on RG-Line. Toimitamme tilaukset täsmällisesti omilla autoillamme ravintoloille, kouluille, sairaaloille, leipomoille. vanhainkodeille, kaupoille, huoltoasemille, työmaakeittiöille sekä julkisille laitoksille. Toimitukset suoritamme mieluiten aamupäivisin, mutta on myös mahdollista saada toimitukset iltapäivisin, mikäli niin halutaan.

Yksityisasiakas

Norra Vallgrundissa meillä on vähittäiskalakauppa, josta päivittäin voidaan ostaa tuoreita ja savustettuja kalatuotteita sekä kalasäilökkeitä, rapuja , eri kalojen mätiä j.n.e. Myymälämme on auki arkipäivisin klo 09-17 välisenä aikana, lauantaisin klo 09-14 välillä. Sunnuntaisin myymälämme on suljettu.

Toivomme voivamme palvella Teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Osoite / puhelin:

Ab Fiskaffär Snickars Oy
Strandgränd 11
65920  NORRA VALLGRUND
snickars.fiskaffar[at]netikka.fi

06-3173 806 Liike
06-3528 000 Snickars koti
06-3528 001 Fax
050-5272306 GSM Lars Snickars
050-5417401 GSM Yvonne Snickars

 


kulkuri

 

Copyright © Snickars 2003