SPECK LINE FIKSU LIKKA "Keesa"
Tulokset

Takaisin Keesan omalle sivulle

Mejä-kokeiden sanalliset arvostelut sivun alaosassa!

5.8.12 MEJÄ Ilmajoki AVO 0 Kai Ylikoski
29.5.11 LT Joensuu LTEP +56 Wilhelmiina Virolainen & Reijo Hynynen
8.7.10 MH Punkalaidun suoritettu Marina Bast & Carina Timberg
7.3.10 Ähtäri r NUO EH/2 Paavo Mattila
13.9.09 MEJÄ Rovaniemi AVO 0 Juha Junkala
29.8.09 SPA Ruovesi SPA 1 Tero Mettälä
23.8.09 MEJÄ Ruovesi AVO - Heikki Kulo
16.5.09 Tampere, pentunäyttely PEK 2 KP Merja Järnstedt


Mejä-kokeiden sanalliset arvostelut:

5.8.12 Ilmajoki (Kai Ylikoski): AVO 0
Arvostelu tulossa..

13.9.09 Rovaniemi (Juha Junkala): AVO 0
Lähtö innokas. Etenee sopivalla nopeudella käyttäen sekä maa- että ilmavainua. Työskentelee sekä jäljen päällä että sen tuntumassa. Merkkasi molemmat makaukset. 1. kulmalla ajautui suoraan, eikä löytänyt takaisin, hukka. Toisen osuuden puolivälissä harhautuu jälleen, toinen hukka. Toisen kulman selvitti pienellä lenkillä. Hieman ennen kaatoa kaartoi suoraan tielle, josta ei enää löytänyt takaisin, kolmas hukka ja koe keskeytyi. Lupaava jäljestäjä, joka tarvitsee lisää harjoitusta.

(ohjaajan kommentti: Tirrin tultua kaadon läheisyyteen (joka oli ojien risteyksen takana - Tirri hyppäsi hieman väärästä kohdasta ojan yli) meni muutaman kymmenen metrin päässä olevalla tiellä auto ja Tirri lähti sen nähtyään tielle. Ehkä meitäkin vielä joskus onni potkaisee jälkimaaston ja jäljen sijoittelun suhteen...)

23.8.09 Ruovesi (Heikki Kulo): AVO -
Tirri lähtee innokkaasti liikkeelle ja etenee sisukkaasti erittäin pahassa maastossa. Maasto helpottuu 1. osuuden puolivälissä ja jatketaan melkein kulmalle jälkitarkasti. Kulma kuitenkin oikaistaan ja jatketaan yli niin kauas, että palautetaan. 2. osuus yli puolenvälin hyvin jälkeä myöden. Sitten harhautuu oikealle ja oikaisee kulman niin kauas, että toinen hukka. Tirri ei enää kiinnostu jäljestyksestä. Ohjaaja keskeyttää kokeen. Kykyä Tirriltä kyllä löytyy, mutta ...

(ohjaajan kommentti: Koko hommasta meni maku alun erittäin vaikean maaston vuoksi ja ohjaaja ei viitsinyt enää kiusata koiraa, joka oli väsynyt ensimmäisellä osuudella yrittäessään päästä eteenpäin kaadetussa ryteikössä..)