UUTISIA JA KUULUMISIA:


Syyskuu 2015

23.9. Heräilyä horroksesta

Kotisivut alkavat heräillä horroksestaan. Päivittelin sivuille kaikenlaista pientä, kuten I-pentueen mh-kuvaustulostaulukon. I-pentue kokonaisuudessaan eli kaikki 6 tyttöä osallistui mh-luonnekuvaukseen Lapualla 5.9. ja tulokset ovat nyt helposti vertailtavissa taulukkomuodossa - samassa taulukossa myös vanhempien tulokset. :)

Luonnetestissä on tämän vuoden aikana käynyt myöskin muutama kasvatti. Aloitin päivittämisen Aadan tuloksesta. Tähän mennessä kasvattejani on luonnetestattu 35 - tasan puolet testausikäisistä (70) kasvateista. Mh-luonnekuvaukseen on osallistunut 41 kasvattia.

Tähän vuoteen on valitettavasti mahtunut monta surullista uutista. Niiden osalta päivittelin myös pentueet-sivua, jonne lisäilin kasvattien sairaustietoja sekä kuolin- ja lopetuspäiviä sekä -syitä. Myös koiramme-sivu on päivitetty ajan tasalle. Lisää päivityksiä on luvassa lähiaikoina. :)


Huhtikuu 2015

22.4. Uusi alku

Meidän poppoon kuulumiset on valitettavasti keskittyneet viime aikoina - oikeastaan viime vuosina - Facebookiin. Niin kuin moni asia nykyään. No, tänään siihen tuli muutos. Facebook kaikessa viisaudessaan sulki käyttäjätilini, koska käytin muuta kuin omaa nimeäni. Jotta voisin palata FB:n maailmaan, minun tulisi muuttaa nimi omakseni sekä ladata todisteeksi jokin henkilöllisyystodistus. Jep. Eiköhän meikäläisen facetus sitten ollutkin siinä... Siispä julistetaan alkaneeksi uusi alku kotisivuillemme. Nyt on ainakin hyvä syy alkaa rustaamaan näitä taas ajan tasalle. :)

Nyt juuri on kovasti tekemistä koulutehtävien kanssa ja samaan aikaan kesän koekausi eri lajeissa lähestyy. Ilon kanssa talven ajan lähes tauolla ollut PEKOilukin pääsee taas jatkumaan. Ja kovasti on kaikkien koirien varalle suunnitelmia olemassa. Joten ei muuta kuin uutta kohti. Pyrin päivittämään meidän kuulumisia nyt sitten pitkästä aikaa ihan aktiivisestikin tänne sivuille. Tämä olkoon lähtölaukaus! :)Tammikuu 2015

30.1. Alkanut vuosi...

Kohta ollaan eletty kuukausi alkanutta vuotta. Meillä tuo kuukausi on ollut varsin hektinen. Pennut kasvavat kohisten ja lauman kokoonpano muuttui kuun alussa äitini muutettua töiden perässä Tikkakoskelle. Tekemistä on piisannut muuton ja pentujen kanssa, joten kotisivut ovat ihan retuperällä. Huoh... No, vielä tulee se päivä, kun saatan ne taas ajan tasalle. :)

Lissun pennuilla on nyt ikää 6,5 viikkoa ja ne ovatkin varsinaisia vilperttejä. Vapaana on vielä toinen pojista. Meille syntyy myös uusia pikkuisia kuukauden päästä, kun Miina saattaa maailmaan toisen pentueensa. Miina kävi ultrassa ja masussa näkyi ainakin neljä pikkuista. Meillä on nyt siis melkoista hulinaa, mutta Lissun ja Miinan osalta en voinut enää odottaa yhtään pidempään viimeisten pentusuunnitelmien kanssa, leideillä kun on ikää jo 7,5 vuotta kummallakin. Nyt siis jännätään vielä muutama viikko Miinan pikkuisten syntymää. Kotisivut päivittynevät ensi viikon aikana pentusivun osalta. :)