Tilaukset ja muut kyselyt sähköpostilla

stsahko@netikka5.fi

Huom! Poista osotteesta numero 5. Roskapostin estämiseksi

Seppo Karila                       GSM: 050-571 1241 Urakkalaskennat, suunnittelut, asennukset


Teemu Pirttinen              GSM: 050-571 1242      GSM-laitteet ja opastukset, asennukset, tuotekehitykset,

Nyt kannattaa laittaa hälytyslaitteet kuntoon sillä syksy pimenee ja laittaa pitkäkyntiset liikkeelle. Tee se heti eikä sitten kun pitkäkyntiset ovat käyneet. GSM ST2E Soveltuu hyvin mökki, vene, auto ja moneen muuhunkin laitteeseen johon tarvitaan ohjauksen  ja hälytyksen siirto SMS viesteillä. Käyttöjännite    9-15 Vdc. Käyttölämpötila -20....+55 astetta.

Eikö taloyhtiösi ole digi-ajassa? Haluat katsoa MTV3 tai CANAL DIGITAL maksullisia palveluita, mutta digiboxi ei näytä mitään. EI HÄTÄÄ sillä teemme antenni asennuksia, mittauksia ja myymme digibox laitteita edulliseen hintaan kysy lisää meiltä

By: Teemu Pirttinen OH6HGN

päivitetty 23.02.05

Lue vieraskirjaa

Lue vieraskirjaa

Kirjoita vieraskirjaan

Kirjoita vieraskirjaan

KÄVIÖITÄ SIVULLA

Ilmainen kävijälaskuri
BuiltWithNOF

TERVETULOA JÄRVIPOHJANMAAN ST SÄHKÖN SIVULLE

                  DIGIBOX DSR 5007

 

 

”Schwaigerin DSR 5007 asennus on niin helppoa, että lapsikin sen osaa tai oikeastaan jopa niin helppo, ettei  naapurin lasta tarvita lainkaan avuksi! Kanavien viritys sujuu testatuista laitteista vikkelimmin, 45 sekuntia virran kytkemisestä laite on jo käyttövalmis. Nopeutta piisaa myös kanavaa vaihdettaessa. Laite voidaan asentaa myös pystyyn mukana tulevan telineen avulla. Pohjan kiinnitysreiät mahdollistavat asennuksen seinälle tai kattoon. Laite voidaan myös piilottaa näkymättömiin ja mukana tuleva pieni infrapunasilmä voidaan sijoittaa vaikka television kylkeen.” MikroPC 8/04.

 

 

Tässä kuvassa on kaikki mitä tulee paketin mukana: Virtalähde, kaukosäädin + paristot, tupakinsytytin johto (autokäyttöön), erillinen infrapuna anturi (piiloon laittamista varten) ja teline pystykäytölle. Lisäksi tässä on teksti-tv, digitaalinen äänilähtö ( Koaksiaali ) ja jännitesyöttö aktiiviantennille ( 5 V).

Kuva takaa

YLEISTÄ TIETOA

Perinteinen analoginen televisio vaatii yli 26 kertaa suuremman jännitetason antennisignaaliin kuin digiboksi, jotta se pystyy tuottamaan kelvollisen kuvan ja äänen. Analogisen tv:n antennisignaalin voimakkuudelle on annettu suositukseksi vähintään 60 dBV. Liian voimakas signaali (esimerkiksi yli 75 dBV) voi kuitenkin aiheuttaa joillekin digibokseille samankaltaisia ongelmia ja häiriöitä kuin liian heikko signaalikin. Digitekstityksen suurimmat ongelmat liittyvät dvb-standardissa määriteltyyn EDS-parametriin, joka kertoo tekstityslohkon loppukohdan. Jotkut digiboksit vaativat EDS-parametrin, toiset taas sekoavat, jos parametri on mukana ohjelmalähetteessä. Yle on kokeilujen jälkeen viivyttänyt EDS-parametrin käyttöönottoa, jotta kaikki sovittimet ehdittisiin päivittää standardin mukaisiksi.Jos haluat nauhoittaa ohjelmaa ja katsella samalla toista kanavaa, tarvitset joko kaksi digiboksia, kahdella virittimell varustetun digiboksin tai digiboksin ja digitaalisen television. Myös analoginen tv vaatii kaksi viritintä: toinen on vhs-nauhurissa ja toinen on televisiossa. Kanavalistassa mahdollisesti näkyvät oudot tai epämääräiset nimet ovat todennkisesti digi-palvelujen mhp-kanavia tai ohjelmistojen päivityskanavia. Kaikki digiboksit eivät osaa piilottaa niiät, vaikka pitäisi.

 

[Järvipohjanmaan ST Sähkö] [Tietoa Yrityksestämme] [GSM Laitteet] [GSM Pumppaamo ohjaus] [Radiomodeemit] [Digiboxit] [Ledi tuotteet] [Tähtitaivas] [Linkkejä] [Kuvia] [Referenssit]