Tilaukset ja muut kyselyt sähköpostilla

stsahko@netikka5.fi

Huom! Poista osotteesta numero 5. Roskapostin estämiseksi

Seppo Karila                       GSM: 050-571 1241 Urakkalaskennat, suunnittelut, asennukset


Teemu Pirttinen              GSM: 050-571 1242      GSM-laitteet ja opastukset, asennukset, tuotekehitykset,

Nyt kannattaa laittaa hälytyslaitteet kuntoon sillä syksy pimenee ja laittaa pitkäkyntiset liikkeelle. Tee se heti eikä sitten kun pitkäkyntiset ovat käyneet. GSM ST2E Soveltuu hyvin mökki, vene, auto ja moneen muuhunkin laitteeseen johon tarvitaan ohjauksen  ja hälytyksen siirto SMS viesteillä. Käyttöjännite    9-15 Vdc. Käyttölämpötila -20....+55 astetta.

Eikö taloyhtiösi ole digi-ajassa? Haluat katsoa MTV3 tai CANAL DIGITAL maksullisia palveluita, mutta digiboxi ei näytä mitään. EI HÄTÄÄ sillä teemme antenni asennuksia, mittauksia ja myymme digibox laitteita edulliseen hintaan kysy lisää meiltä

By: Teemu Pirttinen OH6HGN

päivitetty 23.02.05

Lue vieraskirjaa

Lue vieraskirjaa

Kirjoita vieraskirjaan

Kirjoita vieraskirjaan

KÄVIÖITÄ SIVULLA

Ilmainen kävijälaskuri
BuiltWithNOF

TERVETULOA JÄRVIPOHJANMAAN ST SÄHKÖN SIVULLE

GSM pohjainen pumppu järjestelmä

Tässä golfkentän kastelualtaan täyttö järjestelmä, joka toimii GSM soitolla ja SMS viesteillä keskenään.

Kuvassa näkyy GSM TX yksikkö joka valvoo veden pintaa ja ja soittaa tarvittaessa käynnistys soiton. Valvonta aika säädettävissä 1-30min.

Kastelu allas ja kopissa kentän kastelujärjestelmä ja GSM TX yksikkö. ( tulva aika )

Kuvassa GSM RX yksikkö joka käynnistää pumpun saatuaan käynnistys soiton ja pumppaa vettä säädetyn ajan 1-30min

Yleiskuva GSM RX yksiköstä joka on laitettu pumppaamo keskukseen. Keskuksessa on pumppujen vuorottelu toiminto koska pumppuja on kaksi ja teholtaan 15 KW/pumppu.

[Järvipohjanmaan ST Sähkö] [Tietoa Yrityksestämme] [GSM Laitteet] [GSM Pumppaamo ohjaus] [Radiomodeemit] [Digiboxit] [Ledi tuotteet] [Tähtitaivas] [Linkkejä] [Kuvia] [Referenssit]

Kaivo on 9 M syvä ja veden pinta on sama mikä taustalla näkyvällä Lapuanjoella. Kaivo on varustettu kahdella tehokkaalla 15 KW pumpuilla. Jotka pumppaa vuorotellen noin 3 Km pituiseen siirto putkistoon mikä johtaa kastelualtaalle. Järjestelmä toimii itsenäisesti ja jos tulee esim. pumppuvika että lämpösuoja laukeaa niin se lähettää holtomiehelle viestin siitä. Tai jostain syystä kastelualtaan veden pinta on noussut ylärajalle ( kovat sateet ) niin se lähettää viestin hultomiehelle. Pumpun käynnistäminen ja pysäytys ei maksa mitään, koska se perustuu numeron tunnistukseen. Pysäytys tapahtuu ajastimen avulla joka määrää miten kauan pumppu on päällä yhtä jaksoisesti (1-30min). Sama periaate on toisessa päässä eli ajastin tutkii alarajaa säädetyn ajan välein (1-30min) ja jos pinta ei ole tarpeeksi korkealla se tekee uuden soiton pumpulle joka taas pumppaa säädetyn ajan. Tämä tapahtuma toistuu niin monta kertaa kunnes alaraja on saavuttanut sille annetun rajan. Pakko pysäytys toimii sitten jos vaikka alaraja ei toimikkaan vaan jostain syystä pumppu pumppaa lisää niin silloin se lähettää sammutus viesti pumpulle, josta menee tekstiviestin hinta. Tälläinen järjestelmä on helppo ja halvempi toteuttaa kuin radiomodeemi yhteys. Jos tälläsiä on enemmän niin sitten kannattaa laskea kumpi on halvempi GSM ohjaus vaikko radiomodeemi ohjaus. Ei turhia antenneja ja mastoja. Tämä järjestelmä soveltuu moneen vastaavanlaiseen tarpeeseen ja jos ei suoraan niin pienillä muutoksilla varmastikkin saadaan asiakkaan haluama järjestelmä. Tähän tarvitaan vain 2 GSM liittymää jossa halvat kk maksut ja ohjaat vaikka torniosta pumppuja jotka on helsingissä. Kysy rohkeasti lisää meiltä.